ben zaten onu cok sık aramıyorum o beni hiç aramaz varsa yoksa oğlu o yüzden benim kırmuş üzmüş bi önemi yokki ben onun gözünde sadece insan müsfetteiyim acı ama öyle yani
bişey daha anlatayım şimdi o dün oldu ben evime taşınalı tam 5 ay oldu benim k.validem bize ev hediyesini bırakın birşeye ihtiyacınız var mı diye sormadı bana sormasada olur oğluna bile neyse hadi dedim ama görümcem evlendi yağdırdı damadına eşimle evlendğimizide k.validem eşime ceyiz olarak yatak örtüsü almış ben onu kulanmadığım yorganları falan eşye koyma depomuz orya koydum taşınırken de ordakilerini almadım geçen gün ne diyo biliyomusunuz burdaki yatak örtüsünü alında benden size ev hediyesi olsun onu geçtim geçen gün büyül yengemle crsıya gitmişler kendine cok güzel bi manzara tablosu almış eşime diyoki bak ne aldım ama size alıcaktım param yetişmedi bir daki gittiğimde alırım istermisin oğlum ve oğlunun yanında bende varım yok anne istemem saol dedi eşimde ben bunlerı duyduğum için mi tekrar işittim o lafları
Bence çiçeklerine bir hafta sizin bakmanızı, o dönünce de iade etmenizi arzulamış olabilir.
Evet farkındayım kendisi demiş al götür şirkete dikin diye ama muhtemelen siz çiçek sevmiyorsunuz diye size direkt böyle bir şey teklif edemedi, dolayısıyla sizden "anne niye dikelim şirkete, ben bakarım onlara bir hafta, sen dönünce de geri veririm" türü bir teklif bekledi.
Siz de böyle bir teklif yapmayıp iyi tamam dikeriz şirkete deyip alınca da zoruna gitti.
Bence çiçeklerine bir hafta sizin bakmanızı, o dönünce de iade etmenizi arzulamış olabilir.
Evet farkındayım kendisi demiş al götür şirkete dikin diye ama muhtemelen siz çiçek sevmiyorsunuz diye size direkt böyle bir şey teklif edemedi, dolayısıyla sizden "anne niye dikelim şirkete, ben bakarım onlara bir hafta, sen dönünce de geri veririm" türü bir teklif bekledi.
Siz de böyle bir teklif yapmayıp iyi tamam dikeriz şirkete deyip alınca da zoruna gitti.
Eğer ki dediğiniz gibi cidden işin içinde başka mevzular yoksa bu kesin böyledir bence.
öyle bile olsa kafasına geçirmeye gerek yok
rica ederdi olur biter yani
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?