Şaşırdım ama salaklığıma doymuyorum

ben zaten onu cok sık aramıyorum o beni hiç aramaz varsa yoksa oğlu o yüzden benim kırmuş üzmüş bi önemi yokki ben onun gözünde sadece insan müsfetteiyim acı ama öyle yani

ah kıyamam sana..
o nasıl söz öyle....size bu şekile davranan bir bayanı,
bence ne arayın ne de gidin...
ayrıca o çiçekleri de geri gönderin...
varsa yoksa oğlu demişsiniz,oğlunun mutluluğunu isteyen,
oğlunun sevdiği kadına iyi davranır..
mutlaka tavrınızı göstermelisiniz,yoksa üzülen taraf sadece siz olursunuz...
sevgiler...

ben sizin yerinizde olsam "çiçekleri kafana geçiririm" dedikten sonra; "madem kafama geçiricektin demin ordaydım niye yapmadın anne" derdim..
pes valla..

eşin ne yapıyor ya bu duruma

annene bişey demiyor mu hiç?

Kiz ayri eve tasindin hala bu kaynana sorunlarini ne diye kafana takiyon sen:mymeka:

Ya birak güzelim ya konussun dursun, o kadinin piskolojik rahatsizliklari var bana göre, normal bir insan hic hal hatir sorana öyle konusurmu? benneyaptımki
Konusmaz, ehh normal olmayan bir insanin lafida kafaya takilirmi?
Takilmaz tabiki....

Böyle seyleri dert edip kendini ne diye üzüyorsun allahsen, arama sorma olsun bitsin.
Sacmaladigi zamanda he he de gecisitir...

Ne sinir ol nede evliligni yiprat....:teselli:

canım illaki bir sebebi vardır ama KAYNANAların sağı solu belli olmaz gereksiz yerede şişerler........

kızına daha çok şey alması normal. eşinizin annesine yok istemem demesi çok daha normal. bence bunları büyütmeyin.
kafanıza çiçek geçirmesi olayını ise hala anlamadım neden böyle birşey söyledi

aaaaa delimi ne
o ne biçim konuşma öyle
kayınvaliden hafiften sıyırmış galiba

ilginç bir kaynana......belki sizden ayrılacagı için aglamıştır sende anlamayınca böyle demiştir...........her ne kadarda yanlış olsa cevabı..bence bu tavrını sor....
madem kızım gibi seviyorum diyor.........
o zaman neden böyle yaptıgını söylesin....
dimi ama

eşime hiç bişey demedim zavallım ne yapsın kaç kere daha önceden başka olaylarda konuştu ben öyle demek istemedim ben bişey yapmadım sen yanlış anladım hep aynu hikaye oda biliyro annesini ama ne yapsın anne işte
ben k.validemle hiç ama hiç laf dalaşına girmedim 1 yıl konuşmadım taşınmadan önce ama gittim misafiri geldiğüinde hizmetini yaptım oturdum da ama hep soğuktum cokkk kırmıştı beni ama tasınıcam dünyanın bin bir türlü hali var küs tasınmak istemiyorum dedim kendimce eşimede söyledim sen bilirsin ebn sana bişey demem kırıldığın konularda haklısın dedi ben gittim konuştum ama konuşmaın sonunda herşeyi yanlış anlayan bir nevi yalancı olan ben oldum böylelikle aramızdaki buzler birazda olsa eridi gibiydi

k.validem beni cok severdi lafta hatta valla kızımdan daha cok seviyorum der elimi tutar oturudu sonra eşim artık benim bi ailem var diye düşünüp evimizde fazla vakit geçirmeye başlayınca ama onları hiç ihmal etmedik sonra benden nefret etti zannettiki ben doldurdum onu ama öyle bişey hiç yapadım
ben k.validemin hiç ama hiç laf cevirmed,m hiç saygımı bozmadım terbiyemi bozmadım

Bence çiçeklerine bir hafta sizin bakmanızı, o dönünce de iade etmenizi arzulamış olabilir.

Evet farkındayım kendisi demiş al götür şirkete dikin diye ama muhtemelen siz çiçek sevmiyorsunuz diye size direkt böyle bir şey teklif edemedi, dolayısıyla sizden "anne niye dikelim şirkete, ben bakarım onlara bir hafta, sen dönünce de geri veririm" türü bir teklif bekledi.

Siz de böyle bir teklif yapmayıp iyi tamam dikeriz şirkete deyip alınca da zoruna gitti.

Eğer ki dediğiniz gibi cidden işin içinde başka mevzular yoksa bu kesin böyledir bence.

gerçekten böyle olabilir mi?fisfisfis evlilik zor zanaat....

sormadığına şaşırdım
hiç peşini bırakmazdım o an sorardım ne biçim konusuyorsun diye
olaydan 1 gun sorarsan tabiki da kıvırır

öyle bile olsa kafasına geçirmeye gerek yok
rica ederdi olur biter yani

öyle bile olsa kafasına geçirmeye gerek yok
rica ederdi olur biter yani

Elbetteki öyle, ben zaten yaptığı şeyi tasvip etmiyorum, davranışının sebebinin bu olduğunu düşünüyorum sadece. Ama arkadaşlar yazmışlar biraz dengesiz bir kadınmış galiba, normal yani böyle konuşması. Çiçekler gittikten sonra düşüne düşüne iyice doldurdu kendini belki de...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…