Şaşırdım ama salaklığıma doymuyorum

off canımya çok üzmüş bu kadın seni çiçek olayı ayrı ama zaten sana dili ile eziyet ediyormuş..Çok üzgünüm çoook

hani görenler aman ne var bişi yok idare et derler ama bu laflar inceden inceden insanın kabine ok gibi saplanır çıkmaz ve çok kırar.senağlamaseni çok iyi anlıyorum canım..:çok üzgünüm:
tabiki anne bizim baş tacımız ..ama onlar bizim başımızda durup bizim sorunlarımıza derman olucaklarına .asıl sorun onlar oluyor ..birde annen baban yokmuş kimseye bunlar yapılmaz ama ,kayınvalden akıllı başlı bir yetişkin olsaydı,bu kız yetim -öksüz buna sahip çıkalım ..anne baba olalım der ve yetimin ahını almazdı..üzülme canım üzme kendini .takmadan duramıcaksın biliyorum ama ..
insanlaık sende kalsın ..kötülüğe en iyi cevap iyiliktir bigün aklı başına gelir inşallah..a.s.

canım ya ben sadece yetimim derken mecazi anlamda kullanmıştım allaha şükürler olsun annem babam hayatta yanlış yazmışım galiba

ben olsaydım alır çiçekleri gider kafasına atardım. şaka gibi ama bunlar gerçek benimde başımda öyle bir kaynana var maalesef ne yapsakda boş arkadaşım bunlar çirkef insanlar görüşmeyeceksin ama ne varki eşlerin hatırı var. başalrda bende saygıda kusur etmedim aa baktım dahada üste çıkıyorlar çataçat cevap veriyorum şimdi. neler neler biliyor bide dedi bir keresinde bilcem tabi susuyorum diye cahilmi sandın beni dedim. bir daha konuşamadı bile.

hafıf bı dengesızlıkmı var kayınvalıdende...hem sana kendı teklıf edıyor hemde kafana geciririm dıyor ...-tatlicadiarzu-

saçma sapan davranmış ne yaptığını bilmiyor belli
senin yerinde olsam böyle bir kaynanaya fazla samimi davranmazdım resmi ol fazla vıç vıç olmamaya gayret et ve asla onu düşüneceğim diyede kendini heba edip böle durumlara sokma sen saygıda kusur etme yeter madem hep kötü sen oluyorsun bırak kendi haline bişey istediğindede çok önemli bişii değilse yapma valla ben bu kaynanalara gıcığım kusura bakmayınn çok canım yandı çoookkkkkkkk

belliki menopaza girmis ugrasmayacan evin ayri barkin ayri fazla yuz goz olma.kimse icin uzulmeye degmez.kendine bakacan yuvana bakacan

arkadasım ya ne güzel eşin yanında sana destek
benim eşim benim yanımda olsun yemin ederm
bişeyleri kafama takarsam bence boşversene kadın dengesızlık yapmış
kocan önemli yanındaya sen oraya bak tadını cıkar

kaydirigubbakcemile ay bunun bir benzerini ben yaşamıştım
cevap bile vermedim zaten kapadı suratıma telefonu
sonuç mu eşim kızdı soğudu belki annesinden
o ameliyat oldu 3 hafta ben ilgilendim
Allah bir daha bana muhtaç etmesin
gün gelir devran döner diye boşa dememişler canım benim

ben olsam bir daha zorunluluk haric ne arar ne sorarim ne de giderim. o yasli haliyle yalniz kalacam diye dusunmuyor da ben mi dusnecem, kusura bakmasin, yasli ise yasli buyukse buyuk, agzindan cikani daha iyi duymasi lazim.

bence araniz mesafeli iken emin ol daha iyi oluyor. annem de hep senin gibi yapti babnnem az kalsin bosatacakti annemle babami. ama sonra mesafeyi annem bir koydu, emin ol simdi ondan kiymetlisi yok. over herkesin yaninda. ama annem biliyor bunlar gene yakinlasmak icin. yakinlassa laflar geleck. hiic yaklasmadi. simdi cok kiymetli. yanasamiyor laf soyleyeimiyor.

sen de oyle yap. haketmis.

demekki kadının aklına başka bişeyler geldii önceden seninle yaşaığı bişilerr ancak kafaya dank etti şimdii çıkartıyo acısınıı..
amma dengesizmişş yaa..

şaka gibi şaşırdım kaldım!!!!!!! bence çiçeklere senin evde bakmamana bozulmuş olabilir ama yinede anormal bir tepki vermiş....yada bambaşka bişeye bozuldu hırsını öyle çıkardı belki şok oldun o anda ama keşke telefonu kapatmadan sorsaydın senin derdin neeee? diye sinir oldum yaaa.......

Daha önce hiç böyle davranmış mıydı?Kesin başka birşey olmuş ama yakında öğrenirsin zaten

madem çiçeklere bi haftalık bakıcı arıyor versin değerli kızına ne milletin kafasına fırlatıyor ki hayret yaaa o çiçekleri kaynananın kafasına yok yaaa seninkini tanımam kendi kaynanamın kafasına fırlatasım geldi.

kaydirigubbakcemile3 Aynen valla.
Bu konuyu okuyunca kaynana hanımın biz balayındayken oğlum evlendi diye arkamızdan oturup ağlayışı geldi şimdi Çok üzgünüm çoook
Bunu da biz balayından dönünce salak kızı anlatmıştı :tomato:

kız benimkide düğün olaağı zaman bi naz bi niyaz senkikız evi oymuş gibi düğünde oynamadı bile. zaten düğüne de ablasının kızı kaynım bide o geldi başkada akrabası gelmediydi.düğünü bizim akrabalarla yaptık.erkek evi gibi annem içti oynadı babam içmeden oynadı:) tüm sülale oynadı bi o oynamadı kız anası gibi naz yaptı surat astı.bide düğünçıkışı kaynım onu arabaya bindi sanmış teyzesinin kızı binince basıp gitmişler.soru filan soruyolarmış cevap yok bi bakmışlar arabada kadın yok:) sonra yarı yoldan geri dönmüşler.şaşkın orda ööyle bekliyo kimse bakmıyo bile:) sonra derdini hafifletmek için almışlar sahile filan götürmüşler.

Allah sabır versin o zaman seninki de benimki gibi cinsmiş demekki.Eminim sen de benim gibi deli olmuşsundur.Duyduğum zaman acayip derecede onurumun kırıldığını hissetmiştim sanki ben erkeğim de onun kızını alıp gitmişim gibi.Bir de evlendiğimiz gün bir surat bir surat sorma.Allah ikimizin ve bizim gibi olan herkesin yüzünü güldürür inşallah bundan sonra :Saruboceq:

bir de ben bu kadınla aynı evde yaşamak zorundayım.5 yıllık kalkınma planımıza göre 4 yıl kaldı:)üstelik beni hırsız tutmasına rağmen.offf yaaa benim derdime daldık kızcağızı unuttuk pardon şekerim. -tatlicadiarzu-

Canım Allah yardımcın olsun ne biçim iştir bu yaa ben bu kaynanaları anlamakta güçlük çekiyorum hayır sizinle uğraşıyorda eline ne geçiyor oğlunun mutlu olmasından önemli ne varki bu hayatta :bbo: yok yok ben bu kaynanaları anlayamadım anlayamayacağımda :uhm: Canım sende bence kendini ezdirme ver cevabını herkes haddini bilsin küsersede yatağını ayrı sersin off ya nedir bu kaynana milletinden çektiğimiz kardeşimm klava: evlendirmesinler o zaman kardeşim dizlerinin dibinde oturtsunlar mademklava:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…