Şaşırdım ama salaklığıma doymuyorum

gerçekten böyle olabilir mi?fisfisfis evlilik zor zanaat....

Valla bence cidden başka bir şey yoksa kesinlikle böyle.
Evet rica edebilirdi ama biraz kaprisli, azıcık pohpohu seven bi kadın belli ki, karşısındaki düşünsün istemiş bunu. Nazlanmış biraz. Düşünmeyince de dellenmiş işte...

Bi tane de benim başımda vardı buna benzer.
Ben söyledikten sonra ne kıymeti var, siz düşüneceksiniz der çevirirdi kafasını...napcan?

sormadığına şaşırdım
hiç peşini bırakmazdım o an sorardım ne biçim konusuyorsun diye
olaydan 1 gun sorarsan tabiki da kıvırır

laydim aygünde konuşsan kıvırır anlamadım ya damdan düşmüşü döndüm resmen afalladım ne diye arıyorum ne laflar işitiyorum

k.validenin akli dengesi yerinde mi çiçekleri şirkete dikeceğine kızsa bile
böyle denir mi canım bence akli dengesinde sorun var
takma canım boşver zaten samimi değilsin bide herseyi yanlış anlayan yalancı olan sen oluyomuşsun
(benimkide böyle hep ben yanlış anlarım bana öyle gelir) hiç bisey söyleme gözünden düştüğüyle kalır
eşinede bişey deme annesine niye öyle dedin diye sorunca yine sen suçlu çıkarsın

kesinlilçe çiçeği ben bakarım diye bana vermedi ekilsin orda büyüsün dedi yani çiçekle ilgili sorunu yok ki sorunu benim herhalde beni böyle sinirlendirip boşanmamı istiyor ki oğluyla aynı evde otursun oğlu yanına gelsin diyeyapıyor

eşime söylessem eşim ona bişey dese oğlumu şişirmiş bana laf söyletiyor diyip kendi haklı olur ne laflar duydumda düzeldi diye düşünmüştüm ama nerde

ayy cok sinirlendim siz hiç k.validem köyünde cok güzel erişte yaparlar k.validemde yok biliyor köyde bütün akrabaları ablaları var 3 tane dedimki anne benim canım erişte istiyor söylsekte yollasalar felaket istiyor hatta göğsüm ağrıdı canım o kadar istedi bana dediki bir şartım var (şartı ben bebeğim yok biraz daha zaman sonra düşünüyoruz) eğer isterseymiş yoksa yazı beklicekmiş akıllı olucakmışım bir erişte için yok dedim kalsın isteiyorum geçti canım istemiyor artık içime nasıl oturdu

bak ne güzel diyorsun sindirip ayırmaya çalışıyor diye
aslında ayırmaya çalışmıyordur fakat dediğin gibi sindirmeye çalışıyordur mutlaka oda biliyordur yuva yıkanın yuvası olmaz diye ayırmak değildir amacı
sana eziyetle birşeyler ispatlamaktır bu tarz insanlar halen var malesef
sen işinle iyi anlaşıyorsan sorun yoksa aranızda hiç kafana takma
asla kendini ezdirme o seni üzerken senin bir insan evladı olduğunu düşünmeli
seviyeni koruyarak uzak tut canım (zaten okuduğum kadarıyla seviyeli birisin)
yıllar sonra değerini biliyorlar fakat geçmiş oluyor
sana sabırlar diliyorum

şakkıdı
eşime söylessem eşim ona bişey dese oğlumu şişirmiş bana laf söyletiyor diyip kendi haklı olur ne laflar duydumda düzeldi diye düşünmüştüm ama nerde

benimkide öyle sayılır hep gelin doldurur zaten ya ben anlamıyorum madem
bunların oğlu çok kıymetli niye evlendiriyolar sıkma canını eşin kimin ne olduğunu biliyosa
takma kafana sen yinede vicdanen insanlığını yap

Ayol çiçekte gözün varsa ğeri vereyim dseydin keşke ne kadar ayıp kadın salakmı ne

Akıllı olamak?Nedemekki?.................

bilsem canım cekti ya canıom cıksın benim zaten istedim eğer hamile değilim ya isterse beni hamile zannederlermiş heralde oda diyemezmiş hamile değil diye düşünüyor galiba ben akıllı olucakmışım zaten bunca yaşa kadar akılı o verdi bana ya ben yetimhane de büyüdüm ya anam babam yok ya benim

burada çeşit çeşit kaynanalarla karşılaştım, ama bitürlü kaç ceşit olduğunu anlayamadım kafamçokkarıştıhergün bir ceşit daha ekleniyor:uhm: allah sabır versin sana arkadaşım:Saruboceq:

Alıp çiçekleri giderim kapısına sıkıyosa geçirsin kafama,yapamayacağın bir şey için nedir bu kuru sıkı yaparımlar ederimler Çok üzgünüm çoook.Hep diyorum kavga etmeden de cevap verilebilir bu android kaynanalara.O senin ne dediğini anlamakla meşgulken,lafını ortaya koyup git sen de
Buradaki arkadaşlar da seviyeni koru diyorlar,onlar da haklılar ama bi düşünelim biz burdan bu kadar köpürüyoruz valla arkadaşşş ne yapsın:uhm:

valla ben böyle bir durumda kalsaydım çicekleri geri götürürdüm kesin,kesin başka bişeye kızmıştır senden çıkrmıştır,ama buna hakkı yok! aman uzak ol canım bu dengesiz kadından.

Son düzenleme:
Ben böylelerine "dengesiz" diyorum klava:

En çok üzüldüğüm insan tipi, yaşının adamı olamamış insandır...

Kaç yaşına gelmiş , kayınvalide olmuşsun hala dengesiz hareketlerin , sokakta 7 yaşındaki çocuğun

söyleyeceği türde sözlerin var...Yazık ,çok yazık...

ahh ilarzucum ah yaşlı diyosun sevdiğim adamın anası diyosun susuyosun insanlarda cok afadersin tepene ediyorlar işte

Ya sen bu kadınla hiç muhattap olma bence. Sakın bir daha hiçbirşey isteme.

ablam yapaımıyorum işte takmıyım diyorum takılıyor kulağıma ablacım ayrıda olsan yapıyor yapacağını

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…