gerçekten böyle olabilir mi?fisfisfis evlilik zor zanaat....
sormadığına şaşırdım
hiç peşini bırakmazdım o an sorardım ne biçim konusuyorsun diye
olaydan 1 gun sorarsan tabiki da kıvırır
Valla bence cidden başka bir şey yoksa kesinlikle böyle.
Evet rica edebilirdi ama biraz kaprisli, azıcık pohpohu seven bi kadın belli ki, karşısındaki düşünsün istemiş bunu. Nazlanmış biraz. Düşünmeyince de dellenmiş işte...
Bi tane de benim başımda vardı buna benzer.
Ben söyledikten sonra ne kıymeti var, siz düşüneceksiniz der çevirirdi kafasını...napcan?
k.validenin akli dengesi yerinde mi çiçekleri şirkete dikeceğine kızsa bile
böyle denir mi canım bence akli dengesinde sorun var
takma canım boşver zaten samimi değilsin bide herseyi yanlış anlayan yalancı olan sen oluyomuşsun
(benimkide böyle hep ben yanlış anlarım bana öyle gelir) hiç bisey söyleme gözünden düştüğüyle kalır
eşinede bişey deme annesine niye öyle dedin diye sorunca yine sen suçlu çıkarsın
kesinlilçe çiçeği ben bakarım diye bana vermedi ekilsin orda büyüsün dedi yani çiçekle ilgili sorunu yok ki sorunu benim herhalde beni böyle sinirlendirip boşanmamı istiyor ki oğluyla aynı evde otursun oğlu yanına gelsin diyeyapıyor
eşime söylessem eşim ona bişey dese oğlumu şişirmiş bana laf söyletiyor diyip kendi haklı olur ne laflar duydumda düzeldi diye düşünmüştüm ama nerde
Akıllı olamak?Nedemekki?.................
üüff çok üzüldüm gülüm.......
olsun sen arama o zaman ne demek varsa yoksa oğlu yaaa hayret bişiii
seni kırmaktan bu kadar çekinmeyen bi kadın için sen neden bu kadar takıyorsun boşver
o seni ne yerine koyuyorsa sen de onu o yere koy canım gitsin.....
belki de yaşlı kadın aklı gelip gidiyordur bak .. öle de olabilir.....
iki türlü de çiçeğim hiç takma kafanı .. canını sıkmaya değmezz boşverr
Kiz ayri eve tasindin hala bu kaynana sorunlarini ne diye kafana takiyon sen:mymeka:
Ya birak güzelim ya konussun dursun, o kadinin piskolojik rahatsizliklari var bana göre, normal bir insan hic hal hatir sorana öyle konusurmu? benneyaptımki
Konusmaz, ehh normal olmayan bir insanin lafida kafaya takilirmi?
Takilmaz tabiki....
Böyle seyleri dert edip kendini ne diye üzüyorsun allahsen, arama sorma olsun bitsin.
Sacmaladigi zamanda he he de gecisitir...
Ne sinir ol nede evliligni yiprat....:teselli:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?