- 4 Nisan 2017
- 2.027
- 5.502
- 108
Konu sahibi hamile dört yasında bir cocugu daha var bu sartlarda calişmak hayal resmen.Konu sahibi bence iş bakın, başka türlü işiniz zor bu devirde.
Zenginin kaçırdığı verginin, kazandıkları haksız kazancın, Suriyelilere yedirilen paraların, cebimizden çıkıp ihale adı altında birilerine peşkeş çekilen paraların hesabını kimsenin sorabildiği yok ama 500tl için kimsenin demediği kalmamış. Bravo.
500 TL ile kimse ihya olmuyor. Bir insanı bu paraya mecbur bırakanlara hesap sormak daha mantıklı.
Millet milyonları götürürken, fakiri fakiri böyle yiyor işte. Yazık insanlarımıza, çok yazık.
bence girsin denesin sansiniz bol olsun inş:)bu iş kafama yattı cnm söylicem eşime bakalım :)
haklısın ama artık işler son raddeye geldi dün kv bana demediği laf kalmadı artık ölsem yüzüne bakmam kuru ekmek yesem bile çıkıp gitmek istiyorum burdan. Eşya için birilerine kredi çektirmeye çalışıyoruz en azından engelli maaşını aldığımız gibi gider eline verirdik yine biz ödicez sadece aracı arıyoruz ama zor günde kimse yüzüne bakmıyo insanın. İşinde şükür çok seviliyor yanında büyüdüğü abilerinin yanında çalışıyo o yönden sıkıntı yok ama herşeyi düşünmek lazım tabi cnm. Kendi babamdan istedim emekli istese çeker o bile bana sırt çevirdi ya insana kendi canı bunu nasıl yapar yıkıldım resmen
Ayda 500 tl ile mobilya borcunu aldıgınız firmaya ödeyinhaklısın ama artık işler son raddeye geldi dün kv bana demediği laf kalmadı artık ölsem yüzüne bakmam kuru ekmek yesem bile çıkıp gitmek istiyorum burdan. Eşya için birilerine kredi çektirmeye çalışıyoruz en azından engelli maaşını aldığımız gibi gider eline verirdik yine biz ödicez sadece aracı arıyoruz ama zor günde kimse yüzüne bakmıyo insanın. İşinde şükür çok seviliyor yanında büyüdüğü abilerinin yanında çalışıyo o yönden sıkıntı yok ama herşeyi düşünmek lazım tabi cnm. Kendi babamdan istedim emekli istese çeker o bile bana sırt çevirdi ya insana kendi canı bunu nasıl yapar yıkıldım resmen
cnm bütün eşyalara 500 çok az sadece yatak odam var başka hiç bişeyim yokki nasıl olcakAyda 500 tl ile mobilya borcunu aldıgınız firmaya ödeyin
İlla kredi çektirmek neden?
Çekilen miktarın üzerine faiz de eklendigi zaman artışı düşünen insanlar haklı olarak krediye kefil olmaz
Amin cümlemizinkini ins. İnsanların zor durumlarında megatif konusmak yanliş ama bu hikaye de ne dogru ki. İnsanlar hata yapabilir anlarım ama aynı hataları defalarca yapanı da baska sekilde yorumlarım. Ne denir ki denilse bile ne degilir bu saatten sonra üsenmedim eski konusuna baktım içler acısı resmen. Onaltı yasında ailelere emrivaki yaparak kacarak evlen üstüne 2 cocuk rahatsiz bir es meslek yok vs uzar gider. Cok zor bır durumda kalındı büyük bir yanliş yapıldı kacıldı ee sonrası ıkı cocuk bir düşük ınanılır gıbı degil yazık ya! Saglık sorunlarından uzun süre calişamayan es, karısını calistırmayacak kadar da gururlu bu arada. Kayınvalde o yasta calişiyor falan fılan ay cok zor ya.
Bu kadar yorumum eleştirmekden zıyade üzüldüğümden kardesim yasındanız. Kırıcı olmamısımdır umarım.
bayrampaşa..Hangi ilçesinde diye sormak istemiştim
Olmadınız ama yinede yorumlar zoruma gitti sadece sizin değil tamam herkes yardımcı olmak için yazıyo ama bilmiyorum çok moralim bozuldu zaten 1 haftadır çok kötüyüm hiç gülmüyorum dokunsanız ağlicam o derecedeyim bende böyle olsun istemezdim kim isterdiki. 16 yaşında huzursuz aileden kaçtım aslında eşimle mutlu olurum diye hastalığı umrumda değildi çok seviyorum onu hala. Çocuktum daha belki annesi öz annem gibi olur herşeyi onunla öğrenirim onlarla büyürüm dedim ama zamanla anlaşmazlıklar başladı davranışları değişti kötü biri olduğunu anladım eşim sağolsun hiç ezdirmedi beni. Büyüdükçe kendimi savunmaya başladım biri bişey dese cevabını alıyor. Bi düşük yaptım günlerce ağladım bikere gelip geçmiş olsun iyimisin demedi bana. Üstlerinde çok emeğim var kendi aileme yapmadıklarımı onlara yaptım ben kpmi seviyorum konusur ama yerinde konusur hakkıyı haksızı bilir ama kvme hakkım hiç bi şekilde helal değil emeklerim haram olsun beni bu durumda üzdüğü için. Odamdan çıkıyorum yemek yapmak için arkamdan fısır fısır konuşur ben ne yaptım bu insanada bukadar kötü davranıyo bana anlamadım sizde içimizde olmadan yaşamadan ne çektiğimi bilemezsiniz okadar çok çektirdilerki bana artık yüzünü görmek istemiyorum daha fazla burda yaşamak istemiyorum çocuğum küçükken benden soğutuyordu bana değil ona anne diyodu nasıl zoruma gidip ağlıyodum bilemezsiniz şimdi çok şükür evladım yanımda eşim arkamda bebeğim istemeden oldu bunun içinde kızıcaksınız belki ama oldu işte. Onu bu evde doğurmak istemiyorum ne derseniz diyin para bulamasam bile boş eve çıkıcam gücüm kalmadı çünkü artık dayanamıyorum bittim resmen yıldım çok kötüyümBu kadar yorumum eleştirmekden zıyade üzüldüğümden kardesim yasındanız. Kırıcı olmamısımdır umarım.
Eşinizin madem engelli raporu var. En doğrusu sigortalı bi işe girip çalışması ve netten engelli haklarını öğrenmesi. engel oranına göre daha erken emekli olabilir mesela 18 yıl gibi. Ekpss sınavına da girebilir. Daha önce hiç mi sigortası olmadı?
500 TL için emeklilik riske atılmaz. Yani SİGORTA herşey için ŞART!
Bak elinin altında internet var. Lütfen biraz okuyun araştırın neyin ne olduğunu.
Ayrıca gerekiyorsa kadın çalışmalı.ne demek eşim çalıştırmadı. Ne dedi otur evinde çocuk mu bak dedi..
karı koca çok hatalar yapmışsınız. Bari bundan sonra yapmayın bilinçli davranın.
Kredi olayına girmiyorum bile çok haklılar çekmemekle.
Bu arada eşinizin patronu da suçlu sigortasız eleman çalıştırdığı için.
Siz burda ki üyelere kızmak yerine bence sevinin. Sizi uyarıyorlar çünkü çok büyük bi hatanın içindesiniz.
Benim yazmış olduğum yorumu okudunuz mu? Cevap gelmedi de?
Canım allah kolaylık versin, eşyalarını sıfır yerine ,ikinci el alabilirsin, 30 binliralık eşya sana iki bine gelir, beyaz eşyalarınıda taksitle alabilirsen onlarda rahat rahat ödenir, evide giriş yerlere bakarsan daha uygun olur ,yüksek katların kirası biraz fazla, bende senin gibi ayrıldım,evimde oturacak eşyam yoktu şimdi çok şükür evime basmaya kıyamazlar, huzur, sevgi, sabır olduktan sonra gerisigelirMrb arkadaşlar ben 5 senedir eşimin ailesiyle yaşıyorum hergün kavga gürültü eşim en son dün babasına dedi bu böyle olmuyo biz çıkıyoruz. Buraya kadar iyi güzel ama kenarda hiç birikmişimiz yok çıkıp gitmeyi çok istiyorum kaynanam çok üstüme geliyor eşimin bacağında sorun olduğu için 3 aylık engelli maaşı alıyordu şimdi aylık oldu ayda 500 alıyo ayrıyetten çalışıyo ama sigorta yaptırırsa maaşını keserler diye yaptıramıyo maaşı 2000 bin. Kredi çekmek istese çekemiyor yakınlarımıza söylüyoruz en azından 30bin siz çekin ödemesini biz yapalım ayda 500 500 diyoruz kimse yanaşmıyo başka yapılcak bişey yokmu arkadaşlar bu işin içinden nasıl kalkabiliriz birde 2000 maaşla ev geçindirebilirmiyiz daha önce hiç tek yaşamadığım için bilmiyorum burda en az kiralar binden başlıyor zor olurmu ben hamileyim çalışamıyorum akıl verin nolursunuz.
Allah yardımcınız olsun ne denir ki baskaOlmadınız ama yinede yorumlar zoruma gitti sadece sizin değil tamam herkes yardımcı olmak için yazıyo ama bilmiyorum çok moralim bozuldu zaten 1 haftadır çok kötüyüm hiç gülmüyorum dokunsanız ağlicam o derecedeyim bende böyle olsun istemezdim kim isterdiki. 16 yaşında huzursuz aileden kaçtım aslında eşimle mutlu olurum diye hastalığı umrumda değildi çok seviyorum onu hala. Çocuktum daha belki annesi öz annem gibi olur herşeyi onunla öğrenirim onlarla büyürüm dedim ama zamanla anlaşmazlıklar başladı davranışları değişti kötü biri olduğunu anladım eşim sağolsun hiç ezdirmedi beni. Büyüdükçe kendimi savunmaya başladım biri bişey dese cevabını alıyor. Bi düşük yaptım günlerce ağladım bikere gelip geçmiş olsun iyimisin demedi bana. Üstlerinde çok emeğim var kendi aileme yapmadıklarımı onlara yaptım ben kpmi seviyorum konusur ama yerinde konusur hakkıyı haksızı bilir ama kvme hakkım hiç bi şekilde helal değil emeklerim haram olsun beni bu durumda üzdüğü için. Odamdan çıkıyorum yemek yapmak için arkamdan fısır fısır konuşur ben ne yaptım bu insanada bukadar kötü davranıyo bana anlamadım sizde içimizde olmadan yaşamadan ne çektiğimi bilemezsiniz okadar çok çektirdilerki bana artık yüzünü görmek istemiyorum daha fazla burda yaşamak istemiyorum çocuğum küçükken benden soğutuyordu bana değil ona anne diyodu nasıl zoruma gidip ağlıyodum bilemezsiniz şimdi çok şükür evladım yanımda eşim arkamda bebeğim istemeden oldu bunun içinde kızıcaksınız belki ama oldu işte. Onu bu evde doğurmak istemiyorum ne derseniz diyin para bulamasam bile boş eve çıkıcam gücüm kalmadı çünkü artık dayanamıyorum bittim resmen yıldım çok kötüyüm
sağolun.Allah yardımcınız olsun ne denir ki baska
sabretmekten başka bişey gelmiyo elimden zatenCanım allah kolaylık versin, eşyalarını sıfır yerine ,ikinci el alabilirsin, 30 binliralık eşya sana iki bine gelir, beyaz eşyalarınıda taksitle alabilirsen onlarda rahat rahat ödenir, evide giriş yerlere bakarsan daha uygun olur ,yüksek katların kirası biraz fazla, bende senin gibi ayrıldım,evimde oturacak eşyam yoktu şimdi çok şükür evime basmaya kıyamazlar, huzur, sevgi, sabır olduktan sonra gerisigelir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?