Şaşırdım kaldım

Konu sahibi bence iş bakın, başka türlü işiniz zor bu devirde.

Zenginin kaçırdığı verginin, kazandıkları haksız kazancın, Suriyelilere yedirilen paraların, cebimizden çıkıp ihale adı altında birilerine peşkeş çekilen paraların hesabını kimsenin sorabildiği yok ama 500tl için kimsenin demediği kalmamış. Bravo.

500 TL ile kimse ihya olmuyor. Bir insanı bu paraya mecbur bırakanlara hesap sormak daha mantıklı.

Millet milyonları götürürken, fakiri fakiri böyle yiyor işte. Yazık insanlarımıza, çok yazık.

Konu sahibi hamile dört yasında bir cocugu daha var bu sartlarda calişmak hayal resmen.

Ben de şaşırdım.Çünkü kendi geleceğiniz için bir şey yapmamışsınız.Başkalarından beklemiş ve beklemeye devam ediyorsunuz.Kefil olmak kolay mı sanıyorsunuz?Kaç kişi onun yüzünden hapis yatıyor,başkasının parasını ödemek zorunda kalıyor bilmiyorsunuz tabi.Önce insanlardan beklentinizi kesin.Madem ayrılmak istiyorsunuz aşırıya kaçmadan ucuz ve gerekli eşyalardan alın.Kimseden bir şey beklemeyip hayatınıza yön verin.İşte bu çok kişinin karşı çıktığı çalışan hanımlar bu yüzden çalışıyor.

Istanbulunda makul fiyatli semtleri var.
1+1 eve cikarsiniz ikinci el minimum sizi idame edecek esyalarla baslarsiniz.
Sigortasiz calismak neden esin nasil emekli olacak gelecegide dusun.
Calisacak duruma geldiyse biraksin engelli maasini artik.
Inan ki ayrilmak isterseniz o evden yapabilirsiniz.
30 bin esya kredisi gibi gereksiz ve simdilik abarti masraflardan vazgecerek

Canım yanlış anlama ama kimse sana kredi çekmek zorunda, yardım etmek zorunda değil; yapmaz da. Artık devir geçim devri, insanlar paralarını sıkı sıkıya tutmak istiyor, kimse için hiçbir sıkıntının altına girmek istemiyor. Neler duyuyoruz neler.. Senin şahsına söylemiyorum. Bize de gelip biri öyle bir teklifte bulunsa biz de kabul etmeyiz bu böyle :)
Krediyi çekince o kredinin ödemesi bitene kadar başka bir kredi çekemiyorsun ki.. Oldu da krediyi çeken kişinin acil bi durumu oldu, kredi çekmek istedi, size çektiği kredi yüzünden çekemedi.. İster istemez o kişiyi mağdur etmiş olacaksınız.
Kısacası ayrılacaksanız kimseden bi şey beklemeden ayrılın, kendi imkanlarınızı ölçün tartın.

Ayda 500 tl ile mobilya borcunu aldıgınız firmaya ödeyin
İlla kredi çektirmek neden?
Çekilen miktarın üzerine faiz de eklendigi zaman artışı düşünen insanlar haklı olarak krediye kefil olmaz

Ayda 500 tl ile mobilya borcunu aldıgınız firmaya ödeyin
İlla kredi çektirmek neden?
Çekilen miktarın üzerine faiz de eklendigi zaman artışı düşünen insanlar haklı olarak krediye kefil olmaz
cnm bütün eşyalara 500 çok az sadece yatak odam var başka hiç bişeyim yokki nasıl olcak

Benim yazmış olduğum yorumu okudunuz mu? Cevap gelmedi de?

Bu kadar yorumum eleştirmekden zıyade üzüldüğümden kardesim yasındanız. Kırıcı olmamısımdır umarım.
Olmadınız ama yinede yorumlar zoruma gitti sadece sizin değil tamam herkes yardımcı olmak için yazıyo ama bilmiyorum çok moralim bozuldu zaten 1 haftadır çok kötüyüm hiç gülmüyorum dokunsanız ağlicam o derecedeyim bende böyle olsun istemezdim kim isterdiki. 16 yaşında huzursuz aileden kaçtım aslında eşimle mutlu olurum diye hastalığı umrumda değildi çok seviyorum onu hala. Çocuktum daha belki annesi öz annem gibi olur herşeyi onunla öğrenirim onlarla büyürüm dedim ama zamanla anlaşmazlıklar başladı davranışları değişti kötü biri olduğunu anladım eşim sağolsun hiç ezdirmedi beni. Büyüdükçe kendimi savunmaya başladım biri bişey dese cevabını alıyor. Bi düşük yaptım günlerce ağladım bikere gelip geçmiş olsun iyimisin demedi bana. Üstlerinde çok emeğim var kendi aileme yapmadıklarımı onlara yaptım ben kpmi seviyorum konusur ama yerinde konusur hakkıyı haksızı bilir ama kvme hakkım hiç bi şekilde helal değil emeklerim haram olsun beni bu durumda üzdüğü için. Odamdan çıkıyorum yemek yapmak için arkamdan fısır fısır konuşur ben ne yaptım bu insanada bukadar kötü davranıyo bana anlamadım sizde içimizde olmadan yaşamadan ne çektiğimi bilemezsiniz okadar çok çektirdilerki bana artık yüzünü görmek istemiyorum daha fazla burda yaşamak istemiyorum çocuğum küçükken benden soğutuyordu bana değil ona anne diyodu nasıl zoruma gidip ağlıyodum bilemezsiniz şimdi çok şükür evladım yanımda eşim arkamda bebeğim istemeden oldu bunun içinde kızıcaksınız belki ama oldu işte. Onu bu evde doğurmak istemiyorum ne derseniz diyin para bulamasam bile boş eve çıkıcam gücüm kalmadı çünkü artık dayanamıyorum bittim resmen yıldım çok kötüyüm

Benim yazmış olduğum yorumu okudunuz mu? Cevap gelmedi de?

Okudum sağol

Çok hatam var biliyorum ama bukadar ezmek olmaz arkadaşlar bende insanım bende mutlu olmak istiyorum şimdiye kadar hiç bişey görmedim ne güzel bi eşyam oldu ne bişeyim sadece yatak odam var odamızda küçük oğlumun yatağını zor sığdırdık mutlu huzurlu bi yuvam olsun istiyorum tamam eşyam olmasın ama mutlu olayım ya yüzüm gülsün sadece yanımda eşim çocuklarım olsun bigün geç kalktım diye surat asan olmasın evi 2 günde bi süpürmeme rağmen evi bk götürüyo diyen biri olmasın başımda belki zamanla güzel eşyalarım olur kendi zevkime göre alıp döşerim evimi çocuklarıma çok güzel bi oda yaparım güzel halılarım beyaz eşyalarım olur belki olmicağını bilsem bile hayal ediyorum hevesleniyorum hiç yaşamadım o mutluluğu başkalarına çok özeniyorum mesela tvde çıkan gelin evini izlerken ağlayasım geliyo nekadar şanslılar diye ben başından hata yaparak kaybetmişim zaten olmasa bile hayallerim var olsun belki hiç bizaman olmicak ama sağlık olsun.

Canım allah kolaylık versin, eşyalarını sıfır yerine ,ikinci el alabilirsin, 30 binliralık eşya sana iki bine gelir, beyaz eşyalarınıda taksitle alabilirsen onlarda rahat rahat ödenir, evide giriş yerlere bakarsan daha uygun olur ,yüksek katların kirası biraz fazla, bende senin gibi ayrıldım,evimde oturacak eşyam yoktu şimdi çok şükür evime basmaya kıyamazlar, huzur, sevgi, sabır olduktan sonra gerisigelir

Allah yardımcınız olsun ne denir ki baska

sabretmekten başka bişey gelmiyo elimden zaten

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…