Cok tesekkur ederim,o sizin bakis acinizin guzelligi aslindaSizi yorumlarınızdan tanıyorum cok da begenırım düşüncelerinizi, insanlara felaket tellallıgı yapmayı sevmem aslınsa ama bir cocuk daha oldugunu duyunca tıkandım artık yorum konusunda da. Söylenicek cok sey var ama bir okadar da yok aslında. İnsan herseye dayanır da evladına yetememe varya işte o insanı cok zorlar yanı evi ayırsa da mutlu olunamaz bu sartlarda. Bu arada genelleme yapmak da istemıyorum ama neden sartları olgunlasmamıs aileler daha fazla cocuk sahıbı oluyor. Ya bana öyle geliyor.
Amin inş artık tüketimin sonu yok malesef cocuklar büyüdükce sartlar daha da zorlasıyor malesef. Akılları erdiği zaman ebebeyınlerinı suclamaya baslıyorlar bu sefer. Yani problemler katlanarak gidiyor her durumda.Calişmak da calişmamak da kadının kararı olmalı,esıne baskı kurup caliş diyende itici, ihtiyaci oldugu halde gurur yapıp calişmayan da itici. İşin özeti dediginiz gibi kayınvaldeyi de dinlemek lazim.Cok tesekkur ederim,o sizin bakis acinizin guzelligi aslinda
Yani bilemiyorum,cidden uzuluyorum hayatla bu sekilde mucadele etmek zorunda olan insanlara. Allah saglik versin,cok zor. O yuzden burada sartlariniz olgunlasmadan evlenmeyin,evlenince isten ayrilmayin,cocuk yapmayin, hadi yaptiniz o 1i 2 yapmayin diyoruz. Cogunluk yanlis anliyor bu yazilarimizi ama olsun.
Insallah duzelir konu sahibinin durumu. Allah yardimcisi olsun
İnanın Allah yardımcınız olsun demekten baska bisey gelmiyor aklıma malesef. En sevmedigim sey zor durumdaki insanlara negatif yorumlar yapıp dibe cekmek, ama sizin durumunuz tam olarak o yönde. Biraz fikir veriyordum bir cocugunuz daha oldugunu duyunca o nokta da tıkandım. Sizin calişma durumunuz bu saatten sonra uzun vade olmaz sıfır birikimle bir yola cıkmayı düsünüyorsunuz oda cok zor, hadi yaptınız dıyelim , esinizin istikbali iş verenin iki dudaginin arasında, sigorta yok iki cocuk. Yani neresine ne yorum yapalim ki cok üzüldüm anlatamam durumunuza ama bir okadar da kızdım.Allahım hicbirimizi evlatlarımızı rızksız bırakmasın inş. Ama veren Allah rızkınıda verir demekle keske hersey yoluna girse. Suan o evde kalmaktan baska careniz yok gıbı. Bir cilgınlık yapıp bu kıs günü iki yavruyu da perişan etmeyin tatlim ya.Mrb arkadaşlar ben 5 senedir eşimin ailesiyle yaşıyorum hergün kavga gürültü eşim en son dün babasına dedi bu böyle olmuyo biz çıkıyoruz. Buraya kadar iyi güzel ama kenarda hiç birikmişimiz yok çıkıp gitmeyi çok istiyorum kaynanam çok üstüme geliyor eşimin bacağında sorun olduğu için 3 aylık engelli maaşı alıyordu şimdi aylık oldu ayda 500 alıyo ayrıyetten çalışıyo ama sigorta yaptırırsa maaşını keserler diye yaptıramıyo maaşı 2000 bin. Kredi çekmek istese çekemiyor yakınlarımıza söylüyoruz en azından 30bin siz çekin ödemesini biz yapalım ayda 500 500 diyoruz kimse yanaşmıyo başka yapılcak bişey yokmu arkadaşlar bu işin içinden nasıl kalkabiliriz birde 2000 maaşla ev geçindirebilirmiyiz daha önce hiç tek yaşamadığım için bilmiyorum burda en az kiralar binden başlıyor zor olurmu ben hamileyim çalışamıyorum akıl verin nolursunuz.
Bu arada yirmibir yasındaymıssınız daha kıyamam ya kardesimle yaşitsiniz. Allahım suan keske tek derdiniz."sınavlarım vizelerim yaklasıyor abla poff daraldım üstüme gelme" olsaydı kardeşim gibi.Mrb arkadaşlar ben 5 senedir eşimin ailesiyle yaşıyorum hergün kavga gürültü eşim en son dün babasına dedi bu böyle olmuyo biz çıkıyoruz. Buraya kadar iyi güzel ama kenarda hiç birikmişimiz yok çıkıp gitmeyi çok istiyorum kaynanam çok üstüme geliyor eşimin bacağında sorun olduğu için 3 aylık engelli maaşı alıyordu şimdi aylık oldu ayda 500 alıyo ayrıyetten çalışıyo ama sigorta yaptırırsa maaşını keserler diye yaptıramıyo maaşı 2000 bin. Kredi çekmek istese çekemiyor yakınlarımıza söylüyoruz en azından 30bin siz çekin ödemesini biz yapalım ayda 500 500 diyoruz kimse yanaşmıyo başka yapılcak bişey yokmu arkadaşlar bu işin içinden nasıl kalkabiliriz birde 2000 maaşla ev geçindirebilirmiyiz daha önce hiç tek yaşamadığım için bilmiyorum burda en az kiralar binden başlıyor zor olurmu ben hamileyim çalışamıyorum akıl verin nolursunuz.
Yirmibir yasındaymıs ya daha da üzüldüm. Onaltı yasında evlenmiş. İki aileye de kizmaya hakları yok ki kacarak evlenmişler, yani herkese emrivaki olmus acıkcası. Ay ne yorum yaptım bu konuya normalde hicbir üyenin konusuna yorum yapmam bu kadar ama cocuklar zayıf noktam sanırım.Cok tesekkur ederim,o sizin bakis acinizin guzelligi aslinda
Yani bilemiyorum,cidden uzuluyorum hayatla bu sekilde mucadele etmek zorunda olan insanlara. Allah saglik versin,cok zor. O yuzden burada sartlariniz olgunlasmadan evlenmeyin,evlenince isten ayrilmayin,cocuk yapmayin, hadi yaptiniz o 1i 2 yapmayin diyoruz. Cogunluk yanlis anliyor bu yazilarimizi ama olsun.
Insallah duzelir konu sahibinin durumu. Allah yardimcisi olsun
Yirmibir yasındaymıs ya daha da üzüldüm. Onaltı yasında evlenmiş. İki aileye de kizmaya hakları yok ki kacarak evlenmişler, yani herkese emrivaki olmus acıkcası. Ay ne yorum yaptım bu konuya normalde hicbir üyenin konusuna yorum yapmam bu kadar ama cocuklar zayıf noktam sanırım.
Eşya için kredi çektirmeye ne gerek var?haklısın ama artık işler son raddeye geldi dün kv bana demediği laf kalmadı artık ölsem yüzüne bakmam kuru ekmek yesem bile çıkıp gitmek istiyorum burdan. Eşya için birilerine kredi çektirmeye çalışıyoruz en azından engelli maaşını aldığımız gibi gider eline verirdik yine biz ödicez sadece aracı arıyoruz ama zor günde kimse yüzüne bakmıyo insanın. İşinde şükür çok seviliyor yanında büyüdüğü abilerinin yanında çalışıyo o yönden sıkıntı yok ama herşeyi düşünmek lazım tabi cnm. Kendi babamdan istedim emekli istese çeker o bile bana sırt çevirdi ya insana kendi canı bunu nasıl yapar yıkıldım resmen
Ay 2 çocuk mu var konu sahibinde2 çocukla kira eşya yok o paraya geçinmekde zor seneye anasınıfına gitcek devlete bile gitse masraflı malesef işleri çok zor hele ki öyle büyük bir şehirde bulunduğum ilçede 3+1kaloriferli asansörlü lüks evler 600 falan bizim diğer evde asnsör kalorifer yok 400e verdik ya eşin iş ayarlayıp küçük başka bi yere taşıncanız sonuçta doğduğun yer değil doyduğun yer demişler ama çok zor çookkk
Ben 3. Yü yaptım ama pişman oldum durumlar zor ama bizim aileler var yine arkamızda sizin oda yok valla bende kaçtım ama babam cebinde kaç varsa bizde olmayınca yarısından fazlasını verir borç der sonra almaz durumlar zor derken tamam geçiniyoruz iyiyiz de kredi işi olmasaydı en azından ama bizim yine güvencemiz var arabayı satar kapatırız ama sizde hiçbir güvence yok ki
Canım en iyisi yaşın küçük tamam de geç kv ye biraz idare edip birikim yapın çünkü sonra pişman olsanızda dönemezsiniz
Evet ben 2 çocuğu görmemiştim.O zaman o yavrularının hatrına kvye alttan alacak,bir şekilde geçinecek.Kesinlikle size katılıyorum yani gecmişi degşstiremeyecegine göre cocuklarla ilgili cok da yorum yapmak istemiyorum bende haklısınız. Böyle durumlarda o yavrulara cok üzülüyorum malesef. Ayrı eve de cıksa bu sartlarda malesef mutlu olamaz. Bu seferde cocuklarımın ihtıyaclarını karsılayamıyorum cok üzülüyorum diye konu acıcak. Kuru ekmek yerim demekle de olmuyor o işler ya cocuklar onlarda mı kuru ekmege talim?
Amin cümlemizinkini ins. İnsanların zor durumlarında megatif konusmak yanliş ama bu hikaye de ne dogru ki. İnsanlar hata yapabilir anlarım ama aynı hataları defalarca yapanı da baska sekilde yorumlarım. Ne denir ki denilse bile ne degilir bu saatten sonra üsenmedim eski konusuna baktım içler acısı resmen. Onaltı yasında ailelere emrivaki yaparak kacarak evlen üstüne 2 cocuk rahatsiz bir es meslek yok vs uzar gider. Cok zor bır durumda kalındı büyük bir yanliş yapıldı kacıldı ee sonrası ıkı cocuk bir düşük ınanılır gıbı degil yazık ya! Saglık sorunlarından uzun süre calişamayan es, karısını calistırmayacak kadar da gururlu bu arada. Kayınvalde o yasta calişiyor falan fılan ay cok zor ya.Evet ben 2 çocuğu görmemiştim.O zaman o yavrularının hatrına kvye alttan alacak,bir şekilde geçinecek.
Ah ah 21 yaş
Allahım kızımı yanlışlardan koru
Eşya alacağız gümüşlük vs demiş,heves eder normal,ama keşke olsaAmin cümlemizinkini ins. İnsanların zor durumlarında megatif konusmak yanliş ama bu hikaye de ne dogru ki. İnsanlar hata yapabilir anlarım ama aynı hataları defalarca yapanı da baska sekilde yorumlarım. Ne denir ki denilse bile ne degilir bu saatten sonra üsenmedim eski konusuna baktım içler acısı resmen. Onaltı yasında ailelere emrivaki yaparak kacarak evlen üstüne 2 cocuk rahatsiz bir es meslek yok vs uzar gider. Cok zor bır durumda kalındı büyük bir yanliş yapıldı kacıldı ee sonrası ıkı cocuk bir düşük ınanılır gıbı degil yazık ya! Saglık sorunlarından uzun süre calişamayan es, karısını calistırmayacak kadar da gururlu bu arada. Kayınvalde o yasta calişiyor falan fılan ay cok zor ya.
Amin inş ne karar verirlerse versinler iki sekilde de cok zor olucak birlik devam etseler bileEşya alacağız gümüşlük vs demiş,heves eder normal,ama keşke olsa
İlk düğme yanlış iliklenince ötekiler doğru olabilir mi,Allah işlerini rast getirsin ne diyeyim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?