Sabretmeye çalışın. Yalnız olsanız boş eve çıkarım demek kolay. Biri daha doğmamış diğeri 3-4 yaşındaki minicik çocuğa yazık değil mi? Isınma yemek çok zor. Biraz daha dayanın. Hiç değilse ev sıcaktır. Yiyecek yemekleri olur. Bebeğiniz biraz büyüyünce işe girin öyle ayırın evi. Çocuklarınızı sefil etmeyin.Olmadınız ama yinede yorumlar zoruma gitti sadece sizin değil tamam herkes yardımcı olmak için yazıyo ama bilmiyorum çok moralim bozuldu zaten 1 haftadır çok kötüyüm hiç gülmüyorum dokunsanız ağlicam o derecedeyim bende böyle olsun istemezdim kim isterdiki. 16 yaşında huzursuz aileden kaçtım aslında eşimle mutlu olurum diye hastalığı umrumda değildi çok seviyorum onu hala. Çocuktum daha belki annesi öz annem gibi olur herşeyi onunla öğrenirim onlarla büyürüm dedim ama zamanla anlaşmazlıklar başladı davranışları değişti kötü biri olduğunu anladım eşim sağolsun hiç ezdirmedi beni. Büyüdükçe kendimi savunmaya başladım biri bişey dese cevabını alıyor. Bi düşük yaptım günlerce ağladım bikere gelip geçmiş olsun iyimisin demedi bana. Üstlerinde çok emeğim var kendi aileme yapmadıklarımı onlara yaptım ben kpmi seviyorum konusur ama yerinde konusur hakkıyı haksızı bilir ama kvme hakkım hiç bi şekilde helal değil emeklerim haram olsun beni bu durumda üzdüğü için. Odamdan çıkıyorum yemek yapmak için arkamdan fısır fısır konuşur ben ne yaptım bu insanada bukadar kötü davranıyo bana anlamadım sizde içimizde olmadan yaşamadan ne çektiğimi bilemezsiniz okadar çok çektirdilerki bana artık yüzünü görmek istemiyorum daha fazla burda yaşamak istemiyorum çocuğum küçükken benden soğutuyordu bana değil ona anne diyodu nasıl zoruma gidip ağlıyodum bilemezsiniz şimdi çok şükür evladım yanımda eşim arkamda bebeğim istemeden oldu bunun içinde kızıcaksınız belki ama oldu işte. Onu bu evde doğurmak istemiyorum ne derseniz diyin para bulamasam bile boş eve çıkıcam gücüm kalmadı çünkü artık dayanamıyorum bittim resmen yıldım çok kötüyüm
Canım bak evim eşyam var ama insanoğlu arsız oluyo öyleyken bende daha iyisi güzeli olsun istiyorum ama önemli olan senin olsun da bi tahda divan olsun otururken ohh bu benim diywbil yani hiç öyle özenip hayal kurma o zaman daha çok üzülürsün olana şukür deÇok hatam var biliyorum ama bukadar ezmek olmaz arkadaşlar bende insanım bende mutlu olmak istiyorum şimdiye kadar hiç bişey görmedim ne güzel bi eşyam oldu ne bişeyim sadece yatak odam var odamızda küçük oğlumun yatağını zor sığdırdık mutlu huzurlu bi yuvam olsun istiyorum tamam eşyam olmasın ama mutlu olayım ya yüzüm gülsün sadece yanımda eşim çocuklarım olsun bigün geç kalktım diye surat asan olmasın evi 2 günde bi süpürmeme rağmen evi bk götürüyo diyen biri olmasın başımda belki zamanla güzel eşyalarım olur kendi zevkime göre alıp döşerim evimi çocuklarıma çok güzel bi oda yaparım güzel halılarım beyaz eşyalarım olur belki olmicağını bilsem bile hayal ediyorum hevesleniyorum hiç yaşamadım o mutluluğu başkalarına çok özeniyorum mesela tvde çıkan gelin evini izlerken ağlayasım geliyo nekadar şanslılar diye ben başından hata yaparak kaybetmişim zaten olmasa bile hayallerim var olsun belki hiç bizaman olmicak ama sağlık olsun.
Çok hatam var biliyorum ama bukadar ezmek olmaz arkadaşlar bende insanım bende mutlu olmak istiyorum şimdiye kadar hiç bişey görmedim ne güzel bi eşyam oldu ne bişeyim sadece yatak odam var odamızda küçük oğlumun yatağını zor sığdırdık mutlu huzurlu bi yuvam olsun istiyorum tamam eşyam olmasın ama mutlu olayım ya yüzüm gülsün sadece yanımda eşim çocuklarım olsun bigün geç kalktım diye surat asan olmasın evi 2 günde bi süpürmeme rağmen evi bk götürüyo diyen biri olmasın başımda belki zamanla güzel eşyalarım olur kendi zevkime göre alıp döşerim evimi çocuklarıma çok güzel bi oda yaparım güzel halılarım beyaz eşyalarım olur belki olmicağını bilsem bile hayal ediyorum hevesleniyorum hiç yaşamadım o mutluluğu başkalarına çok özeniyorum mesela tvde çıkan gelin evini izlerken ağlayasım geliyo nekadar şanslılar diye ben başından hata yaparak kaybetmişim zaten olmasa bile hayallerim var olsun belki hiç bizaman olmicak ama sağlık olsun.
Bak canım, sana bir şey anlatayım. Yanlış hatırlamıyorsam İbrahim Ethem hazretleri olması lazım, bir camiye gidiyor. Oradaki insanlar onu tanımıyor ve birbirlerine soruyorlar kim olduğunu. Biri diyor ki "o İbrahim Ethemdir. Pazardan hurma alırken yere düşürdüğü hurmaları alıp heybesine koydu. Halbuki yerdeki hurmaların hepsi ondan düşmemişti. Rızkına haram karıştığı için bir süredir namazlarında gönül huzuru bulamıyor". İbrahim Ethem bunu duyup çok etkileniyor.o konuları bilmiyorum cnm keşke hem engelli maaşı alıp hem sigortalı çalışılabilse belki oluyodur araştırıcam bunu dediğiniz gibi helalinden kazanmak daha önemli. Eve iş almak istiyorum ama buralarda iş veren hiç yok keşke olsada en azından bi katkım olsa.. Çok üzgünüm çaresizim sadece burdan çıkıp gitmek istiyorum kaç kere bu insanlar için yuvamı yıkmaya kalktım allahtan korkmazlar çok üstüme geliyorlar hamileyim başım dönüyor biraz uzandım diye dün ağzına geleni söyledi bana ben yatıyomuşum işleri o yapıyomuş şimdiye kadar okadar emeğim hakkım varki üstlerinde çok zoruma gitti söyledikleri istiyolarki 7 24 ayakta durayım iş yapayım bende insanım ya zaten çok daha duygusalım bu günlerde ölüncemi yaranıcam bilmiyorum elimden geleni yapsamda hep ben kötüyüm bıktım yıldım artık eşimde istiyo çıkıp gitmek ama olmuyo işte elde avuçta yok dertleşcek kimsem yok içime ata ata patlicam artık
Bak canım,yorumlara üzüldün evet ama hala farkında değilmisin?Olmadınız ama yinede yorumlar zoruma gitti sadece sizin değil tamam herkes yardımcı olmak için yazıyo ama bilmiyorum çok moralim bozuldu zaten 1 haftadır çok kötüyüm hiç gülmüyorum dokunsanız ağlicam o derecedeyim bende böyle olsun istemezdim kim isterdiki. 16 yaşında huzursuz aileden kaçtım aslında eşimle mutlu olurum diye hastalığı umrumda değildi çok seviyorum onu hala. Çocuktum daha belki annesi öz annem gibi olur herşeyi onunla öğrenirim onlarla büyürüm dedim ama zamanla anlaşmazlıklar başladı davranışları değişti kötü biri olduğunu anladım eşim sağolsun hiç ezdirmedi beni. Büyüdükçe kendimi savunmaya başladım biri bişey dese cevabını alıyor. Bi düşük yaptım günlerce ağladım bikere gelip geçmiş olsun iyimisin demedi bana. Üstlerinde çok emeğim var kendi aileme yapmadıklarımı onlara yaptım ben kpmi seviyorum konusur ama yerinde konusur hakkıyı haksızı bilir ama kvme hakkım hiç bi şekilde helal değil emeklerim haram olsun beni bu durumda üzdüğü için. Odamdan çıkıyorum yemek yapmak için arkamdan fısır fısır konuşur ben ne yaptım bu insanada bukadar kötü davranıyo bana anlamadım sizde içimizde olmadan yaşamadan ne çektiğimi bilemezsiniz okadar çok çektirdilerki bana artık yüzünü görmek istemiyorum daha fazla burda yaşamak istemiyorum çocuğum küçükken benden soğutuyordu bana değil ona anne diyodu nasıl zoruma gidip ağlıyodum bilemezsiniz şimdi çok şükür evladım yanımda eşim arkamda bebeğim istemeden oldu bunun içinde kızıcaksınız belki ama oldu işte. Onu bu evde doğurmak istemiyorum ne derseniz diyin para bulamasam bile boş eve çıkıcam gücüm kalmadı çünkü artık dayanamıyorum bittim resmen yıldım çok kötüyüm
Erkekmiydi büyük çocuğun,Allah uzun ömürler versin yavrunaÇok hatam var biliyorum ama bukadar ezmek olmaz arkadaşlar bende insanım bende mutlu olmak istiyorum şimdiye kadar hiç bişey görmedim ne güzel bi eşyam oldu ne bişeyim sadece yatak odam var odamızda küçük oğlumun yatağını zor sığdırdık mutlu huzurlu bi yuvam olsun istiyorum tamam eşyam olmasın ama mutlu olayım ya yüzüm gülsün sadece yanımda eşim çocuklarım olsun bigün geç kalktım diye surat asan olmasın evi 2 günde bi süpürmeme rağmen evi bk götürüyo diyen biri olmasın başımda belki zamanla güzel eşyalarım olur kendi zevkime göre alıp döşerim evimi çocuklarıma çok güzel bi oda yaparım güzel halılarım beyaz eşyalarım olur belki olmicağını bilsem bile hayal ediyorum hevesleniyorum hiç yaşamadım o mutluluğu başkalarına çok özeniyorum mesela tvde çıkan gelin evini izlerken ağlayasım geliyo nekadar şanslılar diye ben başından hata yaparak kaybetmişim zaten olmasa bile hayallerim var olsun belki hiç bizaman olmicak ama sağlık olsun.
inşallahBence Son kavgadan sonra hala evi terketmediyseniz eşiniz sigortalı olup hiç değilse tasinma masraflarını biriktirene kadar katlanmaya değer.. kış günü çocuğunuz varmış 4 yaşlarında henüz küçük üstelik hamilesiniz biraz sabır sonrasi selamet olsun inşallah..
Şu an çalısıyor ve sigorta maaş kesilmesin diye yapılmıyor
Bunun herhangi bir şekilde iyi niyet belirtisi olduğunu düşünmüyorum
Yaşadıklarınız hakkında yorum yapmadım.
Çok şükür ki toparlamış ayaklanmış ve çalışabiliyor.
Yahu neyin dürüstlüğünü yapıyorsunuz şimdi?Şu an çalısıyor ve sigorta maaş kesilmesin diye yapılmıyor
Bunun herhangi bir şekilde iyi niyet belirtisi olduğunu düşünmüyorum
Yaşadıklarınız hakkında yorum yapmadım.
Çok şükür ki toparlamış ayaklanmış ve çalışabiliyor.
haklısın ama artık işler son raddeye geldi dün kv bana demediği laf kalmadı artık ölsem yüzüne bakmam kuru ekmek yesem bile çıkıp gitmek istiyorum burdan. Eşya için birilerine kredi çektirmeye çalışıyoruz en azından engelli maaşını aldığımız gibi gider eline verirdik yine biz ödicez sadece aracı arıyoruz ama zor günde kimse yüzüne bakmıyo insanın. İşinde şükür çok seviliyor yanında büyüdüğü abilerinin yanında çalışıyo o yönden sıkıntı yok ama herşeyi düşünmek lazım tabi cnm. Kendi babamdan istedim emekli istese çeker o bile bana sırt çevirdi ya insana kendi canı bunu nasıl yapar yıkıldım resmen
Malulen emekli olabilmesi için de sigortalı çalışması gerekiyor zaten, her türlü konu sahibi siz zarardasınız. 500 tl gitmesin derken çok daha fazlasını kaybediyorsunuz. Şuan sigortalı çalışma süresinden sayılmadığından malulen emekliliği de ötelenmiş oluyor eşinizin.Eşinizin madem engelli raporu var. En doğrusu sigortalı bi işe girip çalışması ve netten engelli haklarını öğrenmesi. engel oranına göre daha erken emekli olabilir mesela 18 yıl gibi. Ekpss sınavına da girebilir. Daha önce hiç mi sigortası olmadı?
500 TL için emeklilik riske atılmaz. Yani SİGORTA herşey için ŞART!
Bak elinin altında internet var. Lütfen biraz okuyun araştırın neyin ne olduğunu.
Ayrıca gerekiyorsa kadın çalışmalı.ne demek eşim çalıştırmadı. Ne dedi otur evinde çocuk mu bak dedi..
karı koca çok hatalar yapmışsınız. Bari bundan sonra yapmayın bilinçli davranın.
Kredi olayına girmiyorum bile çok haklılar çekmemekle.
Bu arada eşinizin patronu da suçlu sigortasız eleman çalıştırdığı için.
Siz burda ki üyelere kızmak yerine bence sevinin. Sizi uyarıyorlar çünkü çok büyük bi hatanın içindesiniz.
Konu sahinin eşi 1 sene çalışmayıp ameliyat sebebiyle yatmışsa, aslında kpss çalışabilirmiş yattığı yerde.Bu devirde bu nasıl bir cehalet anlamak mümkün değil. Akıllı telefon, internet kullanılabiliyor, fotoğraflr çekilip şu platforma yüklenebiliyor, ama eşin kpss ye niye girmedi deyince verilen cevap ‘bilmiyorum’
Hayatınızı garantiye almak için hiçbir şey yapmamışsınız, sınavlardan okuldan bihabersiniz. 21 yaşında bu dünyadan bu kadar nasıl soyutlandınız?
Eğitim durumunuz nedir çok merak ettim, hiç mi endişe duymadınız gelecek için? Çocuklarınıza nasıl yeteceksiniz? Maddi anlamda demiyorum, dünya hızla değişiyor siz hiç mi düşünmüyorsunuz?
Çok sinirlendim ve çok üzüldüm.
Bu yokluğa sürekli çocuk doğurmak bir de...Allah yardım etsin ne diyeyim
Bende bunu anlatmaya çalıştım konu sahibine.. fakat konu sahibi bana sadece, okudum sağol dedi, bu kadar yazmama..Malulen emekli olabilmesi için de sigortalı çalışması gerekiyor zaten, her türlü konu sahibi siz zarardasınız. 500 tl gitmesin derken çok daha fazlasını kaybediyorsunuz. Şuan sigortalı çalışma süresinden sayılmadığından malulen emekliliği de ötelenmiş oluyor eşinizin.
Sanırım şuan direkt nakit para üzerinden düşünüyorlar. Durum sıkışık tabi aslına bakarsanız başka çareleri de yok gibi. Bir de şu var ki, iş yeri sahibi sigorta ödemediği için de iş vermiş olabilir konu sahibinin eşine. Sigorta konusu açsa belki işsiz de kalacak...Bende bunu anlatmaya çalıştım konu sahibine.. fakat konu sahibi bana sadece, okudum sağol dedi, bu kadar yazmama..
Yani bana da kızdı :)
Bilemiyorum. öyle olsaydı konu sahibi bu açıklamayı yapardı diye düşünüyorum..Sanırım şuan direkt nakit para üzerinden düşünüyorlar. Durum sıkışık tabi aslına bakarsanız başka çareleri de yok gibi. Bir de şu var ki, iş yeri sahibi sigorta ödemediği için de iş vermiş olabilir konu sahibinin eşine. Sigorta konusu açsa belki işsiz de kalacak...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?