Şaşırdım...

Paris2121

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
20 Ekim 2015
628
213
103
30
Merhaba kızlar hepinizi çok seviyorum gerek yaptığınız yorumlarla olsun gerek desteklerinizle olsun hepiniz mukkemelsiniz..
Şimdi asıl konuma geliyorum dertmi bilmiyorum ama paylaşmak istedim eşimle 7 senedir beraberiz aramızda 9 yaş var 4 senedir de evliyiz biz daha nisanliyken konu cinsellikten açıldı ben buna sordum işte kimseyle birlikte oldun mu diye bana dedi ki iste evet oldum diye ben tabii ister istemez icerlendim üzüldüm yıllarca aklıma geldikçe kötü oldum sevdiğim adam keşke önce ilkini yaşasaydi diye. Neyse kızlar bugün konu yine oraya geldi bi şekilde sonra içime doğdu dedim ki bana doğruyu söyle sen kimseyle birlikte olmadin dimi gülerek sordum bu konuda sana cvb vermicem diyor ben tabii iyice şüphelendim usteledim yalan söyledin bana dimi diye baktım siritiyor tamam dedi kimseyle birlikte olmadım sadece sevgililerim oldu onlarlada kesinlikle bişey yaşamadım. Sadece beni tecrübesiz olarak görme diye öyle dedim ve yalan uzadı.. ama kızlar yüzü limon gibi oldu çok utandı yalan söylediği için ki kendisi yalandan nefret eden bir insan yeminler içti kimseyle birlikte olmadığına dair üzülsem mi sevinsem mi bilemedim gerçekten

adam oldum deyince içinize dert ediyosunuz. olmadım deyince de içinize dert ediyosunuz

derdiniz gerçekten ne? bu kadar geçmiş kurcalamayın. adam 1 kere oldum demiş. bırakın yani bide kaç zamandır berabersiniz.

Canım hem geçmişte kalmış hem de eşin çok güzel açıklamış ne niyetle öyle bir şey uydurduğunu.Senin gözünde öyle bir imaj yaratmak istemiş sadece.
Dert mi bilmiyorum demişsin ya biz söyleyelim: dert değil :) size mutluluklar

Herkesin kendi bedeni ve hayatı, geçmişi. Eşi de olsanız bunları bilmeye, bunların hesabını sormaya ne kadar hakkınız var? Bence tartışılır. Dert edilecek daha önemli şeylerinizin olmamasını diliyorum, iyi günler :)

hic konusulmamalı gecmisler kimse ozaman hayatında olmadıgı birine o gunlerin hesabını vermek zorunda degil sizinleyken nasıl olduguna bakın gecmiste ne yasadıgımı onemli yoksa sizinle birlikteyken size ne yasattıgımı

Benim eşimde evlenmeden önce çok ilişki yaşamış. Umrum olmadı açıkcası. Benden önce yaşadığı şeylerin hesabını sormam. Üstelik olmuşsa olmuş bunu niye takayım ki.

Bence sana eşin yalan söylememiş. Oldum demiş üzülmüssün. Yine sorunca hayır demiş. Belli ki hep içinde büyüttüğünü üxüldüğünü anlamış. İyi yapmış. Belli ki ömrün boyunca unutmayacan.

Olsa ne olmasa ne yahu :bicak: bende eşime detay bile sormuşluğum var ama ben rahatsız olmuyorum hatta zaman zaman dalga konusu oluyor aramızda :KK53:

Benim eşimde evlenmeden önce çok ilişki yaşamış. Umrum olmadı açıkcası. Benden önce yaşadığı şeylerin hesabını sormam. Üstelik olmuşsa olmuş bunu niye takayım ki.

Bence sana eşin yalan söylememiş. Oldum demiş üzülmüssün. Yine sorunca hayır demiş. Belli ki hep içinde büyüttüğünü üxüldüğünü anlamış. İyi yapmış. Belli ki ömrün boyunca unutmayacan.
aynen

Herkesin kendi bedeni ve hayatı, geçmişi. Eşi de olsanız bunları bilmeye, bunların hesabını sormaya ne kadar hakkınız var? Bence tartışılır. Dert edilecek daha önemli şeylerinizin olmamasını diliyorum, iyi günler :)
Aynı dileklerle:)

Hayır çok büyük bir yemin etti öyle bişey olmadığına dair

Yazık adamcağıza,utandırmışsınız.
Hiç önemli bir mevzu değil.
Bu konu ile alakalı sıkıntı yaşamamışsanız Allah korusun hastalık vs gibi,kurcalayıp da üzmeyin adamı.
Ömür boyu mutluluklar

Back
X