- Konu Sahibi fatos_00100
-
canım gercekten esının davranısı cok kırıcı .
sen o kadar suslen kokulan adam donsun arkasını yatsın .cok kırıcı gercekten .
ama dıger yorumlar da bahsettıgınıze gore esınız kendısını vıdeolarla tatmın edıyormus .
o zaman dıger arkadasların da soyledıgı gıbı kesınlıkle bır uzman yardımı alsın
normal degıl cunku .
son olarak ; "36 bedenım bakımlıyım benı evlı sanmıyorlar" demıssın .
36 beden olmak demek muhtesem kadın olmak demek degıldır .
aslın da bız kadınlar hep zayfılıgı severız ama,erkekler bızım gıbı degıldır .
erkeklerın genelı etlı butlu sever .ben 38 bedenım ama sevgılık hala bana cok zayfısın der .
Valla ben de 42 bedenim yani düşün, bana bir kere baya görüşmemiştik, görüşünce sormuştu, " zayıflamadın dimi ?" diye.
"Böyle iyisin iyi" demişti. Erkekler ele gelen kadın seviyorlar. Ben fazla ele geliyorum
Bu arada konusahibi arkadaşım bakımlı olduğunu belirtmen tabi ki normal. Hani zaten sorardık , kendine bakmıyor musun diye ? Sorun yok yani canım :)
Valla ben de 42 bedenim yani düşün, bana bir kere baya görüşmemiştik, görüşünce sormuştu, " zayıflamadın dimi ?" diye.
"Böyle iyisin iyi" demişti. Erkekler ele gelen kadın seviyorlar. Ben fazla ele geliyorum
Bu arada konusahibi arkadaşım bakımlı olduğunu belirtmen tabi ki normal. Hani zaten sorardık , kendine bakmıyor musun diye ? Sorun yok yani canım :)
kesınlıkle katılıyorum cnm .
benım sevgılık de sureklı kılo al dıye basımın etını yıyor .
sımdı 7 kılo aldım pek begenıyor benı .ama ben hıc begenmıyorum kendımı boyle o ayrı
gıydıklerım hıc estetık durmuyor .
yaza verırım ıns ama ,yıne basımın etını yer .kılo al dıye .
erkekler gercekten etlı butlu sevıyor .hatta selulıtı bıle sevıyor onlar
gecenler de bır bayan gordum yolda .tayt gıymıs kılolu bır bayandı .
bacakların ust tarafı yagdan mıngır mıngır .tayttan bıle bellı oluyor selulıtlerı
benım abım hemen gozlerı dıktı kadına
erkek mılletı kıloyu sevıyor .
neyse konuyu dagıtmıyım ,
konu sahıbı ; zaten bakımlıysa sorun esındedır .uzmana danısmalı kesınlıkle .
bence de... ben çok zayıfım. kilo almaya çalışıyorum. erkek olsam hafif dolgun kadın isterdim heralde...
inşallah ben de olucam öyle
Ben sana kilo vereyim nasıl fikir ? Bence uygun.[/CENTER][/COLOR][/SIZE][/FONT]
süper fikir, hadi hemenn
Bence de ya valla. Hazır yaza girerken .
kesınlıkle katılıyorum cnm .
benım sevgılık de sureklı kılo al dıye basımın etını yıyor .
sımdı 7 kılo aldım pek begenıyor benı .ama ben hıc begenmıyorum kendımı boyle o ayrı
gıydıklerım hıc estetık durmuyor .
yaza verırım ıns ama ,yıne basımın etını yer .kılo al dıye .
erkekler gercekten etlı butlu sevıyor .hatta selulıtı bıle sevıyor onlar
gecenler de bır bayan gordum yolda .tayt gıymıs kılolu bır bayandı .
bacakların ust tarafı yagdan mıngır mıngır .tayttan bıle bellı oluyor selulıtlerı
benım abım hemen gozlerı dıktı kadına
erkek mılletı kıloyu sevıyor .
neyse konuyu dagıtmıyım ,
konu sahıbı ; zaten bakımlıysa sorun esındedır .uzmana danısmalı kesınlıkle .
bende balik etliyim malasef hic hoslanmiyorum ama sevgilim iyi diyor,
e o iyi diyorsa bence iyi oldugundan degilde yapacak birseyi yok ondan diyor,adam kilo ver dese tepkiyi bilemez :)
su dediginiz kadina bakiyor abiniz bence hoslandigindan bakamiyorlar yani hoslandigi icin degilde hani
dikkat cekici ondan bakiyorlardir...
tabiki kimisi etli butlu sever kimi citi piti...
fizik önemli ama burda fizik önemli degil ki arzulamak sanirim önemli olan..
bir erkek karisini her seferinde neden reddetsin,bir sorun olabilir..
ben zayıf ve çırpıyım. yine de bacaklarım çok güzeldir
kıskanıyorum ama anlatmayın kilolarınızı
İlahi bu konuyu kilo ya getirdiniz ya :)) bu aksam konustuk arkadaslar. Doktora gitmem dedi. Ama ben bu kadar gidisatin kotulugunun tek sebebinin bu izlediklerim oldugunu sanmiyodum. Madem oyle laptop evden gidiyo. Ben seni seviyorum degismek istiyorum dedi. Soz artik izlemicem dedi. Bu kadar kolay kabul etti sasirdim. Kizlar doktor istemedi tmmda acaba konusunca kac yasina geldim gerek yok artik huzursuzluga diyemi dusundu acaba. Sok gecirmis durumdayim yani o kadar ilgili davrandiki doktor korkusumu ne anlamadim.
İlahi bu konuyu kilo ya getirdiniz ya :)) bu aksam konustuk arkadaslar. Doktora gitmem dedi. Ama ben bu kadar gidisatin kotulugunun tek sebebinin bu izlediklerim oldugunu sanmiyodum. Madem oyle laptop evden gidiyo. Ben seni seviyorum degismek istiyorum dedi. Soz artik izlemicem dedi. Bu kadar kolay kabul etti sasirdim. Kizlar doktor istemedi tmmda acaba konusunca kac yasina geldim gerek yok artik huzursuzluga diyemi dusundu acaba. Sok gecirmis durumdayim yani o kadar ilgili davrandiki doktor korkusumu ne anlamadim.
Niye ki?
Erkekler 7/24 cinselliğe hazır diye mi düşünüyorsunuz?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?