- Konu Sahibi fatos_00100
-
geçen yine burda bu konu ya benziyen konu vardı
arkadaş yazmış
çekeninde o haldae soyunup poz vereninde seyredeninde allah belasını versin diye
evet
bende o zaman okonuda beğenmiştim arkadaşın düşüncesini
ne anlıyolar elin karısının orasını burasını pis pis seyretmeyi bide o erkeklere nedemeli haysiyetsiz şerefsizler
3 kuruş para için kendilerini kılıktan kılığa sokup elin pis karuılarıyla sexs yapıp bide para kazanıyorlar
pislikler seyredeninde yayınlayanında
bende diyorum allah belasını versin
Rahatlatiyo cnm o yuzden bana ihtiyaci yok ya zatenbu bekarliktan gelen aliskanligi malesef evliligimizi etkiliyo ama sorun oldugunu basmiyo kafasi yada isine bu geliyo
ya aslında istememesi iyi değil mi :S:)
kendi kendine yapsın işte, seni rahat bıraksın. ama sen istiyorsan eğer o zaman o erkeğin erkekliğine tüküreyim seni tatmin edemiyorsa. ama belki sende de istek yoktur, o sana yanaşmıyor diye inat yapıyorsundur belki. sen de kafandan çıkar ilişkiyi, çocuğuna işine yönel. bence zorla ilişkiye girmesinden daha iyi bişey bu. sanırım senin erkek bozuntusu masturbasyonu asla bırakıp adam olamayacak.. ama sen de evliliğini devam ettirmek istiyosun dimi.. ne diyeyim bilemedim(
bu arada dün gece bana da aynısı oldu. bir saat saçıma maşa yaptım, bolca süslendim. eğlenmeye dansetmeye gittik, hiç ilgilenmedi benle. ama boşverdim yavrum, oturdum ders çalışıyorum şimdi :)[/QUO
canım öyle ayrı ayrıda evlilik mi olur bence iyi değil karısı duruken one öyle
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?