sasirmis durumdayim

Kaçan kovalanır. O senin peşinden koşana kadar üstüne gitme. Ama giyiminle,kokunla vs etkilemesini bil.
Bir şekilde gelir. Videoları izlemesi için de fırsat verme.

yorgun olabilir işten gelmiş sonucta ya da kafası birşeye takılmıştır neden hemen reddediilmek olarak algılıyorsun ki eşin istediğinde sende her daim hazır olamazsın anlayışlı olmak gerek

çok can sıkıcı bir durum. sonuçta reddedilmek bi yana birde cinsellik sadece erkekler için ihtiyaç değil bence. böyle ömür geçmez. evliliğin temelini oluşturduğunu düşünüyorum. insan eşi tarafından istenildiğini hissetmezse zamanla acaba bende mi sorun var diye etrafa bile kayabilir Allah korusun. o yüzden tatminsizlik kötü bir duygu kesin bir dille konuş. doktora mı gidecek ne yapacaksa yapsın. bu şekilde evliliğini yürütemeyeceğini söyle. insan çocuğu için her şeyi yapar o ayrı ama koca denen adam kendi kendini ne olduğu belirsiz iğrenç kadınların vücutlarına bakarak tatmin ederken kadın aman çocuğum etkilenmesin diye kendinden çok ödün verirse mutsuz olur.

Sesli güldüm Hay Allah seni ne etmiye D

bi kerelik biseyse takılmyın uzulmeyin yorgundur uykusu vardır falan dicektim ama devamındakileri okuyunca üzücü. neden bole seylere ihtiyac duyar ki evli erkekler cok sinir bozucu gerckten..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…