Şaşkınım vede cok yalniz :(

Bana sorarsaniz bencede igrenc bi sarki. Hic tarzim degil hatta cok basit ..
Valla yorumlariniz karsisinda ne dusunecegimi sasirdim. İyi yada kotu dusunmek bir tarafa , kabul edilemez geliyor bana yinede sarki gondermek falan. Liseli aşık yaşıni coktan gectik galiba :) Ama benim esim geçememismi ne, hesap sorunca nasil kiviracak merak ediyorum

Şarkı icerigine bakılırsa eşiniz resmen kadına asılıyor. Bunu masum gören bayanlara da pes diyorum.

Durduk yere o şarkıyı atması çok saçma olmuş. Kullandığı hattın online işlemler için şifresini alıp telefon hattının dökümüne bakın , kadınla bir mesajlaşma yada konuşması olmuş mu görebilirsiniz. Daha sonra sorarsınız o şarkıyı neden attığını. Şimdi sorarsanız attığı adımlara dikkat eder ve yediği bir halt varsa yakalamanız zorlaşır.

Yorumlara genel olarak baktimda nolmalmis gibi yazilmis nesi normal
Bence sikinti var kesin ne diye sarki gonderecek kadin o sarkiyi seviyorsa acsin dinlesin netten esinize ne yani hayir sarkiyi attiginida silmis var birseyler gibi umarim yaniliyorumdur

Baştaki yorumları okuyunca burası İsviçre falan sandım. Ben delirmiştim öyle bir mesaj görsem kocamın tlf da. Ne münasebet evli barklı iş arkadaşı kadına öyle mesaj atmak. Karşı tarafın kocası görse gelir kocanızı kıtır kıtır keser. Kocanız bir haltlar ediyor yada etmek üzere eğer boşanabilecekseniz kurcalayın.

Benim eşim öyle kadınlara şarkı markı gönderemez
Bu ali babanın çiftliği şarkısı bile olsa.

Bunu nasıl normal bulanlar olmuş anlamadım
Bana iş arkadaşımdan şarkı gelse kocam der ki hooop noluyor? Hatta sadece öyle demekle kalmaz yani

Bu şarkıyı yollaması normal falan değil. Yani düşün konu sahibi, böyle sözleri olan bir şarkıyı siz bir erkeğe yollasanız eşinizin vereceği tepki aynen sizin vermeniz gereken tepki gibi olmalı. Bilmem anlatabildim mi...

Şarkı Nazan Öncel' e ait.. Ben olsam cıngar çıkartırdım.. Olay netleşene kadar da sığamazdım bir yere.. Ama sen takibe al..

Benim eşim benim de yanimdayken ki uzakta olsa da farketmez de bir bayana şarkı gönderse beni kimse tutamaz ortalığı ayağa kaldıririm. ..kötü birsey olduğunu bilmese zaten niye silsin. ..yoruma gerek yok ki zaten aşikar. .aldatma olmayabilir ama flörtlesme olabilir ki aynı kapıya çıkar zannimca. ..üzerine gidin bence

Bende normal goremiyorum her ne kadar kabullenmek yada yakistirmak istemesemde...
Tabiki konusucam esimle acik acik. Ama su an bunun zamani degil cunku annem bende kaliyor. Durum iyice büyür.

Gönderdigi sarkının altına gecen sordugun sarkı falan yazmamıssa bide üstüne sizin tehdite sarkıyı silmişse ben kötü kokular alırdım
Kim bilir baska neler yazdı yazdı sildi

Ben her zaman evli bir erkegin karşı cinsle iletişiminin belli sinirlarda olmasından yanayım . Bu durum sınır cizgisinde benim için ama hesap sorulacak bişey değil çünkü reddedilmeye kilif bulunmaya çok musait . O yüzden bekleyin gözlemleyin vs. İnkara gidemeyeceği noktada hesap sorabilirsiniz. Şuanda belki de gerçekten bişey yok ve boyle bir durumu esinize sorarak onu kendinizden uzaklasrtirirsiniz. Bu arada ona daha güler yüzlü daha hoş davranin daha bakımlı olun eğer kafasi karisiksa ya da kafasi karışmaya meyiliyse toparlasin. Size tavsiyem zor ama onu itmeyin eger seviyorsanız.

Bence takibe al gizliden gizliye hatta kadinin nosunu bile kendi tlfnuna kaydet whatsap durumlarini kontrol et hemen konusma esinle benimde hosuma gitmedi hic.yanlis alinti yapmisim cok ozur dilerim

Bu ara bu şarkı her yerde çalıyor .Bence eşinizin iş arkadaşıyla aralarında geçen bir espiri vardır.Şarkı da onu anlatıyordur.Eşinizin işini bilmiyorum ama bu havada gidilmez dediğine göre belki toplantıya gitmek istemiyorlardır

Manus baba kim ?
Bu nazan oncelin soyledigi bir sarki degilmi?
Bende altinda birsey arardim hic normal gorunmuyor

Dayanamadim cok bunaltti beni bu durum konustum valla. Yemin ediyor facebook ta paylasicaktim, yanlislikla gondermisim , hic olabilirmi oyle birsey diyor. Eh bakalim bundan sonra takibimdesin, en kucuk aciginda yakarim gemileri dedim.
Guvenim sonsuz diyemem, ama evden işe işten eve giden biri eşim. Ne varki hayatta hic olmaz dediginiz seyler geliyor insanin basina. Umarim tekrar bir yanlisini yakalamam

Cok tesekkur ediyorum hepinize desteginiz icin.. Sıkıntılı animda yanimda oldunuz . Sikintiya dusmeyin insallah...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…