Hahahahaha insan huzunlenmeyi birao güler bile adam zibidi zatenBncede berbat ötesi bi şarkı
Alemsiniz vallahi :) Gulmek kolay olmuyor iste, devreye eş girince. Bana gelse en yakin arkadasimizdan o sarki, evi basima yikardi eminimHahahahaha insan huzunlenmeyi birao güler bile adam zibidi zaten
Peki bu konuyu konuşacak mısınız?Alemsiniz vallahi :) Gulmek kolay olmuyor iste, devreye eş girince. Bana gelse en yakin arkadasimizdan o sarki, evi basima yikardi eminim
Ben her zaman evli bir erkegin karşı cinsle iletişiminin belli sinirlarda olmasından yanayım . Bu durum sınır cizgisinde benim için ama hesap sorulacak bişey değil çünkü reddedilmeye kilif bulunmaya çok musait . O yüzden bekleyin gözlemleyin vs. İnkara gidemeyeceği noktada hesap sorabilirsiniz. Şuanda belki de gerçekten bişey yok ve boyle bir durumu esinize sorarak onu kendinizden uzaklasrtirirsiniz. Bu arada ona daha güler yüzlü daha hoş davranin daha bakımlı olun eğer kafasi karisiksa ya da kafasi karışmaya meyiliyse toparlasin. Size tavsiyem zor ama onu itmeyin eger seviyorsanız.Beynim allak bullak oldu. Esimin ttelefonuna bakma huyum hic yoktur ama. Şeytanin işi yok ya işte..
İsyerinde yillardir beraber calistigi bir bayana şarki gondermis. Ama altinda hic hic yorum yoktu. Bugun baktim tekrar onuda silmis esim. Cunku yaptigin seylere dikkat et. Sonra konusucaz demistim. Şarkida ne anlamli bir sarki, bana bile hic yapmadigi şey. Kadinin ailevi bir suru derdi var . Gayet hanim olarak tanidigim birisi. Aklim almiyor nasil olur. Siz olsaniz napardiniz
Bence takibe al gizliden gizliye hatta kadinin nosunu bile kendi tlfnuna kaydet whatsap durumlarini kontrol et hemen konusma esinle benimde hosuma gitmedi hic.yanlis alinti yapmisim cok ozur dilerimEşinize güveniniz var mı? Telefonunu karıştırdığınıza göre pek yok gibi duruyor.
Normalde ilişkiniz nasıl bilmiyorum ama belki bir açıklaması vardır.
Çalışma ortamı nasıl? Bizim ofiste müzik hep açıktır mesela. Belki çalışırken müzik dinliyorlar, kadın evde aynı şarkıyı dinlemek istemiş ama adını hatırlayamayıp sormuş olabilir. Eşiniz de direkt şarkıyı yollamıştır. Ya da buna benzer bir şeyler olabilir.
Böyle müzikle ilgili bir konu geçmiştir, "şöyle bir şarkı vardı neydi" gibi, eşiniz de hatırlayınca yollamıştır.
Siz hesap soracak gibi konuştuktan sonra silmesi yanlış anlarsınız korkusu mu yoksa bir şeyler karıştırdığı için mi bilemedim.
Bu ara bu şarkı her yerde çalıyor .Beynim allak bullak oldu. Esimin ttelefonuna bakma huyum hic yoktur ama. Şeytanin işi yok ya işte..
İsyerinde yillardir beraber calistigi bir bayana şarki gondermis. Ama altinda hic hic yorum yoktu. Bugun baktim tekrar onuda silmis esim. Cunku yaptigin seylere dikkat et. Sonra konusucaz demistim. Şarkida ne anlamli bir sarki, bana bile hic yapmadigi şey. Kadinin ailevi bir suru derdi var . Gayet hanim olarak tanidigim birisi. Aklim almiyor nasil olur. Siz olsaniz napardiniz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?