Şaşkınım vede cok yalniz :(

Konuşmuşsun zaten, aynen senin gibi düşünürdüm,
Küçük fark sen benden iyi niyetlisin sanırım ya da daha affedici

Geçen gün hava çok soğuk ve yağmurluydu, aile whatsapp grubumuzda akrabalardan biri sabah erken satte ofisteyken bu şarkıyı paylaştı grupta. İnanın hiç iyimser biri de değilimdir:) ama şarkının anlamını ben de aşka meşke yoramadım. Kadına bir mesaj babında yollayacak olsa başka bir şey seçerdi bence eşiniz, bu şarkı bir aşk şarkısı değil:)

Ne gereksiz birşey.Ne kadar samimi olursa olsun iş arkadaşına veya başka bir arkadaşına neden şarkı göndersin ki.Hem de böyle bir şarkıyı??Bence peşini bırakmayın.Sorun anlatsın!!!

Şarkı Nazan Öncel'e ait eski bir şarkı, Manuş Baba yorumlayınca komik olmuyor bayağı anlamlı, boş bir şey değil bu.
Konu sahibi kocanı bir kaşık suda boğmalısın, orada bir şeyler oluyor çünkü!

Bence taktik hatası yapmışsınız.
Seninle sonra konuşacağız hiç olmamış.
Hem uyuyanı uyandırıyorsunuz, hem de tehdit eder gibi...
Böyle şüpheli durumlarda sakin ve takipçi olmak lazım.
Bundan sonra eşiniz bir şeyler çeviriyorsa bile tedbir alır,yakalamanız zor...

Ya arkadaşlar böyle hayat mı geçer abartmayin artık bizim işyerinde de herkes bilir ki ben çok şarkı indiririm bana sorarlar var mı diye varsa kimde olsa gönderirim resmen kendinize işkence ediyorsunuz hayatı evlilik böyle olmaz lütfen empati kurun biraz

Acaba bizim baktığımızda rahatsız olduğumuz mesajlari ve gönderiler bize gelmiş olsa tepkileri ne olur çok merak ediyorum. insanın eşi için hareketlerine dikkat etmesi hassas davranması çok mu zor gerçekten merak ediyorum.

Maalesefki cin fikirli olamadim. Huyumdada yoktur zaten bu.
Evet kestirdi atti yanlislikla gondermisim sonradan farkettim dedi . Tamam oldu bitti gitti onun icin bu sozlerle kapatti konuyu. Ama icime kurt dustu bir kere cikmiyor
Ve sabahtan beri kapatti kendini yatiyor bu saat oldu. Ne yemek yedi ne kalkip oturdu. Noluyor yani dedim simdi bu tavir. Husranami ugradin yastamisin ddedim terbiyesiz oldum.
Buyuyecek galiba aramizda bu. Ama ben fazla saf kaliyorum karsisinda ne yazikki ...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…