Şaşkınlık ve Belirsizlik (karaktersiz EŞ)

Gerçekten çok ayıp etmiş.Valla süt danasıyla evlisiniz ne diim.Allah sabır versin size.Bence siz babanızın evinde. hiç zahmet edip çıkmayın Ahmet için

bırak ne hali varsa görsün.

Mumkunse gittigi yerden gelmesin orada kalsin. Insanliktan nasibini almamis bir koca. Bencillik hat safhada.

Yahu bu nasıl adam.Hem senin ailenle bayramlaşmaya gelmiyor.Hem de seni bırakıp gidiyor.Seni ne kadar zor durumda bırakmış.Kal babanlarda gitme.Bu adamla ömürmü geçer ya.

Olmamış bu Ahmet yapamamışlar.Arayıp anasına,babasına bi güzel şikayet etmeli.Belki anası,babası sağduyuludur da uyarır Ahmet i.Parayı dersen kesinlikle verme.Mahkemede hakim kimin hakkıysa ona versin de.Kapak olsun.

Çok ayıp Ahmet'in yaptığı annenle babanla bi sorunu mu var ? Para için aradığında sor hesabını derdin ne diye

Verme Paraları

Paralar normalde kimin ya da kimin Hakkı ?
Ailesinin bana taktığı bileziklerin 3 tanesini vermiştik borç olarak babasına bize nakit olarak geri verdi. Normal şartlar altında benim hakkımdır diye biliyorum. Fakat Ahmet şartlar altında onlar taktı onların ( yine bi derin nefes ve ya sabır cektim :) )

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…