Şaşkınlık ve Belirsizlik (karaktersiz EŞ)

Ne yaparsan yap, ister affet ister ayrıl, sana bayram günü ailenin yanında böyle davranan adamdan bi cacık olmaz...

Ben hayatımı onsuz devam ettirmeye hazirim sanırım

bence böyle oglunun ne oldugunu bilip ona gore davranan kayinvalidelerin heykeli dikilmeli ulkemize :) zira baya azlar.

Helal olsun kadina

ben anlamadım içerde 5 dk durdun diye mi boşayacak ne kadar rahatsınız , sanki bekliyormuş böyle birşeyi de normal birşeymiş gibi.

Olayın öncesi yoksa durup dururken ailenizle görüşmüyorsa siz de onun ailesine gitmeyin çok yanlış davranmış eşiniz

hah. konu sahte kesin.
böyle bir kv asla olamaz.
hem gelinden yana olacak, hem oğlunu evden kovacak, hem de parayı istemeyecek.
mümkün değil. ancak rüyada :))

Simdidem baslamis ailene saygisizliga canim benim esimde boyle saygisiz bende 24 yasindayim ama
Simdiden baslamis canim saygisizliga ortada coluk cocuk yokken hic cekme bunu derim 8 senelik evliyim 24 yasindyaim suan dayak yemis bi halde oturuyorym yerimde aldatildigimi ogrendim kesinlestirdim 2 hafta evvel dun annemle konusdu esim anneme demedigi kalmadi neymisde ihanet degilmis bunun adi neler neler...... 2 de cocugum var bi o kdr da guzelim zayifim esim yakisiikli degil icini sevmisdim ama anlasilan icide guzel deilmis ilerde basini taslara vurma edebiyle ailene saygi duysun ha duymuyomu o zmn bir ahmet gid3r yeni bi ahmet gelir yuz verdikce tepemize cikdilar

Herkesin hayatina kimse karisamaz.
Kendi pisliginde bogulsun ehmed birak.
Donerse senindir, donmezsede 12.000 turk lirasi senindir. Her turlu kazancli tarafsin.

kv söylediklerini okuyunca tüylerim ürperdi ,bu kv gerçek olamaz lütfen bizim içinde elinden öp saygılar saygılar ...

öküz ahmetten ses yok sanırım

İşte ya eşinle sınav oluyorsun, ya kayınvalidenle. Helal olsun büyüklük yapmış kadıncağız.

Bayıldım kaynanana, pis Ahmet o ayrı ...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…