Şaşkınlık ve Belirsizlik (karaktersiz EŞ)

Neden tatsızlık çıkacaktı?O nasıl şey,hadi in,saçmalama diyemediniz mi?Şimdi çok kızanlar olacak ama konunuza inanmadım,malesef...
Harfi harfine doğru inanip inanmak size kalmış. In deseydim de inmicekti o yüzden orda polemik yaratmak istemedim. Biz parayi evde birakmamak adina da yanimiza almistik belki çarşıda açık kuyumcu bulurursak hemen alırız diye ama zaten kapalıydı kuyumcular. Durum böyle gelişti yani.

Bu ne yahu liseli yapmaz şu yaptığı hareketi.
Barisirsaniz bile uzun bi süre çocuk yapmayın derim baba olmayı kaldırabilecek sorumlulukta biri değil zira.
Ayrıca 12 bin lira her halükarda sizindir çünkü sizin için alınmış mehir diye bir şey var.Gidin istediğiniz hocaya sorun o para veya altın sizin hakkinizdir.
Param da param lafı ederse kendisine böyle cevap verin.

Bi daha peşin peşin ahmetin bütün sülalesini gezmeyin .once sirayla iki tarafin anne babasina gidilir sonra anneanne babaanne amcalar dayilar gezilir.boyle yapinki ahmet bi daha hodukluk yapamasin elinde koz olsun.
Bi de arama onu kendi arasin bekle sabirli ol kolay kolay affetme

Erkekler niye böyle anlamıyorum ki biz onların ailesine kolaylıkla uyum sağlıyoruz kii aynı şartlardayız ama onlar kendilerine tenezzül etmiyorlar Ahmet kesinlikle Hatalı.bence iyi bir dersi haketmiş.

Konu sahibi aramadı mi Ahmet veya mesaj atmadı mı bayram bitti yahu?

Bende meraktayim konu sahibi takip ediyorum bizi bilgilendir lutfen. Ayricada yontulmamis odun bu erkekler. Sabriniza da hayran kaldimm tebriklerrr.

Bu nasil bir es ve sizin tepkiniz nasil bu kadar az ayni seyi benim esim bana yapacak o adami da yedi sulalesini de bir cirpida siler atarim.
Para mevzusuna gelince zaten onlar sizin hakkiniz varsa sahsi hesabini, parayi yatirin oraya yarin ilk is olarak ararsa acmayin evede gitmeyin bence gideceksenizde bir guzel agzinin patini verin yaptigi saygisizlik baska sey degil...!!!!

Esin bildigin odun kusura bakma kardesim! onun ailesine gelince mecbur! Kiz tarafina gelince formalite! Para icin arayan hic aramasin Bosveerrr! Boyle saygisizlik kabul edilemez. Azicik sana deger verseydi pesinden ceheneme bile gelirdi.

bsrisacaksan da annen baban kardesin vs kim varsa birinin ihtiyaci vardi ona borc verdim deyin bankaya yatirmayin gerekirse babanizin hesabina yatirin zira bu ahmetten bi cacik olmaz o parayi almak icin barismis gibi yapip parayi alip sizi kapi önüne koyarsa şaşmam iyisi ki siz onu kendinize kaldirin

Kızlar Ahmetten ses seda yok. Annesi babası arıyor beni sağolsunlar.
Annesine gitmiş arasana bakalim napiyomuş demiş. Annesi de ben neden arıcam ben mi bıraktım demiş sen ara çok merak ediyosan. Burda da kalamazsin ben bakamam sana demiş git evinde kal. Napiyosan yap.
Annesi bana diyor sakın özür dileyene kadar gelme parayı da asla verme. Git bileziklerini al. Sonra whatsap durumuna "taktım bileziklerimi koluma bakıyorum yoluma yaz :)" kal annende dedi bişeye ihtiyacin olduğunda ara dedi. Sürünsün oda hatasını anlayana kadar dedi.

Kız annesi görünümlü kv
Ama adam beş para etmez işte

Bu olayda herkes olağanüstü olgun ve akılcı davranırken Ahmet olağandışı mantıksız.

Siyahinci0000 böyle saçma bir olay boşanmaya gitmez ama siz bu Ahmet'i ailecek eğitmeniz gerekecek.

Ona hayatınızı onsuz da idame ettirebileceğinizi tam olarak hissettirirseniz ömür boyu rahat edersiniz.

Ne yaparsan yap, ister affet ister ayrıl, sana bayram günü ailenin yanında böyle davranan adamdan bi cacık olmaz...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…