Evet eşimin vasisi benim. Eve kağıt gelmişti. Kağıtta şey yazıyordu vasi olmak istemiyorsanız mahkemeye baş vurun. 15 gün içinde başvuru olmazsa vasisi sizsiniz. Ama neden o Kaynım peki!Vasi oldunuz mu
Hükümlü ise vasi atanır ve eşi varsa bu genelde eşi olur
Buna ilişkin tebligat yahut menfaat çatışmadı araştırması vs olabilir
Aradım karakolu. Dedim böyle böyle dediler ki bu nedenle çağırmazlr seni ama yinede bir uğra karakolaGitme.Ya karakolu ya da 155'i ara anlat durumu.İlgileniyorlar.
Yarın sabah kuzenimle gideceğim de yine sizlere sormak istedim kafama yatmadı pekValla ya, eşi dururken ne alaka canim dikkat et. Gerci karakola gidip numarayida gosterip su numaradan bilgi alicaktim, Arandim falan diyebilirsin :/ umarim kotu birsey yoktur
İki defa aradım. En son dediler ki karakola gelin bi felanValla ben de anlamadım. Dediğin gibi polis neden seni aramadı? Karakolu tekrar arayıp sor.
Evet eşimin vasisi benim. Eve kağıt gelmişti. Kağıtta şey yazıyordu vasi olmak istemiyorsanız mahkemeye baş vurun. 15 gün içinde başvuru olmazsa vasisi sizsiniz. Ama neden o Kaynım peki!
Sizce de saçma değil mi ne alaka kayın yanibence gitmeyin de güvenmeyin de
O zaman gitme sakın.Varsa çok ciddi bir durum ekip yollarlar zaten.Ben çok huylandım bu işten.Gündüz tekrar ara sen bakalım gündüz nöbetindekiler ne diyecek.Aradım karakolu. Dedim böyle böyle dediler ki bu nedenle çağırmazlr seni ama yinede bir uğra karakola
Ya burda yazamayacağm bir olay geçti aramızda ondan korkuyorum açıkçası bilmiyorum doğru söylüyor olabilir ama içime kurt düştüDüşünüp Can'ınızı sıkmayın
Ararsınız yarın öğrenirsiniz
Yok derlerse de umursamazsınız
Kaynınız Kv ile mi yaşıyor ya da memleket ile bağlantılı mı
Karakol sizin semtin mi onların semtinin mi
Bir de yani kötüniyetli olsa ne yazar seni karakoldan aradılar demiş aramasalar ve böyle dese size zararı ne olabilir ki
En fazla arar öğrenirsiniz
Öyle mi yapayım. Gitsem de tek gitmem kesinO zaman gitme sakın.Varsa çok ciddi bir durum ekip yollarlar zaten.Ben çok huylandım bu işten.Gündüz tekrar ara sen bakalım gündüz nöbetindekiler ne diyecek.
Ben normalde kendi evimdeyim şu sıralar kaynanama geldim oda burda olduğumu biliyor beni tek mi yakalamak istedi bilmiyorum şimdi kötü düşünmek istemiyorum da neden o yani ne alaka onu arıyorlar hadi bana ulaşamadı polis anne olmaz mı ilk tercih? Neden kardeş ve 3 erkek kardeş arasında o? Numarasını mi bırakmış onlara anlamadımMeselemiz var demişsiniz acaba sizi evdenmi gödermek istediki
Eşim 1 yıldır içer de şimdi değil ki. Arkadaş vasi ile alakalı olabilir dedi burda bir arkadaş. O olabilir mi bilmiyorum kiGitmeyin bence normal bisey degil bir dolap donuyo gibi.
Ziyaret gorus falan yok mu o zaman gidin esinizi görmeye neden sizi aramiyo madem oyle polis. Anormallik var
Bence de.Ben olsam hiç gitmem.Sabah ara.Gelişmeleri yazarsın.Öyle mi yapayım. Gitsem de tek gitmem kesin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?