Ay eşim bunlara inanmıyor silik pozitif değil diyor çizginin net olması gerekiyormuş bilmiyorum bende emin değilim yumurta çatlamasının üzerinden 15 gün geçti bugün 16 galiba niye silik çıkıyor kiAllah Allah sen kan ver bence benim de silik çıktı iki gün ama senin regl de gelmedi en güzeli kan bacımmm
Bende yaa hatta keseyi kalp atışını görene kadar çok heyecanlanmamaya çalışıyorumBen artık kanda çıkana kadar kaptıramıyorum kendimi yaaaa ama b3nce hemen kan verr
İşte anlamadım onu benim testleri de görmüştün belki geç döllenmedir kuzu kan en iyisiAy eşim bunlara inanmıyor silik pozitif değil diyor çizginin net olması gerekiyormuş bilmiyorum bende emin değilim yumurta çatlamasının üzerinden 15 gün geçti bugün 16 galiba niye silik çıkıyor ki
Bende hazirana kadar bekleyeceğim. Haziranın sonu Sakaryaya gideceğim orada bi doktor var ona gozukurum eğer sonuç almazsam.Evet evet öyle yapmıştı benim bakalım bu ay neler olucak bu gün regl 3 gün oldu artık hazirana kadar beklicez bol bol sabırrrr
En güzeli Rabbim sağlıklı gebelik yaşamayı sağlıklı bebişimizi kucağımıza almayı nasip etsinnBende yaa hatta keseyi kalp atışını görene kadar çok heyecanlanmamaya çalışıyorum
İnşAllah bu kür vesile olur ama bunu yapıp hamile kalan da çokmuşş araştırdım birazBende hazirana kadar bekleyeceğim. Haziranın sonu Sakaryaya gideceğim orada bi doktor var ona gozukurum eğer sonuç almazsam.
Evet yaa testlere güven olmaz artık bekleyip görcez Bi kaç gün daha olmazsam kan veririm Ay zaten ailevi sorunlarım var biraz çok fazla düşünemiyorumİşte anlamadım onu benim testleri de görmüştün belki geç döllenmedir kuzu kan en iyisi
Amin inşallah canımEn güzeli Rabbim sağlıklı gebelik yaşamayı sağlıklı bebişimizi kucağımıza almayı nasip etsinn
Kıyamam Rabbim yardımcın olsun tüm sorunlar hayırla sonuçlansın inşAllahEvet yaa testlere güven olmaz artık bekleyip görcez Bi kaç gün daha olmazsam kan veririm Ay zaten ailevi sorunlarım var biraz çok fazla düşünemiyorum
Sağol canım Allah razı olsunKıyamam Rabbim yardımcın olsun tüm sorunlar hayırla sonuçlansın inşAllah
baktım youtubeden de atinda yazmislarİnşAllah bu kür vesile olur ama bunu yapıp hamile kalan da çokmuşş araştırdım biraz
Ben burdan baktım hep ordan bakmadım kız hahaha buraya ordan çok güveniyorum sanırımEvet bakt
baktım youtubeden de atinda yazmislar
Orada yumurta kalitesi için değil bağışıklık için veriyorlar ahahahhaBen burdan baktım hep ordan bakmadım kız hahaha buraya ordan çok güveniyorum sanırım
Hahahha ondan demek ki benim konum hamilelik burası daha bilgileri hahahOrada yumurta kalitesi için değil bağışıklık için veriyorlar ahahahha
Canım sen ovulasyon tesli kullanıyor musunnOrada yumurta kalitesi için değil bağışıklık için veriyorlar ahahahha
Geçen ay ilk defa artimedle kullandım. Bu ay innovita kullanacam sen hangi marka kullanıyorsun ya da önerdiğin var mı?Canım sen ovulasyon tesli kullanıyor musunn
Kesinlikle laboquick tavsiye ederim erken bile olmayan normal gebelik testi çatlamadan 10 yumurtlamadan 12 gün sonra 31 olan betayı göstermişti şimdi elimde 4 tane var eşime sipariş verdircem bi güne geliyo 20 li aldık geçen 6 tane de gebelik veriyo ovulasyon testi de çok net çıkarıyo bak bu ay yumurta tam olgunlaşmadı tam pik göremedimGeçen ay ilk defa artimedle kullandım. Bu ay innovita kullanacam sen hangi marka kullanıyorsun ya da önerdiğin var mı?
tumDoktora ne zaman gideceksin kızzzebraarrr
Ayyy inşAllahhh güzelce bebeği kalp atışını falan görürsün bolca dinlen su iç güzel beslenGittim bugün canım yeni geldim ağrım çoktu korktum erken gittim o yüzden sorun yok dedi Protestan hap ve iğne verdi beta ve progesteron tahlil istedi ona göre gel bebeği görelim haftaya falan dedi
tum
Teşekkür ederim canimmm öyle yapıyorum zaten doktorda dedi bol bol su iç ve dinlen dediAyyy inşAllahhh güzelce bebeği kalp atışını falan görürsün bolca dinlen su iç güzel beslen
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?