Sat 1 NİSAN OLANLAR BERABER BEKLEYELİM🌸🎀💝🧚‍♂️

Kızlarrr az önce sıvı alımına vs dikkat etmeden awox yaptım reglime 5 gün var bu marka test güvenilir mi sizce

Eklentiler

• IMG_3486.webp
    55,8 KB · Görüntüleme: 31
  • IMG_3485.webp
    11,6 KB · Görüntüleme: 33
Acaba niye o kadar sancı çekiyorsun ya kistten dolayı mı
Yok çiçeğim normalde daha çok çekerim arveles içerim dayanamam bu defa içmedim 3 gündür ağrı hala devam ediyo ama kürtajdan sonra çok geliyor benim normal mi acabaa

Yok çiçeğim normalde daha çok çekerim arveles içerim dayanamam bu defa içmedim 3 gündür ağrı hala devam ediyo ama kürtajdan sonra çok geliyor benim normal mi acabaa
Ayy Allah yardımcın olsun ya bende regl de çok sancılanıyorum dolorex içiyordum ama oda zararlıymış evlendik gene sancı çekiyoz

Kistin adetle düştü mü diye kontrole git genellikle kadın doğum hapı veriyorlar ama sen bitkisel çözüm yada başka ilaç verirlerse onu kullairsın

Doktora görün ihmal etme kendini hem sancın aşırı hem kanama miktarın fazla Bi sebebi vardır illa belki Bi hormon eksikliği falan olabilir

Kistin adetle düştü mü diye kontrole git genellikle kadın doğum hapı veriyorlar ama sen bitkisel çözüm yada başka ilaç verirlerse onu kullairsın
Doktor 2 ay sonra gel dedi gebeliğe engel değil adetle muhtemelen atarsın içi kan dolu dedi eğer büyürse 10 cm olursa ameliyatla alıcaz mecbur dedi

Doktora görün ihmal etme kendini hem sancın aşırı hem kanama miktarın fazla Bi sebebi vardır illa belki Bi hormon eksikliği falan olabilir
Kürtajdan sonra arttı kanama ağrı normal genetik falan diyolar sebep yok ırsi diyolar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…