- 18 Temmuz 2023
- 478
- 305
- 33
Gelip giden kaşık ağrısı var malesef. Daha regl olmadım. Doktora gidecem kistten şüpheleniyorum. Eğer yoksa kan testi vericem o da olumsuz çıkarsa adet söktürücü bitkisel ilaçlar kullanırım.Sen nasılsın canım
İyiyim şükür balım sen napiyon nasılsın durumlar aynı bildiğin gibi
Çok teşekkür ederim canım benim sende çok güzel bir hamilelik geçirirsin inşallahCanım benim ya inslalah bu sefer çok çok sağlıklı geçer sona kadar
Çok erken yapmışsın kız ama bariz çizgi var inşallah pozitifdirKızlarrr az önce sıvı alımına vs dikkat etmeden awox yaptım reglime 5 gün var bu marka test güvenilir mi sizce
Ay amin bu marka umarım güvenilirdir prodoctor yaptım sabah o da böyle çıktıÇok erken yapmışsın kız ama bariz çizgi var inşallah pozitifdir
Anladım canım hayırlısı olsunGelip giden kaşık ağrısı var malesef. Daha regl olmadım. Doktora gidecem kistten şüpheleniyorum. Eğer yoksa kan testi vericem o da olumsuz çıkarsa adet söktürücü bitkisel ilaçlar kullanırım.
Pozitif yaaa inşAllah pozitiftirrrKızlarrr az önce sıvı alımına vs dikkat etmeden awox yaptım reglime 5 gün var bu marka test güvenilir mi sizce
Ben de reglin 3. Gününde daha iyi gibiyim ya şükür ağrılarım hafiflediİyiyim şükür balım sen napiyon nasılsın durumlar aynı bildiğin gibi
Acaba niye o kadar sancı çekiyorsun ya kistten dolayı mıBen de reglin 3. Gününde daha iyi gibiyim ya şükür ağrılarım hafifledi
Yok çiçeğim normalde daha çok çekerim arveles içerim dayanamam bu defa içmedim 3 gündür ağrı hala devam ediyo ama kürtajdan sonra çok geliyor benim normal mi acabaaAcaba niye o kadar sancı çekiyorsun ya kistten dolayı mı
Ayy Allah yardımcın olsun ya bende regl de çok sancılanıyorum dolorex içiyordum ama oda zararlıymış evlendik gene sancı çekiyozYok çiçeğim normalde daha çok çekerim arveles içerim dayanamam bu defa içmedim 3 gündür ağrı hala devam ediyo ama kürtajdan sonra çok geliyor benim normal mi acabaa
Kistin adetle düştü mü diye kontrole git genellikle kadın doğum hapı veriyorlar ama sen bitkisel çözüm yada başka ilaç verirlerse onu kullairsınYok çiçeğim normalde daha çok çekerim arveles içerim dayanamam bu defa içmedim 3 gündür ağrı hala devam ediyo ama kürtajdan sonra çok geliyor benim normal mi acabaa
Doktora görün ihmal etme kendini hem sancın aşırı hem kanama miktarın fazla Bi sebebi vardır illa belki Bi hormon eksikliği falan olabilirYok çiçeğim normalde daha çok çekerim arveles içerim dayanamam bu defa içmedim 3 gündür ağrı hala devam ediyo ama kürtajdan sonra çok geliyor benim normal mi acabaa
Evlenince geçer diyenler bizi kandırmışAyy Allah yardımcın olsun ya bende regl de çok sancılanıyorum dolorex içiyordum ama oda zararlıymış evlendik gene sancı çekiyoz
Aminnn insallah çiçeğimÇok teşekkür ederim canım benim sende çok güzel bir hamilelik geçirirsin inşallah
Aynen valla ben de arvelesten başkası geçirmiyorAyy Allah yardımcın olsun ya bende regl de çok sancılanıyorum dolorex içiyordum ama oda zararlıymış evlendik gene sancı çekiyoz
Doktor 2 ay sonra gel dedi gebeliğe engel değil adetle muhtemelen atarsın içi kan dolu dedi eğer büyürse 10 cm olursa ameliyatla alıcaz mecbur dediKistin adetle düştü mü diye kontrole git genellikle kadın doğum hapı veriyorlar ama sen bitkisel çözüm yada başka ilaç verirlerse onu kullairsın
Şimdi de çocuk olunca diyolar artık ne kadar inanılırsaEvlenince geçer diyenler bizi kandırmış
Kürtajdan sonra arttı kanama ağrı normal genetik falan diyolar sebep yok ırsi diyolarDoktora görün ihmal etme kendini hem sancın aşırı hem kanama miktarın fazla Bi sebebi vardır illa belki Bi hormon eksikliği falan olabilir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?