Aa öyle miymiş gerçi benim annem hala sancılanıyor, sen kanama için yine de görün istersen canımKürtajdan sonra arttı kanama ağrı normal genetik falan diyolar sebep yok ırsi diyolar
Yok geçenki aşırıydı bu defa iki gün çok geldi bugün bi tık iyi yarına tamamen azalır sanırım öyle duruyoAa öyle miymiş gerçi benim annem hala sancılanıyor, sen kanama için yine de görün istersen canım
O zaman yavaş yavaş düzene girer canım inşallahYok geçenki aşırıydı bu defa iki gün çok geldi bugün bi tık iyi yarına tamamen azalır sanırım öyle duruyo
İnşAllah canım yaa testlere güvenemedim kan testi de vermek istemiyorum daha eşimde istemiyor kafam çok karışık Bi yandan dedem yoğun bakımda vana gitmem gerek ne yapacağımı bende bilemiyorumAy beni boşver siz daha regl olmadınız umut var yine de hadi güzel haberler gelsin yaaa
Evet bana da muhtemelen adetle atarsın demişlerdi. Engel olmuyorsa sorun yok.Doktor 2 ay sonra gel dedi gebeliğe engel değil adetle muhtemelen atarsın içi kan dolu dedi eğer büyürse 10 cm olursa ameliyatla alıcaz mecbur dedi
Valla ne yalan söyleyeyim içten içe dualar yakarişlar ediyorum tabi hayırlıysa olsunAy beni boşver siz daha regl olmadınız umut var yine de hadi güzel haberler gelsin yaaa
Aaaa gitmeden önce kan ver yine de varsa da bilerek git hem de çokkk geçmiş olsun canım Rabbim şifa versinİnşAllah canım yaa testlere güvenemedim kan testi de vermek istemiyorum daha eşimde istemiyor kafam çok karışık Bi yandan dedem yoğun bakımda vana gitmem gerek ne yapacağımı bende bilemiyorum
Tabi ki sağlıklı hayırlı olucaksa olsun inşAllahhhhValla ne yalan söyleyeyim içten içe dualar yakarişlar ediyorum tabi hayırlıysa olsun
İnşAllah şimdi atarım bu ay da kolaylıkla hamile kalabilirimEvet bana da muhtemelen adetle atarsın demişlerdi. Engel olmuyorsa sorun yok.
InsallahİnşAllah şimdi atarım bu ay da kolaylıkla hamile kalabilirim
Sağol canım Allah razı olsunAaaa gitmeden önce kan ver yine de varsa da bilerek git hem de çokkk geçmiş olsun canım Rabbim şifa versin
Ay az önce kahverengi leke gördüm acaba regl mı oluyorumAaaa gitmeden önce kan ver yine de varsa da bilerek git hem de çokkk geçmiş olsun canım Rabbim şifa versin
Regl ya da yerleşme kanaması olabilir şuan sadece bekle ama dua et hangisiyle olsun artık sen de rahatla canımAy az önce kahverengi leke gördüm acaba regl mı oluyorum
Yerleşmedir belki canımAy az önce kahverengi leke gördüm acaba regl mı oluyorum
Evet ya olmayınca umutlanıyor insanRegl ya da yerleşme kanaması olabilir şuan sadece bekle ama dua et hangisiyle olsun artık sen de rahatla canım
Valla bilmiyorum ki canım inşallahYerleşmedir belki canım
Aynen ben Allahtan gününde oldum bak yarın 4 gün oluyo iyi oldu sen de rahatla gevşe en azından netleşmesi lazım bence kan ver en iyisi hem vana gidersen en azından dikkatli olursun varsaEvet ya olmayınca umutlamıyor insan
Yaa bi kere yalancı pozitif oldu 10 da gelecektir sabah 6 da gördüm çift çizgi o gelene kadar patik örmüştüm ama maalesef kanda negatif oldu bi kere de boş gebelik olunca inan ona kafa yoramıyorum bile birlikte test bile yapabilirim yani öyle bi psikolojim varKızlar biraz modumuzu yakalayım inşallah mayıs ayı bizim ayımız moral bozmak yok hamile olunca eşinize nasıl söyleyeceksiniz düşündünüz mü ben sürpriz yapmak istiyorum ama ne yapacam fikrim yok
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?