Sat 1 NİSAN OLANLAR BERABER BEKLEYELİM🌸🎀💝🧚‍♂️

Aa öyle miymiş gerçi benim annem hala sancılanıyor, sen kanama için yine de görün istersen canım
Yok geçenki aşırıydı bu defa iki gün çok geldi bugün bi tık iyi yarına tamamen azalır sanırım öyle duruyo

Ay beni boşver siz daha regl olmadınız umut var yine de hadi güzel haberler gelsin yaaa
İnşAllah canım yaa testlere güvenemedim kan testi de vermek istemiyorum daha eşimde istemiyor kafam çok karışık Bi yandan dedem yoğun bakımda vana gitmem gerek ne yapacağımı bende bilemiyorum

İnşAllah canım yaa testlere güvenemedim kan testi de vermek istemiyorum daha eşimde istemiyor kafam çok karışık Bi yandan dedem yoğun bakımda vana gitmem gerek ne yapacağımı bende bilemiyorum
Aaaa gitmeden önce kan ver yine de varsa da bilerek git hem de çokkk geçmiş olsun canım Rabbim şifa versin

Kızlar biraz modumuzu yakalayım inşallah mayıs ayı bizim ayımız moral bozmak yok hamile olunca eşinize nasıl söyleyeceksiniz düşündünüz mü ben sürpriz yapmak istiyorum ama ne yapacam fikrim yok

Kızlar biraz modumuzu yakalayım inşallah mayıs ayı bizim ayımız moral bozmak yok hamile olunca eşinize nasıl söyleyeceksiniz düşündünüz mü ben sürpriz yapmak istiyorum ama ne yapacam fikrim yok
Yaa bi kere yalancı pozitif oldu 10 da gelecektir sabah 6 da gördüm çift çizgi o gelene kadar patik örmüştüm ama maalesef kanda negatif oldu bi kere de boş gebelik olunca inan ona kafa yoramıyorum bile birlikte test bile yapabilirim yani öyle bi psikolojim var

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…