Ama inşAllah mayıs sonunda güzel haberler uçuşur yaaKızlar biraz modumuzu yakalayım inşallah mayıs ayı bizim ayımız moral bozmak yok hamile olunca eşinize nasıl söyleyeceksiniz düşündünüz mü ben sürpriz yapmak istiyorum ama ne yapacam fikrim yok
Haklısın canım kanamaya dönmezse gidip kan tahlili veririm artıkAynen ben Allahtan gününde oldum bak yarın 4 gün oluyo iyi oldu sen de rahatla gevşe en azından netleşmesi lazım bence kan ver en iyisi hem vana gidersen en azından dikkatli olursun varsa
İnşAllah yerleşiyordur canım yaaHaklısın canım kanamaya dönmezse gidip kan tahlili veririm artık
Ayyy ben ufak ayakkabı alıp pastanın üstüne yada yanına baba oluyorsun yakışıklı yazdıracak.Kızlar biraz modumuzu yakalayım inşallah mayıs ayı bizim ayımız moral bozmak yok hamile olunca eşinize nasıl söyleyeceksiniz düşündünüz mü ben sürpriz yapmak istiyorum ama ne yapacam fikrim yok
İnşallah en güzel şekilde öğrenirsin canımYaa bi kere yalancı pozitif oldu 10 da gelecektir sabah 6 da gördüm çift çizgi o gelene kadar patik örmüştüm ama maalesef kanda negatif oldu bi kere de boş gebelik olunca inan ona kafa yoramıyorum bile birlikte test bile yapabilirim yani öyle bi psikolojim var
Bizde ilk kez bebek düşünmeye başladığımızda bi mağazadan bebek ayakkabısı almıştık içimizden gelip saklıyorum onu acaba bende mi öyle yapsamAyyy ben ufak ayakkabı alıp pastanın üstüne yada yanına baba oluyorsun yakışıklı yazdıracak.
Kesinlikle yapmalısın ayyy inşallah en yakın zamanda bu hayallerimizi yaşarızBizde ilk kez bebek düşünmeye başladığımızda bi mağazadan bebek ayakkabısı almıştık içimizden gelip saklıyorum onu acaba bende mi öyle yapsam
İnşallah canım şimdi ben sabah test vercem eğer hamileysem aminnnn tekrar pazartesi test veririm srtış sağlıklıysa pazartesiden sonra eşime söylerim dayanabilirsemKesinlikle yapmalısın ayyy inşallah en yakın zamanda bu hayallerimizi yaşarız
Az önce aynı planı yaptım tabi önce e nabız kayıtlı şifremi eşimden silmem lazımİnşallah canım şimdi ben sabah test vercem eğer hamileysem aminnnn tekrar pazartesi test veririm srtış sağlıklıysa pazartesiden sonra eşime söylerim dayanabilirsem
Aaa benimde kayıtlı şifremizi değiştirelim hahshsa ama ben yarın kan vereceğimi söylemedimAz önce aynı planı yaptım tabi önce e nabız kayıtlı şifremi eşimden silmem lazım
Olabilir kuzu güzel olurrBizde ilk kez bebek düşünmeye başladığımızda bi mağazadan bebek ayakkabısı almıştık içimizden gelip saklıyorum onu acaba bende mi öyle yapsam
Ay güzel haber al da kuzu o işler kolay işlerrAaa benimde kayıtlı şifremizi değiştirelim hahshsa ama ben yarın kan vereceğimi söylemedim
Haberi olsun ya eğer seninle gelecekseAaa benimde kayıtlı şifremizi değiştirelim hahshsa ama ben yarın kan vereceğimi söylemedim
İnşallah canım her şeyin hayırlısı olsun sağlıklı olsunAy güzel haber al da kuzu o işler kolay işlerr
Tabi ki deeİnşallah canım her şeyin hayırlısı olsun sağlıklı olsun
Sen baya hamilesin canım hayırlı olsunBu sabah yaptığım awox
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?