Sat 1 NİSAN OLANLAR BERABER BEKLEYELİM🌸🎀💝🧚‍♂️

Bebeğim progestan iğne hapı hiç kullanmana gerek yok değerlerin gayet iyi Progesteron konusunda baya bilgiliyim fjksejfjsks
Bilmiyorum valla askm doktor verdi ben cok anlamıyorum zaten dedi doktor rahim duvarin kalinlasmis çok iyi şekilde ve dış gebelik yok gibi dedi

Bilmiyorum valla askm doktor verdi ben cok anlamıyorum zaten dedi doktor rahim duvarin kalinlasmis çok iyi şekilde ve dış gebelik yok gibi dedi
Aşkım aşırı iyi kalınlaşmış çünkü 34 mü ne gelmiş Progesteron Allah’ın izniyle bebek seninle bu iğne hap düşük tehlikesi olanlara verilir, senin embriyo sağlıklı gibi görünüyor şuan

Geçen gebeliğim kanamalı bir şekilde öğrenmiştim bunda kanamam olmadı çok şükür bu beni aşırı motive ediyor
Ayy ne güzel işte olmaz inşallah bende hiç leke falan gelmedi doktor bu iyi bişey dedi bide rahimde sıvı birikmesi yok oda iyi bişey dedu

Ayy ne güzel işte olmaz inşallah bende hiç leke falan gelmedi doktor bu iyi bişey dedi bide rahimde sıvı birikmesi yok oda iyi bişey dedu
Ayyy çok sevindim yaaa doktor böyle dediyse geçen adet oldum zannettim öyle test verdim ne olur olmaz diye bildiğimiz adet gibiydi kız 3 gün sürdü ped de doldutıyoru şuankinin böyle hiç bir kanama gelmemesi çok mutlu etti beni

Ayy ne güzel isteee

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…