Askm progrstan iğne ve hap ver di başka ilaç vermedi pazartesi tekrar gidicemGerek olmaz mı yaa senin çok sağlıklı bir gebeliğe benziyor aşkom bu arada Progesteron kullanmana hiç gerek yok
Bebeğim progestan iğne hapı hiç kullanmana gerek yok değerlerin gayet iyi Progesteron konusunda baya bilgiliyim fjksejfjsksAskm progrstan iğne ve hap ver di başka ilaç vermedi pazartesi tekrar gidicem
Bilmiyorum valla askm doktor verdi ben cok anlamıyorum zaten dedi doktor rahim duvarin kalinlasmis çok iyi şekilde ve dış gebelik yok gibi dediBebeğim progestan iğne hapı hiç kullanmana gerek yok değerlerin gayet iyi Progesteron konusunda baya bilgiliyim fjksejfjsks
Aşkım aşırı iyi kalınlaşmış çünkü 34 mü ne gelmiş Progesteron Allah’ın izniyle bebek seninle bu iğne hap düşük tehlikesi olanlara verilir, senin embriyo sağlıklı gibi görünüyor şuanBilmiyorum valla askm doktor verdi ben cok anlamıyorum zaten dedi doktor rahim duvarin kalinlasmis çok iyi şekilde ve dış gebelik yok gibi dedi
Anladım canimmmAşkım aşırı iyi kalınlaşmış çünkü 34 mü ne gelmiş Progesteron Allah’ın izniyle bebek seninle bu iğne hap düşük tehlikesi olanlara verilir, senin embriyo sağlıklı gibi görünüyor şuan
İnşallah benimde Progesteron yüksek çıkar düşük çıkması sağlıksız gebelik veya düşük riskini çıkarırAnladım canimmm
İnşallah canım sağlıkla alırız kucagimizaİnşallah benimde Progesteron yüksek çıkar düşük çıkması sağlıksız gebelik veya düşük riskini çıkarır
Şuan ne gibi ağrın var aşkoAnladım canimmm
Kasık ağrısı bel ağrısı göğüs ucu ağrısı karın ağrısı klasik ya karın ağrısı falan dolu dolu yaşıyorum yaniŞuan ne gibi ağrın var aşko
Benimde öyle sadece sağ göğsümün ucu acıyor ya hafiften kabızlık başladıKasık ağrısı bel ağrısı göğüs ucu ağrısı karın ağrısı klasik ya karın ağrısı falan dolu dolu yaşıyorum yani
Bende ileri derece bı kabizlik var bana erik kurusu incir kurusu dut kurusu ye deduBenimde öyle sadece sağ göğsümün ucu acıyor ya hafiften kabızlık başladı
Anladım canım bende Pazartesi gidicem inşallah doktoraBende ileri derece bı kabizlik var bana erik kurusu incir kurusu dut kurusu ye dedu
Ay bende gidicem pazartesi bebisleri görürüz inşallahAnladım canım bende Pazartesi gidicem inşallah doktora
Geçen gebeliğim kanamalı bir şekilde öğrenmiştim bunda kanamam olmadı çok şükür bu beni aşırı motive ediyorBende ileri derece bı kabizlik var bana erik kurusu incir kurusu dut kurusu ye dedu
Ayy ne güzel işte olmaz inşallah bende hiç leke falan gelmedi doktor bu iyi bişey dedi bide rahimde sıvı birikmesi yok oda iyi bişey deduGeçen gebeliğim kanamalı bir şekilde öğrenmiştim bunda kanamam olmadı çok şükür bu beni aşırı motive ediyor
Ayyy çok sevindim yaaa doktor böyle dediyseAyy ne güzel işte olmaz inşallah bende hiç leke falan gelmedi doktor bu iyi bişey dedi bide rahimde sıvı birikmesi yok oda iyi bişey dedu
Ayy ne güzel isteeeAyyy çok sevindim yaaa doktor böyle dediysegeçen adet oldum zannettim öyle test verdim ne olur olmaz diye bildiğimiz adet gibiydi kız 3 gün sürdü ped de doldutıyoru şuankinin böyle hiç bir kanama gelmemesi çok mutlu etti beni
Canım benim ya inslalah bu sefer çok çok sağlıklı geçer sona kadarGeçen gebeliğim kanamalı bir şekilde öğrenmiştim bunda kanamam olmadı çok şükür bu beni aşırı motive ediyor
Sen nasılsın canımCanım benim ya inslalah bu sefer çok çok sağlıklı geçer sona kadar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?