Ben dedim biz doktor olduk bile diploma yok sadece haha şaka bi yana stres te yapma Allahın izniyle hamileliğin güzel geçer bi de bol bol Ya Musavvir Celle Celalühü oku bebeğin içinTeşekkür ederim canimmm öyle yapıyorum zaten doktorda dedi bol bol su iç ve dinlen dedi
Tamamamam canım sen naptınBen dedim biz doktor olduk bile diploma yok sadece haha şaka bi yana stres te yapma Allahın izniyle hamileliğin güzel geçer bi de bol bol Ya Musavvir Celle Celalühü oku bebeğin için
Reglin 3. Günü yeni aya merhaba dedim bile hahaTamamamam canım sen naptın
İnşallah canım bu ay olur o zamn rabbim sizede kısmet etsin inşallahReglin 3. Günü yeni aya merhaba dedim bile haha
Aminn sağlıkla nasip olsunnnİnşallah canım bu ay olur o zamn rabbim sizede kısmet etsin inşallah
Ayy benim sonuçlar çıkmış doktor pazartesi gel bakalım dediAminn sağlıkla nasip olsunnn
Kız progesteron dan anlamam beta güzel dimi önceki kaçtı hangi gün baktırmıştın yükselmesi nasıl inşAllah herşey yolundadır kuzuAyy benim sonuçlar çıkmış doktor pazartesi gel bakalım dediEki Görüntüle 3585133
Doktor her şey yolunda dedi pazartesi 138 diKız progesteron dan anlamam beta güzel dimi önceki kaçtı hangi gün baktırmıştın yükselmesi nasıl inşAllah herşey yolundadır kuzu
Ohhh çok şükür tamam şimdi hönlün ferah olsun artık çok sevindim canımm doktorun dediği gibi bol su dinlen yemene dikkat et ohhh misssDoktor her şey yolunda dedi pazartesi 138 di
Ayyy teşekkür ederim canimmm inşallah sağlıkla gelsin kuzumOhhh çok şükür tamam şimdi hönlün ferah olsun artık çok sevindim canımm doktorun dediği gibi bol su dinlen yemene dikkat et ohhh misss
Bulabilirsen onu alayım bende sağol canim tavsiyen içinKesinlikle laboquick tavsiye ederim erken bile olmayan normal gebelik testi çatlamadan 10 yumurtlamadan 12 gün sonra 31 olan betayı göstermişti şimdi elimde 4 tane var eşime sipariş verdircem bi güne geliyo 20 li aldık geçen 6 tane de gebelik veriyo ovulasyon testi de çok net çıkarıyo bak bu ay yumurta tam olgunlaşmadı tam pik göremedim
Trendyolda var kuzu 20 li 6 adet gebelik testi içinde 445 TLBulabilirsen onu alayım bende sağol canim tavsiyen için
Trendyolda var kuzu 20 li 6 adet gebelik testi içinde 445 TL
Ayyyy çok teşekkür ederim çok yardımcı oldun gidip almaktansa bu şekilde daha iyi oluyor.
Amin insallah canımBi de iki güne geliyo inşallah vesile olur da haziranda birlikte güzel haber alırız
Progesteron tahlilin çıkınca haberdar et beni de benim de hafif bel ağrım varGittim bugün canım yeni geldim ağrım çoktu korktum erken gittim o yüzden sorun yok dedi Protestan hap ve iğne verdi beta ve progesteron tahlil istedi ona göre gel bebeği görelim haftaya falan dedi
tum
Canım ben de en son pazartesi gittim doktora ama benim Progesteron bakılmadı sadece beta ilerleyişi yarın gideyim mi ki bendeTamamamam canım sen naptın
Progesteron tahlilin çıkınca haberdar et beni de benim de hafif bel ağrım var
Doktorun demediuse gerek yoktur her haldeCanım ben de en son pazartesi gittim doktora ama benim Progesteron bakılmadı sadece beta ilerleyişi yarın gideyim mi ki bende
Gerek olmaz mı yaa senin çok sağlıklı bir gebeliğe benziyor aşkom bu arada Progesteron kullanmana hiç gerek yok
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?