Ay inşallah telefonda çok görünmüyor ama baya koyulaşmış test dün akşama göre canım bu marka awox güvenilirdir dimi ya birazdan bi de prodoctor yapacamSen baya hamilesin canım hayırlı olsun
Testleri çok bilmiyorum malesef canım. Bende iki kere awox kullandım negatif çıktı ama iki gündür geç kaldım regleAy inşallah telefonda çok görünmüyor ama baya koyulaşmış test dün akşama göre canım bu marka awox güvenilirdir dimi ya birazdan bi de prodoctor yapacam
Ay inşallah telefonda çok görünmüyor ama baya koyulaşmış test dün akşama göre canım bu marka awox güvenilirdir dimi yaSen baya hamilesin canım hayırlı olsun
inşallah hamilesindşr canımmm belki geç döllenmedir birde awox biraz yüksek hcg algılıyormuş daha hassas bi testle tekrar deneTestleri çok bilmiyorum malesef canım. Bende iki kere awox kullandım negatif çıktı ama iki gündür geç kaldım regle
19 Nisan çatlama oldu. Bakalım bugün kan vermeye gideceğimAy inşallah telefonda çok görünmüyor ama baya koyulaşmış test dün akşama göre canım bu marka awox güvenilirdir dimi ya
inşallah hamilesindşr canımmm belki geç döllenmedir birde awox biraz yüksek hcg algılıyormuş daha hassas bi testle tekrar dene
Bende birazdan kan vermeye gideceğim sonucunu yaz canım inşallah beraber hamile oluruz19 Nisan çatlama oldu. Bakalım bugün kan vermeye gideceğim
İnşallah ben öğleden sonra gidebilirim anca. Bu arada awox kaç hcg algılanabilir?Bende birazdan kan vermeye gideceğim sonucunu yaz canım inşallah beraber hamile oluruz
25 üstü canımIn
İnşallah ben öğleden sonra gidebilirim anca. Bu arada awox kaç hcg algılanabilir?
Prodoctor 10 üstüymüş bi onu dene istersenIn
İnşallah ben öğleden sonra gidebilirim anca. Bu arada awox kaç hcg algılanabilir?
Günaydın bebeğimAminnn insallah çiçeğim
Ayy gerçekten mi çok güzel haberlerle gel bebeğimIn
Var kız bildiğin sat ne zamandıKızlar benim prodoctor böyle çıktı az önce yaptım
Comfortta kullandım iki gün önce onda da çıkmadı.Prodoctor 10 üstüymüş bi onu dene istersen
Günaydın guzellikGünaydın bebeğim
6 mayıs canımVar kız bildiğin sat ne zamandı
6 mayıs canım
satVar kız bildiğin sat ne zamandı
İnşallah kasiklarima ara ara batma oluyor. Goguslerim şişmiş ve üstünde puturcukler var. Acaba geçen aylarda da oluyormuydu diye hiç dikkat etmemiştimAyy gerçekten mi çok güzel haberlerle gel bebeğimmimea da 10 üstü algılıyor canım benim
Canım sen içini ferah tut kesin hamilesinSat 6 nisan bat 6 mayıs
Ovu testin varsa yapsana canım hamilelikte koyulaşıyormuş bende yapacam birazdanİnşallah kasiklarima ara ara batma oluyor. Goguslerim şişmiş ve üstünde puturcukler var. Acaba geçen aylarda da oluyormuydu diye hiç dikkat etmemiştim
Hala çok korkuyorum ya testler bozuksa diyeCanım sen içini ferah tut kesin hamilesin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?