Güzel haberlerle gel bana da haber et bebeğimİnşallah kasiklarima ara ara batma oluyor. Goguslerim şişmiş ve üstünde puturcukler var. Acaba geçen aylarda da oluyormuydu diye hiç dikkat etmemiştim
Yok ya öyle olduğunu düşünmüyorum bence hamilesin korkma kan verecek misin bugünHala çok korkuyorum ya testler bozuksa diye
Hiç kalmadı canım ya. Zaten adet olacak gibiyim gerçekten her iki tarafa da umut bağlamak istemiyorum. Olacaksam da olayım. Doktora randevu bile aldım hsg için ona göre iptal edecektim.Ovu testin varsa yapsana canım hamilelikte koyulaşıyormuş bende yapacam birazdan
Olur çiçeğim inşallah hayirli haberlerle beraberGüzel haberlerle gel bana da haber et bebeğim
Yok yok korkma kesin var duruyor.Hala çok korkuyorum ya testler bozuksa diye
Hastaneye geldim kızlar doktor 9 da gelecekmiş bekliyorum kan vereceğimYok yok korkma kesin var duruyor.
Ayy çok heyecanlı kızzzz haberdar et ama bence hamilesin korkma sakınHastaneye geldim kızlar doktor 9 da gelecekmiş bekliyorum kan vereceğim
tamam canım ay umarım ya hüsrana uğramak istemiyorumAyy çok heyecanlı kızzzz haberdar et ama bence hamilesin korkma sakın
Canım sekreter oradaysa beta vereceğini söyle sana fiş verir yonlendirir sonuç çıkınca da yanına gidersin. Ben kan vermeye gidince öyle yapiyordum. Git gel olmazHastaneye geldim kızlar doktor 9 da gelecekmiş bekliyorum kan vereceğim
Yaaa hiç duymadım kızz fiş falanCanım sekreter oradaysa beta vereceğini söyle sana fiş verir yonlendirir sonuç çıkınca da yanına gidersin. Ben kan vermeye gidince öyle yapiyordum. Git gel olmaz
Uğramazsın bencetamam canım ay umarım ya hüsrana uğramak istemiyorum
Bizim burada öyle ya. Kafana göre değil fiş verip seni sisteme ekliyor. Pcde ismini görüyor fişi uzatıyorsun öyle eline veriyor boş tupleri gidip hemşire alanına gösterip alıyorlarYaaa hiç duymadım kızz fiş falan
Çok iyi bence uygulama olarak zaman kaybı olmuyor kimse boşa da meşgul olmuyorBizim burada öyle ya. Kafana göre değil fiş verip seni sisteme ekliyor. Pcde ismini görüyor fişi uzatıyorsun öyle eline veriyor boş tupleri gidip hemşire alanına gösterip alıyorlar
Kesinlikle 5 dk sürmüyor git gelÇok iyi bence uygulama olarak zaman kaybı olmuyor kimse boşa da meşgul olmuyor
Ay ben ne durumda olayım canım normal günlere geri döndüm kafama göre de deneme yapıyorum saldım gitti
Ben de reglin 4. Günü işte bitse de ben de başlasam diye bekliyorumAy ben ne durumda olayım canım normal günlere geri döndüm kafama göre de deneme yapıyorum saldım gittisen ne durumdasın
Yaaa naptınnnnHastaneye geldim kızlar doktor 9 da gelecekmiş bekliyorum kan vereceğim
Sen hamilesin yaaaa regle 5 gün var normal böyle bence ay kan sonucun ne zaman çıkacak kiiiBu sabah yaptığım awox
Yaaa Allahım güzel haberlerle gelinnnn19 Nisan çatlama oldu. Bakalım bugün kan vermeye gideceğim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?