- 18 Temmuz 2023
- 478
- 305
- 33
Hayrolsun canım kan sonuçlarının yükselişi sıkıntılı mi?Kızlar sanırım kimyasal oldu benim bu ay
Betan kaçtı canımKızlar sanırım kimyasal oldu benim bu ay
Hayırlı olsun benim belli araliklarla yükseliş olması dışında bilgim yok.Kızlar kan sonucum çıktı 25 beta doktor öyle dedi e nabıza henüz düşmedi iki gün sonra tekrar kan istedi artışa bakacaz dedi çok gerginim değerim düşük mü sizce reglime 4 gün kaldı
Çarşamba sabah devlet hastanesinde verdiğim 23.5 du sonra o gece özel hastanede verdim 40 çıktı bu sabah yine devlette verdim 41.7 çıktı laboratuvar farkı olabilir ama bu kadar fark olmaz diye düşünüyorumHayrolsun canım kan sonuçlarının yükselişi sıkıntılı mi?
Devlete gidip vermen daha iyi olur.Çarşamba sabah devlet hastanesinde verdiğim 23.5 du sonra o gece özel hastanede verdim 40 çıktı bu sabah yine devlette verdim 41.7 çıktı laboratuvar farkı olabilir ama bu kadar fark olmaz diye düşünüyorum
Reglin geçti mi canımÇarşamba sabah devlet hastanesinde verdiğim 23.5 du sonra o gece özel hastanede verdim 40 çıktı bu sabah yine devlette verdim 41.7 çıktı laboratuvar farkı olabilir ama bu kadar fark olmaz diye düşünüyorum
Evet özellere güvenim hiç yok zaten inşallahDevlete gidip vermen daha iyi olur.
Oteller bu konuda değer aralıkları oynuyor. İçini ferah tut bebeğin senledir insallah
Bugün bat canım yumurtlamam geç olduğu için bugünden sonra geçmiş olacakReglin geçti mi canım
Benim reglime 4 gün var beta bugün 25 çıktı iki gün sonra tekrar kan vereceğim inşallah yükselirBugün bat canım yumurtlamam geç olduğu için bugünden sonra geçmiş olacak
İnşallah yükselir canım mutlaka aynı yerde aynı saatte ver kanı yoksa kafa karışıklığı oluyorBenim reglime 4 gün var beta bugün 25 çıktı iki gün sonra tekrar kan vereceğim inşallah yükselir
Sen ovulayon testi kullanıyo musun sat ne zaman bat ne zaman şimdi seninAy ben ne durumda olayım canım normal günlere geri döndüm kafama göre de deneme yapıyorum saldım gittisen ne durumdasın
İnşallah canım pazartesi tekrar kan vereceğim idrar testi ilede takip ederim yükselmeyiİnşallah yükselir canım mutlaka aynı yerde aynı saatte ver kanı yoksa kafa karışıklığı oluyor
Senin 23 çıktığında regline kaç gün vardıİnşallah yükselir canım mutlaka aynı yerde aynı saatte ver kanı yoksa kafa karışıklığı oluyor
Yaaaaa çok yeni dahada Allahımmmm çok mutlu oldummm gönlünü ferah tuttu benim de hemen hemen öyleyse geçen 31 çıkmıştı daha rahim duvarı yeni kalıplaşmış gebelik yeni oluşuyordu dikkat et dinlen bol su iç beslenmene dikkat et Allahım sağlıkla doğsun inşAllahhBenim reglime 4 gün var beta bugün 25 çıktı iki gün sonra tekrar kan vereceğim inşallah yükselir
Nedennn nerden anladınnKızlar sanırım kimyasal oldu benim bu ay
Ayy inşallah canım ya inşallah yükselir değerimYaaaaa çok yeni dahada Allahımmmm çok mutlu oldummm gönlünü ferah tuttu benim de hemen hemen öyleyse geçen 31 çıkmıştı daha rahim duvarı yeni kalıplaşmış gebelik yeni oluşuyordu dikkat et dinlen bol su iç beslenmene dikkat et Allahım sağlıkla doğsun inşAllahh
Canım senin 31 çıktığında regle kaç gün vardıYaaaaa çok yeni dahada Allahımmmm çok mutlu oldummm gönlünü ferah tuttu benim de hemen hemen öyleyse geçen 31 çıkmıştı daha rahim duvarı yeni kalıplaşmış gebelik yeni oluşuyordu dikkat et dinlen bol su iç beslenmene dikkat et Allahım sağlıkla doğsun inşAllahh
Tabii ki yükselir sadece çok erken öğrendiğin için değer sana az geliyor kabul et çok erkenAyy inşallah canım ya inşallah yükselir değerim
3 4 gün falan döngünün 27. Günü yumurtlamanın 12. GünüydüCanım senin 31 çıktığında regle kaç gün vardı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?