Evet canım 3 hafta 3 günlükTabii ki yükselir sadece çok erken öğrendiğin için değer sana az geliyor kabul et çok erken
2 gün vardıSenin 23 çıktığında regline kaç gün vardı
Benimde yumurtlamanın 11-12.günü bugün3 4 gün falan döngünün 27. Günü yumurtlamanın 12. Günüydü
Benimde 4 gün var inşallah yükselir ya2 gün vardı
Çok normal canım stres yok bebişin sağlıklı çok güzel anne olacaksın hamilesinnnn ve hamileliğin tadını çıkartBenimde yumurtlamanın 11-12.günü bugün
Yani çarşamba 23 çıkan değerim çarşamba gece farklı hastanede 40 çıkmıştı bugün 23 çıkan aynı hastanede 41.4 çıktı laboratuvar farkı da olabilir ama kimyasal olma ihtimali daha yüksek diye düşünüyorumNedennn nerden anladınn
Bence aynı laboratuvardan baktır yüreğini de ferah tut bi kadın doğuma mı görünsen ya da bikaç gün bekle öyle bi daha kan ver dicem çok stres yapacaksın bu defa daYani çarşamba 23 çıkan değerim çarşamba gece farklı hastanede 40 çıkmıştı bugün 23 çıkan aynı hastanede 41.4 çıktı laboratuvar farkı da olabilir ama kimyasal olma ihtimali daha yüksek diye düşünüyorum
Bence kan vermelisin artıkBu sabah yaptığım awox
Awox ben hamile değilken kuruma çizgisi bile cikarmazdi bence var erken olduğu için silik verebiliyorsan hemen şimdi ver kanAy inşallah telefonda çok görünmüyor ama baya koyulaşmış test dün akşama göre canım bu marka awox güvenilirdir dimi ya birazdan bi de prodoctor yapacam
Sen naptın senin en son değer kaçtıYok ya öyle olduğunu düşünmüyorum bence hamilesin korkma kan verecek misin bugün
Bence gayet iyi benimki 3 gün kalasiya 138 di dünde reglimin ilk günüydü 703 çıktı sağlıklı bir gebeliğe benziyor dedi seninkide iyi bence iki günde bir kan ver takip etKızlar kan sonucum çıktı 25 beta doktor öyle dedi e nabıza henüz düşmedi iki gün sonra tekrar kan istedi artışa bakacaz dedi çok gerginim değerim düşük mü sizce reglime 4 gün kaldı
Kız daha çok yeni yaEvet canım 3 hafta 3 günlük
Çok sağol canımmm ya çok heyecanlıyımÇok normal canım stres yok bebişin sağlıklı çok güzel anne olacaksın hamilesinnnn ve hamileliğin tadını çıkart
Kız daha çok yeni yabenimki 4+2 de 703 du ama benimkinin çoklu gebelik olma ihtimali
Teşekkür ederim canimmm inşallah seninkide saglika ilerler hayırlısıyla kucağımıza almak nasip olurHayırlı olsun canım inşallah sağlıklı ilerler
Akşam tekrar veririm muhtemelen dayanamam hayırlısı olsun diyorum kimsalsa da yapacak bir şey yokBence aynı laboratuvardan baktır yüreğini de ferah tut bi kadın doğuma mı görünsen ya da bikaç gün bekle öyle bi daha kan ver dicem çok stres yapacaksın bu defa da
Aşko pazartesi gidicem işte en son bu pazartesi baktırdım 94 düSen naptın senin en son değer kaçtı
Senin ovulasyon me Zaman di çatlama yaniAşko pazartesi gidicem işte en son bu pazartesi baktırdım 94 dü
Aşkım ben Ovulasyon kullanmıyorum hiçSenin ovulasyon me Zaman di çatlama yani
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?