Sat 1 NİSAN OLANLAR BERABER BEKLEYELİM🌸🎀💝🧚‍♂️

Kızlar benim şimdi beta 25 çıktı ne zaman kadın doğuma gideyim benim biraz riskli doktor hamile olunca yakında takip edecez demişti sizce ne yapsam pazar tekrar kan vereceğim

Sen nasılsın baktırdın mı yine kana nasıl ilerliyor doktor ne zaman çağırdı kese falan gözüktü mü
Yok dün gittim kese gözükmedi ağrım çok diye gittim progesteron ve bhcg baktı biri 34 biri 703 çıktı bide pazartesi keseyi görmek için gidicem

Yok dün gittim kese gözükmedi ağrım çok diye gittim progesteron ve bhcg baktı biri 34 biri 703 çıktı bide pazartesi keseyi görmek için gidicem
Canım doktor sana ne dedi ilk gittiğinde ilaç falan verdi mi birde ilk gittiğinde betan kaçtı

Progesteron iyi cıkmış ağrıların normaldir canım benim bebek tutunurken kordon oluşurken falan ağrı olur zaten bol bol dinlen sağlıkla gelsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…