Ama en son son adet tarihim 1 NisanSenin ovulasyon me Zaman di çatlama yani
Kullanmıyorum aşkım Sat 26 nisan ama bata bile bakmadım kafaya takmak istemediğim içinSen ovulayon testi kullanıyo musun sat ne zaman bat ne zaman şimdi senin
Ya benim değer yüksek ya seninki düşük anlamadım ki ama benimkinde ikiz veya üçüz olma ihtimali var benimde sat 1 nisan 28 Nisan'da yani pazartesi değer 138 di dün 703 çıktıAşkım ben Ovulasyon kullanmıyorum hiç
Sen nasılsınnnnnn napiyosunnnKullanmıyorum aşkım Sat 26 nisan ama bata bile bakmadım kafaya takmak istemediğim için
Ben takılıyorum öyle kendimeSen nasılsınnnnnn napiyosunnn
Sen nasılsın baktırdın mı yine kana nasıl ilerliyor doktor ne zaman çağırdı kese falan gözüktü müSen nasılsınnnnnn napiyosunnn
Olmaz mısın yaaa nasıl muhteşem bişi oÇok sağol canımmm ya çok heyecanlıyım
Tabi ki de öyle gönlünü ferah tut Rabbim mucizemizi bizlere de nasip edicekAkşam tekrar veririm muhtemelen dayanamam hayırlısı olsun diyorum kimsalsa da yapacak bir şey yok
Ya ovulasyon gerçekten işe yarıyor takip etseneBen takılıyorum öyle kendimene bat tarihine baktım ne ovülasyon belirtisi arıyorum kendimde kafamıza göre birliktelik yaşıyorum su an
Boşver nasip olur bu ay Allahın izniyleeeKullanmıyorum aşkım Sat 26 nisan ama bata bile bakmadım kafaya takmak istemediğim için
Aşko stres yapar o bende zaten iki güne bir ilişki yaşanıyor fix bi durum bizde o yüzden ovülasyon takibine başlamadımYa ovulasyon gerçekten işe yarıyor takip etsene
Yok dün gittim kese gözükmedi ağrım çok diye gittim progesteron ve bhcg baktı biri 34 biri 703 çıktı bide pazartesi keseyi görmek için gidicemSen nasılsın baktırdın mı yine kana nasıl ilerliyor doktor ne zaman çağırdı kese falan gözüktü mü
138 ile 94 arasında çok da bir fark yok amaYa benim değer yüksek ya seninki düşük anlamadım ki ama benimkinde ikiz veya üçüz olma ihtimali var benimde sat 1 nisan 28 Nisan'da yani pazartesi değer 138 di dün 703 çıktı
Allah ne zaman nasip ederse artık ya olsun diye denemek yerine kafama göre ilişki yaşamaya karar verdim cocuk fikriyle birliktelik olunca da stres yapıyo insan ciddenBoşver nasip olur bu ay Allahın izniyleee
Canım doktor sana ne dedi ilk gittiğinde ilaç falan verdi mi birde ilk gittiğinde betan kaçtıYok dün gittim kese gözükmedi ağrım çok diye gittim progesteron ve bhcg baktı biri 34 biri 703 çıktı bide pazartesi keseyi görmek için gidicem
Anladimmmm doktor bana ilişkiyi yasakladı progestan iğne ve hap verdiAşko stres yapar o bende zaten iki güne bir ilişki yaşanıyor fix bi durum bizde o yüzden ovülasyon takibine başlamadım
Progesteron iyi cıkmış ağrıların normaldir canım benim bebek tutunurken kordon oluşurken falan ağrı olur zaten bol bol dinlen sağlıkla gelsinYok dün gittim kese gözükmedi ağrım çok diye gittim progesteron ve bhcg baktı biri 34 biri 703 çıktı bide pazartesi keseyi görmek için gidicem
Dogru orası öyle ben senin için değilde senin değer normal gözüküyor acaba benimki birden mu yükseldi diye suphedeyim138 ile 94 arasında çok da bir fark yok ama
Evet ilk 3 ay yasak oluyo bende de yasaktıAnladimmmm doktor bana ilişkiyi yasakladı progestan iğne ve hap verdi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?