703 beta çıktı dün gittim progestan iğne ve hap verdiCanım doktor sana ne dedi ilk gittiğinde ilaç falan verdi mi birde ilk gittiğinde betan kaçtı
Öyle yapıyorum zaten yerimden kalkmiyorumProgesteron iyi cıkmış ağrıların normaldir canım benim bebek tutunurken kordon oluşurken falan ağrı olur zaten bol bol dinlen sağlıkla gelsin
Aşkım değerlere takılmayın önemli olan iki günde min %60 artması ve sağlıklı ilerlemesi. İlk haftalarda 2 kattan fazla da artabilir %60 da artabilir minikleriniz sağlıkla gelsin çoğul veya tek bu kese göründükten sonra belli olur138 ile 94 arasında çok da bir fark yok ama
Bende haftaya cuma falan giderim o zaman703 beta çıktı dün gittim progestan iğne ve hap verdi
Seninle aynı gün verdim pazartesi daha vermedim ben tekrardan ikiz üçüz olacağını sanmıyorumDogru orası öyle ben senin için değilde senin değer normal gözüküyor acaba benimki birden mu yükseldi diye suphedeyim
Ama yine de yumurtlama zamanını takip et bari ben de bi sene kafama göre yaptım tutmadı ovulasyon denedim ilk ay tuttu salma yine de bu kadar canımAllah ne zaman nasip ederse artık ya olsun diye denemek yerine kafama göre ilişki yaşamaya karar verdim cocuk fikriyle birliktelik olunca da stres yapıyo insan cidden
Ben de diyorum amaaaa saldım diyo kız takip et aramızda 3 gün var benim de sat 29 nisanYa ovulasyon gerçekten işe yarıyor takip etsene
O laboratuvar ile alakalı kuzu benim gece 2 gibi çıkıyo ama burda 1 saat sonrasında sonucu çıkan da duydum yaniKızlar benim sonuç e nabıza düşmemiş ne zaman düşer sizce sabah 10 da çıkmıştı sonuç
Öğleden sonra yüklerler belki en nabızaO laboratuvar ile alakalı kuzu benim gece 2 gibi çıkıyo ama burda 1 saat sonrasında sonucu çıkan da duydum yani
Belki de canımÖğleden sonra yüklerler belki en nabıza
Tamam canım bugün alcam denicem ama nasıl yapılır bilmiyorum napmam lazım her gün aynı saat mi ilk idrar mıAma yine de yumurtlama zamanını takip et bari ben de bi sene kafama göre yaptım tutmadı ovulasyon denedim ilk ay tuttu salma yine de bu kadar canım
Canım en kötü instagramdan haberleşiriz ama bence trendyoldan laboquick marka al ben de demin sipariş verdimTamam canım bugün alcam denicem ama nasıl yapılır bilmiyorum napmam lazım her gün aynı saat mi ilk idrar mı
İlk idrar değil öğleden sonra 2 gibi yaparsın ama öncesi 2 saat sıvı alımı olmucak canım ona çok dikkat etmelisinTamam canım bugün alcam denicem ama nasıl yapılır bilmiyorum napmam lazım her gün aynı saat mi ilk idrar mı
Birtanem bence hiç Ovulasyon kullanma düzenli ilişkiniz varsa boşu boşuna kendini strese sokma ben hiç takip etmiyorumTamam canım bugün alcam denicem ama nasıl yapılır bilmiyorum napmam lazım her gün aynı saat mi ilk idrar mı
Çıktı mııÖğleden sonra yüklerler belki en nabıza
25 çıktı canım beta doktor 25 dedi ama e nabıza düşmedi daha sonuçÇıktı mıı
Ay pardon benim kafam gitti25 çıktı canım beta doktor 25 dedi ama e nabıza düşmedi daha sonuç
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?