25 tam 3 haftalık falan oluyor herhalde25 çıktı canım beta doktor 25 dedi ama e nabıza düşmedi daha sonuç
Son reglime göre 3 hafta 3 günlük canım25 tam 3 haftalık falan oluyor herhalde
Naber kızzzAy pardon benim kafam gitti
Normal mi 25 çıkması değerin25 tam 3 haftalık falan oluyor herhalde
İyi napim uzanıyorum reglin 4. Gününden devam den napıyon nasılsın hamişşşNaber kızzz
En son ne zamandı adetin aşkımNormal mi 25 çıkması değerin
6 nisanEn son ne zamandı adetin aşkım
İyiyim ya karnım ve belim falan ağrıyorİyi napim uzanıyorum reglin 4. Gününden devam den napıyon nasılsın hamişşş
Olsun olsun yerleşiyor bebiş ona değer dinlen bol su içiyorsun dimiiİyiyim ya karnım ve belim falan ağrıyor
Yaaa belki de kimyasaldır tüh üzüldüm sıcak duş al bana o çok iyi geldi ayaklarını sıcak tut hatta sıcak su torbası varsa çok iyi olur canımMerhaba kızlar bugün çok şiddetli sancılandım ve regl oldum sancım hala devam ediyor acaba kimyasal mı yaşıyorum yine
Sağol canım denedim ama geçmiyor sancım kimyasaldaki gibi sancım yaYaaa belki de kimyasaldır tüh üzüldüm sıcak duş al bana o çok iyi geldi ayaklarını sıcak tut hatta sıcak su torbası varsa çok iyi olur canım
Kıyamam yaaa doktora git en azından benceSağol canım denedim ama geçmiyor sancım kimyasaldaki gibi sancım ya
Yaaa benim de hatırlarsan kan verdim geldim sancım oldu söküldü belki de bak bi kere daha olmuştu böyleKızlar bende şimdi verdim kan ama verdikten sonra nasıl bir ağrı olduysa kasiklarim çok kötü. Herhalde kan vermek adet söküyor. Başka açıklaması olamaz.
Bu hızlandırıyor da iyi en azından yeni aya erken girerizYaaa benim de hatırlarsan kan verdim geldim sancım oldu söküldü belki de bak bi kere daha olmuştu böyle
Ben tam gününde oldum 30 gün şimdi yeni aydayım 4. Günüm Rabbim bu ay güzellikler nasip etsin hepimizeeBu hızlandırıyor da iyi en azından yeni aya erken gireriz
Kan sonucun çıkınca haber ver kızzzBu hızlandırıyor da iyi en azından yeni aya erken gireriz
Benim 3 gün gecikti ya nasipBen tam gününde oldum 30 gün şimdi yeni aydayım 4. Günüm Rabbim bu ay güzellikler nasip etsin hepimizee
Olur çiçeğim buraya yazarım insallahKan sonucun çıkınca haber ver kızzz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?