- 18 Temmuz 2023
- 478
- 305
- 33
Canım fsh 12 son değer demisti ama 9 da tehlikeli dediğinde kullanmıştım ve o şekilde dustuHayıt tohumu yumurtalıklara ve kalitesini artırıyor araştırasa bilirsin adet ağrısına çok iyi geliyor
Evet çok faydalı gerçekten deCanım fsh 12 son değer demisti ama 9 da tehlikeli dediğinde kullanmıştım ve o şekilde dustu
Maydonoz kuru yaptım canım sokuldu bileHayıt tohumu gerçekten iyi kuzu soğan suyu da olabilir bak
Evet bugün hep araştırdım kimyasal gebelik sebeplerinden biri de yüksek bağışıklıkmış ona da baktırmak istiyorumDoktora mı gideceksin
Yaaaa benim maydonoz suyu iyi gelmişMaydonoz kuru yaptım canım sokuldu bile
İyi bari yaaa rahatlarsın en azındanMaydonoz kuru yaptım canım sokuldu bile
Beklemek daha zormuş onu anladım. En azından sonuca bağlandıİyi bari yaaa rahatlarsın en azından
Aynen öyle ben hep diyorum varsa zaten regl olmayayım yoksa hemencik olayım da yeni aya geçelim kafam da rahatlasın stres olmayayımBeklemek daha zormuş onu anladım. En azından sonuca bağlandı
Ben senim yaAynen öyle ben hep diyorum varsa zaten regl olmayayım yoksa hemencik olayım da yeni aya geçelim kafam da rahatlasın stres olmayayım
Canım nasılsın nasıl oldunEvet bugün hep araştırdım kimyasal gebelik sebeplerinden biri de yüksek bağışıklıkmış ona da baktırmak istiyorum
hayirli olsun adetten kaç gün önce 18 çıktıKızlaerrrr kan testim 18 çıktı hamile miyim kiiiii
Valla sancım var hala niye bu kadar uzun sürdü bilmiyorumCanım nasılsın nasıl oldun
Sen nasılsın canım reglin bitti miCanım nasılsın nasıl oldun
Kıyamam belki kimyasaldı dediğin gibi ondan uzun sürmüş olabilir acile mi gitsen acabaValla sancım var hala niye bu kadar uzun sürdü bilmiyorum
Yok canım bugün 4 gün oldu daha ama azaldı artık bikaç güne biter lekeler uzun sürmezse tabiiSen nasılsın canım reglin bitti mi
şkımmm kürtaj olduğum için düzensizdimhayirli olsun adetten kaç gün önce 18 çıktı
Valla bilmiyorum canım inşallah öyle değildirKıyamam belki kimyasaldı dediğin gibi ondan uzun sürmüş olabilir acile mi gitsen acaba
Ay kıyamam ya çok zor oluyor öyle Allah yardımcın olsun çok dikkatli olValla bilmiyorum canım inşallah öyle değildireşimde evde değil gidemiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?