Stresten löabilir canım sonuç çıkınca haber et merak ettim ne zaman çıkar acabaaBenim 3 gün gecikti ya nasip
1 2 saate çıkar dediStresten löabilir canım sonuç çıkınca haber et merak ettim ne zaman çıkar acabaa
Kıyamam inşAllahh hayırlısıyla tez zamanda bebişlerimiz gelir bizim de sağlıkla tabii1 2 saate çıkar dedi
Evet stres mevsim geçişi hersey olabilir.
Benim bünye çabuk etkileniyor malesef bu durumlardan
Amin insallah yaKıyamam inşAllahh hayırlısıyla tez zamanda bebişlerimiz gelir bizim de sağlıkla tabii
Çıktı mı canım sonuçOlur çiçeğim buraya yazarım insallah
Yok malesefÇıktı mı canım sonuç
Anladım canimmmSeninle aynı gün verdim pazartesi daha vermedim ben tekrardan ikiz üçüz olacağını sanmıyorum
Askm bende doktorun dediğine göre ilerledimAşkım değerlere takılmayın önemli olan iki günde min %60 artması ve sağlıklı ilerlemesi. İlk haftalarda 2 kattan fazla da artabilir %60 da artabilir minikleriniz sağlıkla gelsin çoğul veya tek bu kese göründükten sonra belli olurebraarrr
Kızlar ben şöyle yaptım yaz tatili için konuşuyorduk ikimiz de kağıda nereye gitmek istediğimizi yazalım sonra taş kağıt makas oynayalım 5 olan kazanır dedim. Tabi ben Kağıda bebeğimiz geliyor yazdım eşim bi yer ismi yazmıştı.Kızlar biraz modumuzu yakalayım inşallah mayıs ayı bizim ayımız moral bozmak yok hamile olunca eşinize nasıl söyleyeceksiniz düşündünüz mü ben sürpriz yapmak istiyorum ama ne yapacam fikrim yok
Aşkım maydanoz suyu çok iyi geliyor bir de hayıt tohumu da alabilirsin aktardan sonuç kaç çıktı tam 0 mıSonuç çıktı malesef negatif adet sökülmesi için ne yapabilir kizlar
0.2 çıktı canım dedigini yapacagimAşkım maydanoz suyu çok iyi geliyor bir de hayıt tohumu da alabilirsin aktardan sonuç kaç çıktı tam 0 mı
Hayıt tohumu yumurtalıklara ve kalitesini artırıyor araştırasa bilirsin adet ağrısına çok iyi geliyor0
0.2 çıktı canım dedigini yapacagim
Sağol canım eşimde nöbete gitti bende dolorex içtim inşallah geçer birazdan, yarın doktora gidcem adet olunca gel demiştiKıyamam yaaa doktora git en azından bence
Geçmiş olsun canımSağol canım eşimde nöbete gitti bende dolorex içtim inşallah geçer birazdan, yarın doktora gidcem adet olunca gel demişti
Hayıt tohumu gerçekten iyi kuzu soğan suyu da olabilir bak0
0.2 çıktı canım dedigini yapacagim
Git kuzu çok geçmiş olsun haberdar edersin bizleri deSağol canım eşimde nöbete gitti bende dolorex içtim inşallah geçer birazdan, yarın doktora gidcem adet olunca gel demişti
Sağol canımGeçmiş olsun canım
Sağol canım benim inşallah bakalımGit kuzu çok geçmiş olsun haberdar edersin bizleri de
Doktora mı gideceksinSağol canım benim inşallah bakalım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?