Amin cok tsk ederimAyy hayırlı olsun sağlıcakla gelsin minnoşşşş
Saglikli olsunda bende ondan strese girdim herkes 20 50 100 ile ogrenmis ilk ondan bendemi sorun var dedmAşkım seninki çok normal biz çok meraklı olduğumuz için erkenden öğreniyoruz
Canım en son adet tarihin ne zaman kesen tam var mıydıBacim doktor kac haftalik demedi ultrasondan bakti aa burda kese gbi bsy var dedi guldu snra hemen gt kan ver bende merk ettm dedi oglen gttigmde 4 bin di e nabiza baktm bana dedi 3 hafta sonra gel
5 nisan direk baktiginda aa kese goruyorum sanki dedi ve onaylamak icin gt kan ver degerine bakiym dediCanım en son adet tarihin ne zaman kesen tam var mıydı
4 bin neeeeee kız maşAllahhhh sıkıntı olsa doktor anlar söylerdiBacim doktor kac haftalik demedi ultrasondan bakti aa burda kese gbi bsy var dedi guldu snra hemen gt kan ver bende merk ettm dedi oglen gttigmde 4 bin di e nabiza baktm bana dedi 3 hafta sonra gel
Ay sonu gitcm bakalm ne diyecek kese varsada cok kucuktur4 bin neeeeee kız maşAllahhhh sıkıntı olsa doktor anlar söylerdi
Aramızda 3 gün var aşkooo görürsün keseyi 1 kaç gündeAy sonu gitcm bakalm ne diyecek kese varsada cok kucuktur
Sende durumlar ne kese kalp atsini duydunmuAramızda 3 gün var aşkooo görürsün keseyi 1 kaç günde
Kızzz kalp atışı için çok erken 4+5 im ben 2 hafta sonra çağırdı kalp atışı içinSende durumlar ne kese kalp atsini duydunmu
Tm ozaman ben 1 hafta senden sonra gitcemKızzz kalp atışı için çok erken 4+5 im ben 2 hafta sonra çağırdı kalp atışı için
Evet canım benimTm ozaman ben 1 hafta senden sonra gitcembide bu 4 +5 ne bi turlu anlaymiom 4 hafta 5 gun mu oluyor
Çok heycanli yaa bi an once o gun gelse kskeEvet canım benim
Hayır yok camım ben de ara ara göğüs ucu ağrısı bel ağrısı oluyorÇok heycanli yaa bi an once o gun gelse kskesizde mide bulantisi varmi
Bendede yok gogus agrisi bel agrisi baznde kasiklara hafif agri olup duruyor herkes bulanti var diyor aceba onlarin psikolojik mi daha gebelik testi yapmadan midemiz kotu diyorlar yda degerlerj daha 50 ikenHayır yok camım ben de ara ara göğüs ucu ağrısı bel ağrısı oluyor
Psikolojik bence ya mide bulantısı 6 7 haftalarda başlıyorBendede yok gogus agrisi bel agrisi baznde kasiklara hafif agri olup duruyor herkes bulanti var diyor aceba onlarin psikolojik mi daha gebelik testi yapmadan midemiz kotu diyorlar yda degerlerj daha 50 iken
Beta yüksekmiş ama güzelliklerdendir rahat ol kuzummmAy sonu gitcm bakalm ne diyecek kese varsada cok kucuktur
Teşekkür ederim Allah razı olsunBaşınız sağolsun Allah rahmet eylesin
Amin aşkım evet erken devlet zaten cihazları cok ve daha 5.haftaya yeni giriyorsun 6.haftada anca net gözükür karından hiiiiiiç rahatını bozma kafana bişi takma bebiş senleHeheehehe Rabbim kısa zamanda sanada nasip etsin kardeşim yolk saç için erken dimi birde devletin ultrasonuna girdim
Ben 23le öğrenmiştim geçtiğimiz eylül ayında ama devam etmediMrb hamileliginizi beta kacla ogrendiniz aceba
Doktor hatta kesenin gelişimi biraz önden gidiyor dedi haftana göre dedi ama insan işte bi kere kaybettiği zaman korkuyor ya 2 hafta sonrasına randevu verdi bakalım hayırlısı ileAmin aşkım evet erken devlet zaten cihazları cok ve daha 5.haftaya yeni giriyorsun 6.haftada anca net gözükür karından hiiiiiiç rahatını bozma kafana bişi takma bebiş senle
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?