Sat 1 NİSAN OLANLAR BERABER BEKLEYELİM🌸🎀💝🧚‍♂️

Bacim doktor kac haftalik demedi ultrasondan bakti aa burda kese gbi bsy var dedi guldu snra hemen gt kan ver bende merk ettm dedi oglen gttigmde 4 bin di e nabiza baktm bana dedi 3 hafta sonra gel
Canım en son adet tarihin ne zaman kesen tam var mıydı

Bacim doktor kac haftalik demedi ultrasondan bakti aa burda kese gbi bsy var dedi guldu snra hemen gt kan ver bende merk ettm dedi oglen gttigmde 4 bin di e nabiza baktm bana dedi 3 hafta sonra gel
4 bin neeeeee kız maşAllahhhh sıkıntı olsa doktor anlar söylerdi

Hayır yok camım ben de ara ara göğüs ucu ağrısı bel ağrısı oluyor
Bendede yok gogus agrisi bel agrisi baznde kasiklara hafif agri olup duruyor herkes bulanti var diyor aceba onlarin psikolojik mi daha gebelik testi yapmadan midemiz kotu diyorlar yda degerlerj daha 50 iken

Bendede yok gogus agrisi bel agrisi baznde kasiklara hafif agri olup duruyor herkes bulanti var diyor aceba onlarin psikolojik mi daha gebelik testi yapmadan midemiz kotu diyorlar yda degerlerj daha 50 iken
Psikolojik bence ya mide bulantısı 6 7 haftalarda başlıyor

Heheehehe Rabbim kısa zamanda sanada nasip etsin kardeşim yolk saç için erken dimi birde devletin ultrasonuna girdim
Amin aşkım evet erken devlet zaten cihazları cok ve daha 5.haftaya yeni giriyorsun 6.haftada anca net gözükür karından hiiiiiiç rahatını bozma kafana bişi takma bebiş senle

Amin aşkım evet erken devlet zaten cihazları cok ve daha 5.haftaya yeni giriyorsun 6.haftada anca net gözükür karından hiiiiiiç rahatını bozma kafana bişi takma bebiş senle
Doktor hatta kesenin gelişimi biraz önden gidiyor dedi haftana göre dedi ama insan işte bi kere kaybettiği zaman korkuyor ya 2 hafta sonrasına randevu verdi bakalım hayırlısı ile

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…