Sat 1 NİSAN OLANLAR BERABER BEKLEYELİM🌸🎀💝🧚‍♂️

Aa dusuk degerlerle ögrenilince bebek zararmi goruyor
Hayır değerle alakası yok ben bebek daha yeni tutunurken öğrenmiştim doktor havada kapmışsın demişti hatta değerin bebek gelişimiyle alakası yok önemli olan 2 günde bir minimum %60 artmış olması lazım. Ben 9.haftadan itibaren durdu gelişimi beta düşmeye başladı sonra da düşük oldu

Ne yapıyorsun kız nasılsın

Zaten bu ay son letu kullanmamdı. İnşallah bu ay tutar. Sen ne yaptın canım nasıl gidiyor. Ben pazar günü başlayacam ovulasyon testine
Bugün 9 gün oldu yarın başlıcam ben de canım inşAllah tutar ya bu ay Rabbim göz aydınlığı olacak evlatlar nasip etsin isteyen herkese

Bat 1 haziran ama benim günler bu ilacı kullanınca şaşıyor genellikle öne çekiyor. Senin bat ne zman canim
Ben 29 nisn sat 29 mayıs gibi ama ben pik gününden hesaplayıp test yapıcam inşAllahhh güzel yumurtlarım ve çatlar da geçen ay kiste dönmüş ya

Kızlar açık yazıyorum kusura bakmayın bahsetmiştim daha ilişki üzerinden 4 gün falan gectı neredeyse
benim çok fazla akıntım olmaya
Ve ara ara kasıklarıma adetime daha epey varken ağrım girmeye bacağımda kramplar başladı
Sizce 12 sonra mı denemeliyim h.testı yoksa şuan denesem sonuç alabılır mıyım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…