Sat başlangıcı 26 Ağustosİnşallah canımm ama bana pik gibi geldi geçen ay benim tam pik olmamıştı anlamıştım ama bunları pek anlamıyorum ben kaset kullanıyorum bunlarda kafam karışıyor yaaa sat ne zamandı senin
İnşallah öyledir canım inşallah güzel sonuçlar alalım bu ayyİnşallah canımm ama bana pik gibi geldi geçen ay benim tam pik olmamıştı anlamıştım ama bunları pek anlamıyorum ben kaset kullanıyorum bunlarda kafam karışıyor yaaa sat ne zamandı senin
İnşallah canım hepimiz alalım o beklediğimiz mutlu haberiiiCanım hepimiz bu yollardan geçiyoruz malesef kendini rahatlatmaya bak bol havuç ye bu 3 4 gün boyunca. Inslalah mutlu haberi alırsın bu ay
Biri degeri 7.7 ondan sonra 0.2 dusmus demsti bende ondan oyle dedimHayır yaa sadece çok yeniyse düşük değer olur
AMİNNNNÇok teşekkür ederim Allah razı olsun inşallah yüce Allahım sana da nasip eder hayırlısıyla
Hayır değerle alakası yok ben bebek daha yeni tutunurken öğrenmiştim doktor havada kapmışsın demişti hatta
Aa dusuk degerlerle ögrenilince bebek zararmi goruyor
Ne ağustosu kızzSat başlangıcı 26 Ağustos
Hayır değerle alakası yok ben bebek daha yeni tutunurken öğrenmiştim doktor havada kapmışsın demişti hattadeğerin bebek gelişimiyle alakası yok önemli olan 2 günde bir minimum %60 artmış olması lazım. Ben 9.haftadan itibaren durdu gelişimi beta düşmeye başladı sonra da düşük oldu
Yok canım onu hiç bilmiyorum benim o kürü yapınca yumurtlamam güzel oluyo diye ekstra bişi yapmadım hiççKızlar ben letu da kullandım bu ay aranızda daha önce kullanan var mı? Kullanma sebebim yumurtlamamı erkene çekiyor.
Zaten bu ay son letu kullanmamdı. İnşallah bu ay tutar. Sen ne yaptın canım nasıl gidiyor. Ben pazar günü başlayacam ovulasyon testineYok canım onu hiç bilmiyorum benim o kürü yapınca yumurtlamam güzel oluyo diye ekstra bişi yapmadım hiçç
Bugün 9 gün oldu yarın başlıcam ben de canım inşAllah tutar ya bu ay Rabbim göz aydınlığı olacak evlatlar nasip etsin isteyen herkeseZaten bu ay son letu kullanmamdı. İnşallah bu ay tutar. Sen ne yaptın canım nasıl gidiyor. Ben pazar günü başlayacam ovulasyon testine
Bat ne zaman seninZaten bu ay son letu kullanmamdı. İnşallah bu ay tutar. Sen ne yaptın canım nasıl gidiyor. Ben pazar günü başlayacam ovulasyon testine
Bat 1 haziran ama benim günler bu ilacı kullanınca şaşıyor genellikle öne çekiyor. Senin bat ne zman canimBat ne zaman senin
Aminnn insallahBugün 9 gün oldu yarın başlıcam ben de canım inşAllah tutar ya bu ay Rabbim göz aydınlığı olacak evlatlar nasip etsin isteyen herkese
Ben 29 nisn sat 29 mayıs gibi ama ben pik gününden hesaplayıp test yapıcam inşAllahhh güzel yumurtlarım ve çatlar da geçen ay kiste dönmüş yaBat 1 haziran ama benim günler bu ilacı kullanınca şaşıyor genellikle öne çekiyor. Senin bat ne zman canim
İnşallah canım sen geçen ay bal Tarçın kürünü kullanmadın mi?Ben 29 nisn sat 29 mayıs gibi ama ben pik gününden hesaplayıp test yapıcam inşAllahhh güzel yumurtlarım ve çatlar da geçen ay kiste dönmüş ya
İnşallah güzel sonuçlar alırsın kuzumBen 29 nisn sat 29 mayıs gibi ama ben pik gününden hesaplayıp test yapıcam inşAllahhh güzel yumurtlarım ve çatlar da geçen ay kiste dönmüş ya
Kullandım kullanıyorum kız 3 gün kaldı işte bakalım sonra nolcakkİnşallah canım sen geçen ay bal Tarçın kürünü kullanmadın mi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?