Size önerim bol bol yenmeyi deneyin zaten denedikçe yeneceksiniz bu durumuİnşallah enerim canım
Ben çok ıstıyorum ama bılmıyorum umarım yenerim tek isteğim tek duam bu şuan
Kendimi istemsiz kasıyorum sıkıyorum istemiyorum sıkmayı kasmayı ama o an kitleniyorum
İnşallah yenerim şuan evet hamılelık için istiyorum ama birleşme olmadan hamile kalmak da çok sıkıntılı bır süreç tutunma ihtimali çok düşuk ve hamile kalırsam Vajinismusu aşmanın tek çözümü normal doğumSize önerim bol bol yenmeyi deneyin zaten denedikçe yeneceksiniz bu durumu
Gönlünüzce olur herşey inşallahİnşallah yenerim şuan evet hamılelık için istiyorum ama birleşme olmadan hamile kalmak da çok sıkıntılı bır süreç tutunma ihtimali çok düşuk ve hamile kalırsam Vajinismusu aşmanın tek çözümü normal doğum
Belki de o an işler değişecek normal doğum yapamayacağım
Bilmiyorum rabbim yardımcım olsun 9 gün sonra test yaptı go moda belli olacak bakalım
İnşallah hepimizinGönlünüzce olur herşey inşallah
Şimdilik onu düşünme canım sen keyfini düşün aklını rahat tut başka şeylere odaklan zaten ilişki zor geliyo şuan bi de doğumu düşünerek kendini daha çok yıpratmaİnşallah yenerim şuan evet hamılelık için istiyorum ama birleşme olmadan hamile kalmak da çok sıkıntılı bır süreç tutunma ihtimali çok düşuk ve hamile kalırsam Vajinismusu aşmanın tek çözümü normal doğum
Belki de o an işler değişecek normal doğum yapamayacağım
Bilmiyorum rabbim yardımcım olsun 9 gün sonra test yaptı go moda belli olacak bakalım
Aynen öyle herseyın hayırlısı olsun hakkımızda çok sağol canım güzel yorumların yorumlarınız içinŞimdilik onu düşünme canım sen keyfini düşün aklını rahat tut başka şeylere odaklan zaten ilişki zor geliyo şuan bi de doğumu düşünerek kendini daha çok yıpratma
Tabi ki ne demek ama herkes o yoldan geçiyo rahat ol sadece gerçekten kafanı rahatlat önce ilişkiye girmeye alışman lazım sonra çocuğu düşün yavaş yavaşAynen öyle herseyın hayırlısı olsun hakkımızda çok sağol canım güzel yorumların yorumlarınız için
Doktor normal dediyse normaldjr hayatım en iyi o bilir bende dün gittim karından ultrason da görünmedi alttan baktı bı su damlası gibiydi pazartesi netleştirmek için tekrar gidicem sana bı ilaç falan verdimiKızlar bugün gittim doktora kesem 7mm haftanla uyumlu dedi 4+5 dedi ama Yolk salk yoktu doktor erken Yolk salk için dedi, herşey güzel dedi normal dimi Yolk saç görememem D Dua ilesoguknevalee ebraarrr
Sende var mıydı aşko Yolk saçDoktor normal dediyse normaldjr hayatım en iyi o bilir bende dün gittim karından ultrason da görünmedi alttan baktı bı su damlası gibiydi pazartesi netleştirmek için tekrar gidicem sana bı ilaç falan verdimi
Bebek aspirini verdi aşkoooSende var mıydı aşko Yolk saç
NasılsınnnnnnHaber verrrr
Bilmiyorum o konu hakkında bişey demedi bana keseyide tam göremedik zatenSende var mıydı aşko Yolk saç
Ne içinBebek aspirini verdi aşkooo
Benim kesem 7 mm dedi hatta haftasından biraz önde gidiyor dedi öğleden sonra tekrar kan sonuçlarını göstermeye gideceğimBilmiyorum o konu hakkında bişey demedi bana keseyide tam göremedik zaten
Hmm tekrar beta istedimi senden benden istedi dün verdim 2250 çıktıBenim kesem 7 mm dedi hatta haftasından biraz önde gidiyor dedi öğleden sonra tekrar kan sonuçlarını göstermeye gideceğim
Aşkım kanım sulansın diye bir de benden pıhtılaşma testi de aldı çok şükür yatkınlığım çıkmadı diğer tahliller çıkmadıNe için
Gerek yok dediHmm tekrar beta istedimi senden benden istedi dün verdim 2250 çıktı
Aşkım kanım sulansın diye bir de benden pıhtılaşma testi de aldı çok şükür yatkınlığım çıkmadı diğer tahliller çıkmadı
Benden de 6 tüp kan aldılar idrar da aldılar detaylı bakalım diyeAnladım canimmm benden de gebelik takibi için bı kaç kan testi istedi Pazartesi tekrar gittiğimde aile hekimine onu vericem
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?