Sat 1 NİSAN OLANLAR BERABER BEKLEYELİM🌸🎀💝🧚‍♂️

İnşallah enerim canım
Ben çok ıstıyorum ama bılmıyorum umarım yenerim tek isteğim tek duam bu şuan
Kendimi istemsiz kasıyorum sıkıyorum istemiyorum sıkmayı kasmayı ama o an kitleniyorum
Size önerim bol bol yenmeyi deneyin zaten denedikçe yeneceksiniz bu durumu

Size önerim bol bol yenmeyi deneyin zaten denedikçe yeneceksiniz bu durumu
İnşallah yenerim şuan evet hamılelık için istiyorum ama birleşme olmadan hamile kalmak da çok sıkıntılı bır süreç tutunma ihtimali çok düşuk ve hamile kalırsam Vajinismusu aşmanın tek çözümü normal doğum
Belki de o an işler değişecek normal doğum yapamayacağım
Bilmiyorum rabbim yardımcım olsun 9 gün sonra test yaptı go moda belli olacak bakalım

Gönlünüzce olur herşey inşallah

Şimdilik onu düşünme canım sen keyfini düşün aklını rahat tut başka şeylere odaklan zaten ilişki zor geliyo şuan bi de doğumu düşünerek kendini daha çok yıpratma

Şimdilik onu düşünme canım sen keyfini düşün aklını rahat tut başka şeylere odaklan zaten ilişki zor geliyo şuan bi de doğumu düşünerek kendini daha çok yıpratma
Aynen öyle herseyın hayırlısı olsun hakkımızda çok sağol canım güzel yorumların yorumlarınız için

Aynen öyle herseyın hayırlısı olsun hakkımızda çok sağol canım güzel yorumların yorumlarınız için
Tabi ki ne demek ama herkes o yoldan geçiyo rahat ol sadece gerçekten kafanı rahatlat önce ilişkiye girmeye alışman lazım sonra çocuğu düşün yavaş yavaş

Doktor normal dediyse normaldjr hayatım en iyi o bilir bende dün gittim karından ultrason da görünmedi alttan baktı bı su damlası gibiydi pazartesi netleştirmek için tekrar gidicem sana bı ilaç falan verdimi

Anladım canimmm benden de gebelik takibi için bı kaç kan testi istedi Pazartesi tekrar gittiğimde aile hekimine onu vericem
Aşkım kanım sulansın diye bir de benden pıhtılaşma testi de aldı çok şükür yatkınlığım çıkmadı diğer tahliller çıkmadı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…