- 25 Eylül 2024
- 1.663
- 897
- 38
- 29
Allahın izniyle bebeği de görürsün kalbini de duyarsın aşkım 2 hafta sonra cok güzel ilerlicek korkmaDoktor hatta kesenin gelişimi biraz önden gidiyor dedi haftana göre dedi ama insan işte bi kere kaybettiği zaman korkuyor ya 2 hafta sonrasına randevu verdi bakalım hayırlısı ile
Çok teşekkür ederim Allah razı olsun inşallah yüce Allahım sana da nasip eder hayırlısıylaAllahın izniyle bebeği de görürsün kalbini de duyarsın aşkım 2 hafta sonra cok güzel ilerlicek korkma
Naptın kızzzzebraarrr ne zaman gideceksin doktora
İyiyim aşkooo dün tahlilleri göstermek için gittik ama doktor erkenden gitmiş birazdan eşimle gideceğimPazartesi gidiyorum hayatimmm sen naptın nasılsın
Beta yüksekmiş ama güzelliklerdendir rahat ol kuzummm
Aa dusuk degerlerle ögrenilince bebek zararmi goruyorBen 23le öğrenmiştim geçtiğimiz eylül ayında ama devam etmedi
Bende de sabahları oluyor burun tıkanıklığı bide boğazımda bı yanma oluyor sabahları neden bilmiyorum ayy ben pazartesi kalp atışını duyarmiyim acabaİyiyim aşkooo dün tahlilleri göstermek için gittik ama doktor erkenden gitmiş birazdan eşimle gideceğim2 hafta sonra da kalp atışı için çağırdı nasıl geçecek bu 13 gün ve aşırı burun tıkanıklığı yaşıyorum 3 gündür havalardan dolayı
Pek sanmıyorum aşkooo duyacağınıBende de sabahları oluyor burun tıkanıklığı bide boğazımda bı yanma oluyor sabahları neden bilmiyorum ayy ben pazartesi kalp atışını duyarmiyim acaba
Ne yapayım reglim bitsinde hsgyi aradan çıkarayım sonrada ovulasyon testlerine başlarım düşüncesindeyim. Kafam dağılsın diye temizliğe girmiştim. Eee sen ne yapıyorsun bebişin nasıl?Kızzzz napıyorsun E esrarengizl
Evet canımKızlar pik çatlama olmuş mudur? Silik olan az önce yaptım ortadaki dün gece
Özelde mi olacaksın aşko hsgyi dün bebeğin kesesini gördük işte öyle kızzzNe yapayım reglim bitsinde hsgyi aradan çıkarayım sonrada ovulasyon testlerine başlarım düşüncesindeyim. Kafam dağılsın diye temizliğe girmiştim. Eee sen ne yapıyorsun bebişin nasıl?
Hayır yaa sadece çok yeniyse düşük değer olur
Aa dusuk degerlerle ögrenilince bebek zararmi goruyor
Ay benim bugün 9 gün oluyoo yarın başlıcam testlere artık inşAllah ben de bu ay güzelce pik görürüm çatlamayı görürümKızlar pik çatlama olmuş mudur? Silik olan az önce yaptım ortadaki dün gece
İnşallah canım benimde sanki tam pik değil gibi geliyor bakalım nasippp inşallah bizde gelecek ay bebişlerimizi görmeye giderizzAy benim bugün 9 gün oluyoo yarın başlıcam testlere artık inşAllah ben de bu ay güzelce pik görürüm çatlamayı görürüm
Sanki tam pik değilmiş gibi geldi bana o yüzden sorayım dedim kızlar o kadar gerildim ki artık her ay hüsranEvet canım
Özelde olacam devlet çok uzatıyor. Birde tüplerin durumu ne bilemediğim için her ihtimale karşı anestezili olurum çiçeğim. Çok sevindim senin adına rabbim sağlıkla kucağına almayıda nasip etsin.Özelde mi olacaksın aşko hsgyi dün bebeğin kesesini gördük işte öyle kızzz
Canım hepimiz bu yollardan geçiyoruz malesef kendini rahatlatmaya bak bol havuç ye bu 3 4 gün boyunca. Inslalah mutlu haberi alırsın bu aySanki tam pik değilmiş gibi geldi bana o yüzden sorayım dedim kızlar o kadar gerildim ki artık her ay hüsran
İnşallah canımm ama bana pik gibi geldi geçen ay benim tam pik olmamıştı anlamıştım ama bunları pek anlamıyorum ben kaset kullanıyorum bunlarda kafam karışıyor yaaa sat ne zamandı seninİnşallah canım benimde sanki tam pik değil gibi geliyor bakalım nasippp inşallah bizde gelecek ay bebişlerimizi görmeye giderizz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?