Kesen gözükmedi mi yoksa varla yok arası mıAnladım canimmm benden de gebelik takibi için bı kaç kan testi istedi Pazartesi tekrar gittiğimde aile hekimine onu vericem
AnladımmBenden de 6 tüp kan aldılar idrar da aldılar detaylı bakalım diye
Keseyi gördük dediğim gibi minicikti su damlası kadar erken dedi doktorumKesen gözükmedi mi yoksa varla yok arası mı
Çok normal aşkım haftaya görürsün onu dert etmeKızlar bugün gittim doktora kesem 7mm haftanla uyumlu dedi 4+5 dedi ama Yolk salk yoktu doktor erken Yolk salk için dedi, herşey güzel dedi normal dimi Yolk saç görememem D Dua ilesoguknevalee ebraarrr
Bebek aspirini verdi aşko bir de işteÇok normal aşkım haftaya görürsün onu dert etme
Hiii timam canım benimKeseyi gördük dediğim gibi minicikti su damlası kadar erken dedi doktorum
Doktor erken demiş güzel demiş yüreğini ferah tut bence zaten erken daha küçük yaâaaKızlar bugün gittim doktora kesem 7mm haftanla uyumlu dedi 4+5 dedi ama Yolk salk yoktu doktor erken Yolk salk için dedi, herşey güzel dedi normal dimi Yolk saç görememem D Dua ilesoguknevalee ebraarrr
Evet canım aspirin de verdiDoktor erken demiş güzel demiş yüreğini ferah tut bence zaten erken daha küçük yaâaa
Tamam bence rahat ol bişi olsa açık konuşur zaten bence bebişin otdaEvet canım aspirin de verdi
Tamam aşkım endişelenecek bişi yok gayet normal ilerliyor sen kendini cok yormamaya dikkat et yan gel yat hamilelikte tam bir prensessin unutmaBebek aspirini verdi aşko bir de işte
Heheehehe Rabbim kısa zamanda sanada nasip etsin kardeşim yolk saç için erken dimi birde devletin ultrasonuna girdimTamam aşkım endişelenecek bişi yok gayet normal ilerliyor sen kendini cok yormamaya dikkat et yan gel yat hamilelikte tam bir prensessin unutma
Çok erken daha acele etme kuzu biz sabırsızız stres olup bebişi de germe canım Allahın izniyle bi dahakine bebişi de görürsünnHeheehehe Rabbim kısa zamanda sanada nasip etsin kardeşim yolk saç için erken dimi birde devletin ultrasonuna girdim
Mrb hamileliginizi beta kacla ogrendiniz acebaÇok normal aşkım haftaya görürsün onu dert etme
Hayırlı olsun canım 18 Ken öğrendimMrb hamileliginizi beta kacla ogrendiniz aceba
Herkes dusukle ogrenms benim niye cok yuksek strese girdim simdiHayırlı olsun canım 18 Ken öğrendim
Ayy hayırlı olsun sağlıcakla gelsin minnoşşşşKizlar ben hamileyim rabbim isteyen herkese nasip etsin
Sen kaçta öğrendin ne kadarlık ki hem bakarsın ikiz olurHerkes dusukle ogrenms benim niye cok yuksek strese girdim simdi
Aşkım seninki çok normal biz çok meraklı olduğumuz için erkenden öğreniyoruzHerkes dusukle ogrenms benim niye cok yuksek strese girdim simdi
Bacim doktor kac haftalik demedi ultrasondan bakti aa burda kese gbi bsy var dedi guldu snra hemen gt kan ver bende merk ettm dedi oglen gttigmde 4 bin di e nabiza baktm bana dedi 3 hafta sonra gelSen kaçta öğrendin ne kadarlık ki hem bakarsın ikiz olur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?