Sat 1 NİSAN OLANLAR BERABER BEKLEYELİM🌸🎀💝🧚‍♂️

Uygunmuş aslında ya ben de bakayım bi mayısta amh testi var tekrar bakacaklar. Eğer iyice düştüyse ben de istiyim bi Hsg
Hsg birsey olmasa da işleri hızlandırıyormuş özellikle ilk 4 ay hamile kalma ihtimali çok yükseliyor. Tabi hormon vs ya da spermde sıkıntı yoksa

Evet ama ovulasyon testiyle takip ettim bu ay 14 nişanda çatladı yumurtam
Bendede o xamandı öncesınde ılıskı yasadım ama içimde gelmedı esım ama garip hissedıorum şişkinlik hazımsızlık baş ve uykusuklık ,kasık agrısı var bırde gözlerım yanıor hep gögüs uclarımın her ıkı tarafındada yanlardan sankı damar gözüküor gıbı anlamadım ya

Hormon testi ve sperm testi vermediyseniz önce bunu halledin sonra hsg düşünebilirsin aklında bulunsun. Hsg 1 günlük iş ama diğerleri aylar süren tedavi gerektirebilir. Önlemini al önceden
Hormonlarıma bakıldı normalmiş sadece amh düşük o da cerrahi operasyon geçirdiğim için Yumurtalık ameliyatı. Eşim sperm testi vermedi henüz. Doktor hamile kalabiliyorsun yumurta takibi yapalım dedi geçen ay başladık işte

Bacimmm yerleşme hissediliyormu sabah uynadigimdan beri yurudugum yerde sağ kasigim ve biraz üst tarafı fena sızlıyor batıyor gibi
Hissedilmez mi elbet hissediliyor rahmine kramp girebilir kasık batması ağrısı olabilir karın ağrısı alt karına doğru olabilir bi de regl olcak gibi bacağa vurmuştu bende

Hissedilmez mi elbet hissediliyor rahmine kramp girebilir kasık batması ağrısı olabilir karın ağrısı alt karına doğru olabilir bi de regl olcak gibi bacağa vurmuştu bende
Aynı bende de öyle oluyor aşırı gaz sancısı var sütyen bile takamiyorum göğüsumun ucu çok acıyor

Oo sizde baya belirti varmış belki de psikolojik. Hayırlısı olsun benim hiç belirtim yok

Amh yumurta kaliteli olduktan sonra çok önemsencek tarafı yok. Doktorlar kaliteli olsun 1 tane olsun kafasındalar ki gayet mantıklı avakado ve magnezyum desteği sağla kendine birde kalite arttırıcı şaseler var araştır yardımcı olacaktır bu süreçte mutlaka

Düzenli beslenmeye geçmem lazım

Benmde son adet tarihim 31 mart 11 nisan gece pik gördm bekliyorum gecikme olursa test yapacgm ama belirtilerm var regl olck gibi karın ağrım var göğüs uçlarm anormal acıyor daha önce böyle yaşamadm regl dönemm de birde beyaz akıntım var 4 gündür çok arttı sol da yumurta olduğunu söyledi ağrım da o tarafta hala devam ediyor progesteron verdim 7.72 çıktı pikten 5 gün sonra sizce nasıl

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…