- 18 Temmuz 2023
- 463
- 302
- 33
E siz nerde yaşıyorsunuz Balıkesir'de ama bize 1 buçuk saat uzaklıkta kalıyo
Evet ama ovulasyon testiyle takip ettim bu ay 14 nişanda çatladı yumurtamYumurtlamadada kan gelebılır
Hsg birsey olmasa da işleri hızlandırıyormuş özellikle ilk 4 ay hamile kalma ihtimali çok yükseliyor. Tabi hormon vs ya da spermde sıkıntı yoksaUygunmuş aslında ya ben de bakayım bi mayısta amh testi var tekrar bakacaklar. Eğer iyice düştüyse ben de istiyim bi Hsg
Evet onu cok okudum Hsg girip hamile kalan cok var ciddenHsg birsey olmasa da işleri hızlandırıyormuş özellikle ilk 4 ay hamile kalma ihtimali çok yükseliyor. Tabi hormon vs ya da spermde sıkıntı yoksa
Hormon testi ve sperm testi vermediyseniz önce bunu halledin sonra hsg düşünebilirsin aklında bulunsun. Hsg 1 günlük iş ama diğerleri aylar süren tedavi gerektirebilir. Önlemini al öncedenEvet onu cok okudum Hsg girip hamile kalan cok var cidden
Bendede o xamandı öncesınde ılıskı yasadım ama içimde gelmedı esım ama garip hissedıorum şişkinlik hazımsızlık baş ve uykusuklık ,kasık agrısı var bırde gözlerım yanıor hep gögüs uclarımın her ıkı tarafındada yanlardan sankı damar gözüküor gıbı anlamadım yaEvet ama ovulasyon testiyle takip ettim bu ay 14 nişanda çatladı yumurtam
Bacimmm yerleşme hissediliyormu sabah uynadigimdan beri yurudugum yerde sağ kasigim ve biraz üst tarafı fena sızlıyor batıyor gibiEvet onu cok okudum Hsg girip hamile kalan cok var cidden
Hormonlarıma bakıldı normalmiş sadece amh düşük o da cerrahi operasyon geçirdiğim için Yumurtalık ameliyatı. Eşim sperm testi vermedi henüz. Doktor hamile kalabiliyorsun yumurta takibi yapalım dedi geçen ay başladık işteHormon testi ve sperm testi vermediyseniz önce bunu halledin sonra hsg düşünebilirsin aklında bulunsun. Hsg 1 günlük iş ama diğerleri aylar süren tedavi gerektirebilir. Önlemini al önceden
Hissedilmez mi elbet hissediliyor rahmine kramp girebilir kasık batması ağrısı olabilir karın ağrısı alt karına doğru olabilir bi de regl olcak gibi bacağa vurmuştu bendeBacimmm yerleşme hissediliyormu sabah uynadigimdan beri yurudugum yerde sağ kasigim ve biraz üst tarafı fena sızlıyor batıyor gibi
Aynı bende de öyle oluyor aşırı gaz sancısı var sütyen bile takamiyorum göğüsumun ucu çok acıyorHissedilmez mi elbet hissediliyor rahmine kramp girebilir kasık batması ağrısı olabilir karın ağrısı alt karına doğru olabilir bi de regl olcak gibi bacağa vurmuştu bende
Oo sizde baya belirti varmış belki de psikolojik. Hayırlısı olsunBendede o xamandı öncesınde ılıskı yasadım ama içimde gelmedı esım ama garip hissedıorum şişkinlik hazımsızlık baş ve uykusuklık ,kasık agrısı var bırde gözlerım yanıor hep gögüs uclarımın her ıkı tarafındada yanlardan sankı damar gözüküor gıbı anlamadım ya
Ay inşallah bebiştendir yaaa heyecanlandımmmmmAynı bende de öyle oluyor aşırı gaz sancısı var sütyen bile takamiyorum göğüsumun ucu çok acıyor
Ay inşallah bebiştendir yaaa heyecanlandımmmmm
Amh yumurta kaliteli olduktan sonra çok önemsencek tarafı yok. Doktorlar kaliteli olsun 1 tane olsun kafasındalar ki gayet mantıklı avakado ve magnezyum desteği sağla kendine birde kalite arttırıcı şaseler var araştır yardımcı olacaktır bu süreçte mutlakaHormonlarıma bakıldı normalmiş sadece amh düşük o da cerrahi operasyon geçirdiğim için Yumurtalık ameliyatı. Eşim sperm testi vermedi henüz. Doktor hamile kalabiliyorsun yumurta takibi yapalım dedi geçen ay başladık işte
Yok yahu olmazsa da bu belirtiler vücudunun hamileliğe hazırlandığını gösteriyorAy kafayı yicem yaaa ya olmazsa yikilirim ama
Düzenli beslenmeye geçmem lazımAmh yumurta kaliteli olduktan sonra çok önemsencek tarafı yok. Doktorlar kaliteli olsun 1 tane olsun kafasındalar ki gayet mantıklı avakado ve magnezyum desteği sağla kendine birde kalite arttırıcı şaseler var araştır yardımcı olacaktır bu süreçte mutlaka
Kız ben ağrıdan gebericem ağladım resmen az önce normal mi bu hem gaz ağrısı hem kasık ağrısıYok yahu olmazsa da bu belirtiler vücudunun hamileliğe hazırlandığını gösteriyor
Çörek otu yağı yumurtaya çok iyi geliyor bide ben yumurta kalitesi için 2 ay sitolart kullandım 1 haftadır da pharmasupra life kullanıyorum doktorum verdi tabiDüzenli beslenmeye geçmem lazım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?