- 18 Nisan 2024
- 224
- 122
- 23
- 32
Ne demek oluyor ya bu biri bana açıklasın![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ne demek oluyor ya bu biri bana açıklasın![]()
ebraarrr çokkk teşekkür ederim benim için umut oldu şu an demek ki şehir efsanesi değilmiş doğruymuş
allah razı olsun senden de bebişinden de
![]()
soguknevalee bende ilk defa bu ay kullandım
D Dua ile aminnn inşallah hepimiz inşallah çok umutlanıyorum hepimize de dua ediyorum
![]()
Zeytincii betadan önce lh hormonu yükseliyormuş o yüzden hamileliğin ilk dönemlerinde ovu testi çift çizgi gösterirse hamilesin demekmiş
![]()
Ayyyy gerçekten mi yaaaaebraarrr çokkk teşekkür ederim benim için umut oldu şu an demek ki şehir efsanesi değilmiş doğruymuş
allah razı olsun senden de bebişinden de
![]()
soguknevalee bende ilk defa bu ay kullandım
D Dua ile aminnn inşallah hepimiz inşallah çok umutlanıyorum hepimize de dua ediyorum
![]()
Zeytincii betadan önce lh hormonu yükseliyormuş o yüzden hamileliğin ilk dönemlerinde ovu testi çift çizgi gösterirse hamilesin demekmiş
![]()
Evet hatta ebrar sağolsun bu tezi doğruladıAyyyy gerçekten mi yaaaa
Yaaa bildiğimiz adet kanı gibi miBen elendim kızlar iki gün erken geldiSusluprenses2473
Çok iyi aşkımBeta Cumartesi 6.6 ydı. Bugün 44.4 çıkmış nasıl sizce
Bildiğimiz adet oldum aşkım gayet düz regl yani 23.günümde geldi amh bakılacak işte tekrar.Yaaa bildiğimiz adet kanı gibi mi
YaaaaaaaBildiğimiz adet oldum aşkım gayet düz regl yani 23.günümde geldi amh bakılacak işte tekrar.
HarikaBeta Cumartesi 6.6 ydı. Bugün 44.4 çıkmış nasıl sizce
3 ay once 0.35ti 3 ay sonra tekrar demişlerdi zaten sımdı gene gitcem işteYaaaaaaaüzülme bidahaki ay tekrar pes etmek yok . Amh en son kaç çıkmıştı ki baktırdın mı
Ya hastane farklı ama başka bir şehire geldim bizim referans farklı olabilir eğer karşılaştırma yapacaksan yanılırsın dediler bilmiyorum sonuçta böyle çıktıHarika![]()
Bir de beta artışına acilden mi baktırıyorsunuz?Ya hastane farklı ama başka bir şehire geldim bizim referans farklı olabilir eğer karşılaştırma yapacaksan yanılırsın dediler bilmiyorum sonuçta böyle çıktı
Bence hastane farkı rakamda büyük bir fark yaratmaz güzel yükselmiş canım inşallah sağlıkla ilerlerYa hastane farklı ama başka bir şehire geldim bizim referans farklı olabilir eğer karşılaştırma yapacaksan yanılırsın dediler bilmiyorum sonuçta böyle çıktı
Ben kadın doğum acilde yapmıştım diğer acil yapıyor mu bilmiyorum bilenler yazar elbetBir de beta artışına acilden mi baktırıyorsunuz?
Çok iyi aşkım
Bence hastane farkı rakamda büyük bir fark yaratmaz güzel yükselmiş canım inşallah sağlıkla ilerle
İnşallahh canımmBence hastane farkı rakamda büyük bir fark yaratmaz güzel yükselmiş canım inşallah sağlıkla ilerler
Peki yükselmesi için bişeyler verdiler mi3 ay once 0.35ti 3 ay sonra tekrar demişlerdi zaten sımdı gene gitcem işte
acil almıyor bölüme yönlendiriyor ben binbir numara ile gidiyordum baktırmak içinBir de beta artışına acilden mi baktırıyorsunuz?
Bize de öğret o numaralarıacil almıyor bölüme yönlendiriyor ben binbir numara ile gidiyordum baktırmak için![]()