Sat 1 NİSAN OLANLAR BERABER BEKLEYELİM🌸🎀💝🧚‍♂️

Ne demek oluyor ya bu biri bana açıklasın😂😂
ebraarrr ebraarrr çokkk teşekkür ederim benim için umut oldu şu an demek ki şehir efsanesi değilmiş doğruymuş 😍 allah razı olsun senden de bebişinden de 🙏🏻 soguknevalee soguknevalee bende ilk defa bu ay kullandım 🤭 D Dua ile aminnn inşallah hepimiz inşallah çok umutlanıyorum hepimize de dua ediyorum 🤲🏻 Zeytincii Zeytincii betadan önce lh hormonu yükseliyormuş o yüzden hamileliğin ilk dönemlerinde ovu testi çift çizgi gösterirse hamilesin demekmiş 😍

Rica ederim hayatım inşallah seninde gönlünce olur Rabbim hayırlısıyla sanada nasıp eder
ebraarrr ebraarrr çokkk teşekkür ederim benim için umut oldu şu an demek ki şehir efsanesi değilmiş doğruymuş 😍 allah razı olsun senden de bebişinden de 🙏🏻 soguknevalee soguknevalee bende ilk defa bu ay kullandım 🤭 D Dua ile aminnn inşallah hepimiz inşallah çok umutlanıyorum hepimize de dua ediyorum 🤲🏻 Zeytincii Zeytincii betadan önce lh hormonu yükseliyormuş o yüzden hamileliğin ilk dönemlerinde ovu testi çift çizgi gösterirse hamilesin demekmiş 😍

Ayyyy gerçekten mi yaaaa

Ya hastane farklı ama başka bir şehire geldim bizim referans farklı olabilir eğer karşılaştırma yapacaksan yanılırsın dediler bilmiyorum sonuçta böyle çıktı
Bence hastane farkı rakamda büyük bir fark yaratmaz güzel yükselmiş canım inşallah sağlıkla ilerler

Back
X