Sat 1 NİSAN OLANLAR BERABER BEKLEYELİM🌸🎀💝🧚‍♂️

Ay kuzu bende çok şaşırtıcı bir iki gün sonra sol kasık batması başladı hala devam ediyo ağrı değil batma var mide bulantı değil de yanmam var bi de ben 5 haftalıkken kasıklarım gergindi şuan ööyleçok erken olduğunu düşünüyorum belirti mi arıyorum diyorum ama çok erken yaa
Askm en erken belirtiler bende başladı diyebilirim dediğim gibi çatlama oldu bı kaç gün sonra başladı sağ kasığımda batma göğüs ucu ağrısı ne bileyim kabızlık kasık krampları yani belirti için hiçte erken değil

Askm en erken belirtiler bende başladı diyebilirim dediğim gibi çatlama oldu bı kaç gün sonra başladı sağ kasığımda batma göğüs ucu ağrısı ne bileyim kabızlık kasık krampları yani belirti için hiçte erken değil
Aynı aynı bi de aşırı gazz gazdan şühelendim çünkü değişik ve çok fazla gaz var kabızlık gibi bi durum da söz konusu

Ah yaa 😔 bari sen pozitif çıksaydın.
Yine bu ay tabi aşırı umutlarla başlamıştık yola ama nasip yani elimden gelen herşeyi yaptım yaptıklarımı size de söyledim faydası olur inşallah diye sancım hafif var leke de öyle kanama olana kadar bekleyeceğim bakalım ama bi umutsuzluğa düşmedim değil. Dün sen yazdın ya diyorum ki soğuknevale elendi tüh ya filan üzüldüm bildiğin 🥹eşim diyor o kim nerden elendi ahaha 😂😂😂

Hormon dalgalanması sancı ve gaz yapabiliyor bu hem adet hem hamilelik için geçerli o yüzden neden olmasın 😍 inşallah vardır bebişin seninledir
Evet evet hormon dalgalanması da olabilir ben bu bal tarçın çörek otu yediğimde yumurtlamayı böyle sancılı hissediyorum onun da etkisi olabilir ama gaz ilk defa oldu bi de kabız gibi ama kabız değilim tüm gün büyük tuvaletim var

Kızlar tek sorun zaman geçmiyor şükür son 9 gün kaldı yaaa

Evet evet hormon dalgalanması da olabilir ben bu bal tarçın çörek otu yediğimde yumurtlamayı böyle sancılı hissediyorum onun da etkisi olabilir ama gaz ilk defa oldu bi de kabız gibi ama kabız değilim tüm gün büyük tuvaletim var
Zaten kabızlık herkeste olcak diye bişey yok belki tuttu ve şu an yuvarlanıyor tüplerinden rahmine doğru yerleşmeye gidiyor 😍 bi kaç gün sonra orda mı değil mi minik öğreneceğiz sadece sabır 💖

Zaten kabızlık herkeste olcak diye bişey yok belki tuttu ve şu an yuvarlanıyor tüplerinden rahmine doğru yerleşmeye gidiyor 😍 bi kaç gün sonra orda mı değil mi minik öğreneceğiz sadece sabır 💖
Ay evet yaaa yok yok kabızlık değil zaten ama hep sıkışık oluyorum büyük tuvalete rahatsız ediyo beni ya kasıklarım dolu dolu ondan mı öyle hissettim bilmiyorum ya ay evet geçse de öğrensekk

İnşallah yaa acilde verdim işte hazır nöbetteyken ama 2 saat oldu hala çıkmadı bence negatif kasık ağrılarım var ama göğüs ağrım hafiflemiş dün çok kötüydü
Kız dur bi daha çıksın öyle güzel düşünnn

Kızlar merhaba dün testim pikti ikisi aynı koyuluktaydı bugün ise t kısmi c kısmından daha koyu catlama yarın olur dimi

Back
X