Sat 1 NİSAN OLANLAR BERABER BEKLEYELİM🌸🎀💝🧚‍♂️

merhaba kızlar bugün gecikmemin 3. Günü dün öğlen kahrengi leke geldi bugün sabah bi kere daha geldi adet geliyor sandımda hiç belirti yok sizce yerleşme olabilir mi?

Döngüm kısa 26. Gün hep olurdum hiç sekmedi kısa olduğu için mi yerleşme adet gününü geçer acaba diye şüphelendim
Yok canım adet günün azsa catlamada ona göre erken olur eğer duzenliyse ve çatlama olmazsa gebelik oluşmaz zaten yani catlamadan bir hafta sonra yerleşme başlar 10-11. Günde testte çıkar yani eğer geç döllenme değilse adetin sokulecektir yani yinede bı kaç gün sonra sokulmezse kan ver bi

Haha ay çok var kız
Sabır hayatım sabır erken öğrenince eline hiç bir şey geçmiyor emin ol daha çok sıkıntı stres yükleniyor keseyi görene kdr bir sıkıntı kalp atışını duymayı beklemek sıkıntı yani geç öğren hiç bisey olmaz 7 haftalık olduk biz bugün haftaya iki aylık olucak ve kalp atışını daha haftaya duyuxam şu son bir ay 1 sene gibi geçti resmen 6 aydır gebelik bekliyorum bu son 1 ay kdr zorlamadi dkebskshshs

Sabır hayatım sabır erken öğrenince eline hiç bir şey geçmiyor emin ol daha çok sıkıntı stres yükleniyor keseyi görene kdr bir sıkıntı kalp atışını duymayı beklemek sıkıntı yani geç öğren hiç bisey olmaz 7 haftalık olduk biz bugün haftaya iki aylık olucak ve kalp atışını daha haftaya duyuxam şu son bir ay 1 sene gibi geçti resmen 6 aydır gebelik bekliyorum bu son 1 ay kdr zorlamadi dkebskshshs
Oy kıyamammmm zaten ben kanda öğrendikten sonra doktora bayramdan sonra gitcem net yani izine gitcez çünkü

Back
X