Sat 1 NİSAN OLANLAR BERABER BEKLEYELİM🌸🎀💝🧚‍♂️

Ay canım ya nasip artık Bi gün biz de anne oluruz allahın izniyle

Kızlar merhaba dün testim pikti ikisi aynı koyuluktaydı bugün ise t kısmi c kısmından daha koyu catlama yarın olur dimi
Evet evet çok güzel sen değerlendir bugünleri işte havuç falan ye kürü bıraktın demii ayyy heyecanlandım kız mesajını görmemişim ya bennn

canım ovu testi yaptım bişey yok lekelenme eğer yerleşmeyse zaten şu an ne ovu da ne gebelik testinde çıkmaz elimdeki test en az 20 betayı algılıyor. göğüs ağrım komple gitti gram bişey yok aşırı duygusallık vardı o da gitti zaten yumurtlamadan henüz 10 gün geçti bugün itibariyle bat yarın bakalım gelmezse yine bekleyeceğim pzt ye kadar pzt kan veririm çok heyecanlıyım ama o kadar alıştım ki negatif görmeye bi yandan çok istiyorken bi yandan da kesin beni kandırıyor vucüdum diyorum sende ne var ne yok seninde yarın ortalama 1 haftan kalıyor seninle geçen ay aynı olduk ama senin döngün uzun sanırım

Bence de yerleşme olabilir canım erken gebelik testi yapsana varsa çıkar eğer pozitif çıkarsa doktora git progesteron düşüklüğü de böyle lekelenme yapıyor galiba gebelik varsa, inşallah vardır
Yerleşmeyse henüz tam yerleşme bitmediği için beta salgılamıyor beta yerleştikten sonra salgılanıyor ya kuzu ondan dolayı test yapamıyorum şu an ovu yaptım bişey çıkmadı

Ay heyecanlandım böyle anlatınca kuzu benim yarın ortalama 8 gün kalıyor benim kasık batmam var uzayan akıntım var ve hafif bel ağrım var ama kasık gerginliğim devam ediyo bissürü belirti vardı kasık batmam aşırıydı o gitti normal bi batma ama reglle alakalı değil ben regl hissini çok iyi biliyorum ki erken zaten sanırım geçenkiler yumurtlama çatlama ağrılarım idi şimdi artık belirtilere bakcaz bakalım ama sanki hissediyorum ben geçen ay çok nettir regl olacağımı biliyorum bu ay güzel şeyler hissediyorum yaa senin bat ne zamannnn

Yerleşmeyse henüz tam yerleşme bitmediği için beta salgılamıyor beta yerleştikten sonra salgılanıyor ya kuzu ondan dolayı test yapamıyorum şu an ovu yaptım bişey çıkmadı
Aa öyleyse yeni yerleşiyordur belki de inşallah güzelce tutunur bu ay hepimiz müjdeli haberler alırız

Bence de yerleşme olabilir canım erken gebelik testi yapsana varsa çıkar eğer pozitif çıkarsa doktora git progesteron düşüklüğü de böyle lekelenme yapıyor galiba gebelik varsa, inşallah vardır
Bi önceki düşüğümde progestanı hem alttan hem üstten verdi bir sürü iğne vuruldum vs tutunamadı düştü bebeğim ama o zaman o kadar çok parça gelmişti ki lekelenmeyle birlikte şimdi düz lekelenme oldu bilmiyorum sökülene kadar umudumu kaybetmemeye çalışıyorum

o kadar alıştım ki size valla 2 aydır kendiminki gibi sizinkini de bekliyorum dua ediyorum burda hepimiz aynı pskolojileri aynı duyguları paylsşıyoruz. Gitmesi iyi mi kötü mü bilemedim ikimizin şeyleri içinde söylüyorum çok varken daha az heyecan oluyor yaklaştıkça heyecan doruklara çıkıyor bana sen sanki bu ay güzel haberi verecekmişsin gibi geliyor belki de vermeni çok istediğim içindir bilemiyorum benim de aynı kasık ağrılarım vardı geçen ay demek ki soldan çatlamıştı çünkü sol tarafımın ağrısından duramamıştım bu ay öyle bi ağrım olmadı sadece yumurtlama günü hafif ağrı oldu geçti

Kaybetme kaybetme umut hep varr bakalım nasip güzel haberler gelcek bu ayyyy

Rabbim yardımcın olsun inşallah sağlıkla tutunur

Ay inan aynı şeyleri düşünüyoruz kendim gibi bekliyorum sizlerin güzel haberlerini ve bol bol dua ediyorum hepimize nasip olsun tutana kendim gibi seviniyorum regl olana kendim gibi üzülüyorum canımsın inşAllahh hepimiz güzel haber verelim tez zamanda ya bilmiyorum ben düne kadar olan sancı ve belirtiler yumurtlamaydı bence şimdi olan tatlı tatlı batma bilmiyorum ben de unçmutluyum bu ay inşAllahhh yaa zaman da geçmiyo sizleri bekleye bekleye geçiriyorum inan

Hediyelik işiyle uğraşıyorum magnet mum filan tarzı şeyler özel günler için sayfamı da söyleyim hatta bakmak isterseniz candytasarimm her bebek siparişi hazırlarken aklımdan geçen şu acaba benim bebeğim için olsaydı nasıl yapardım hangisinden yapardım o kadar hevesleniyorum ki . Ya da kaç gündür bebek şeyleri bakıyorum sürekli internetten aklım gidiyor . Bi kaç parça bişey almıştım hatta ilk gebeliğimde heveslenip geçen gördüm evi temizlerken çok tuhaf oldum ilk pozitif testim filan saklamışım bebişimin kesesinin fotoğrafını yıllar geçti ama dün gibi kalbimde. ne duygularla içimizde savaşıyoruz belki kimseye anlatmadığımız şeyleri içimizde kendi kendimize sürdürüyoruz o yüzden aslında burdaki birbirimize desteğimiz bile o kadar önemli ki çok yazdım galiba bitiriyorum

Yoo duygularıma tercüman oldun insan nelerin hayalini kuruyo inşAllahhh bebişin olucak senin de benim de hepimizin güzel hayallerimizi yaşıcaz az sabır elbette bakarım sayfana ben de ufacık bişi görsem hemencik içim gidiyor gözyaşım pıt oluyo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…