- 18 Nisan 2024
- 224
- 122
- 23
- 32
Benim de yarın ve göğüs ağrım hafifledi moralim bozulduGeçme yok2 gün var
Benim hiç akıntım yok ya öyle aşırı azİnşallah gebeliktendir hayatım benimde çok yoğun beyaz akıntım var normaldir umarım
Eğer geç dollenmeyse yerlesmedir ama değilse adetin sokulecektirmerhaba kızlar bugün gecikmemin 3. Günü dün öğlen kahrengi leke geldi bugün sabah bi kere daha geldi adet geliyor sandımda hiç belirti yok sizce yerleşme olabilir mi?
Ya bilmiyorum ayıptır söylemesi koyu renkli ic çamaşırı giysem 1 saat sonra bembez akıntı oluyor kokusuz mantar değil bunun farkındayım amaBenim hiç akıntım yok ya öyle aşırı az
Döngüm kısa 26. Gün hep olurdum hiç sekmedi kısa olduğu için mi yerleşme adet gününü geçer acaba diye şüphelendimEğer geç dollenmeyse yerlesmedir ama değilse adetin sokulecektir
Aynen yaaaa önce batmalar başladı iki gündür aşırı gaz var öyle böyle değil sancıyo resmen
Daha 9 gün var kızTest yapsanaaa
Yok canım adet günün azsa catlamada ona göre erken olur eğer duzenliyse ve çatlama olmazsa gebelik oluşmaz zaten yani catlamadan bir hafta sonra yerleşme başlar 10-11. Günde testte çıkar yani eğer geç döllenme değilse adetin sokulecektir yani yinede bı kaç gün sonra sokulmezse kan ver biDöngüm kısa 26. Gün hep olurdum hiç sekmedi kısa olduğu için mi yerleşme adet gününü geçer acaba diye şüphelendim
Daha 9 gün var kız
Haha ay çok var kızHe pardon zksjkshdjshs bekle bir hafta daha az sabır
Sabır hayatım sabır erken öğrenince eline hiç bir şey geçmiyor emin ol daha çok sıkıntı stres yükleniyor keseyi görene kdr bir sıkıntı kalp atışını duymayı beklemek sıkıntı yani geç öğren hiç bisey olmaz 7 haftalık olduk biz bugün haftaya iki aylık olucak ve kalp atışını daha haftaya duyuxam şu son bir ay 1 sene gibi geçti resmen 6 aydır gebelik bekliyorum bu son 1 ay kdr zorlamadi dkebskshshsHaha ay çok var kız
Ben de belirti olarak sadece gazdan anladım diyebilirimAynı aynı bi de aşırı gazz gazdan şühelendim çünkü değişik ve çok fazla gaz var kabızlık gibi bi durum da söz konusu
Test yaptın mı hiç ya da kan verdin miDöngüm kısa 26. Gün hep olurdum hiç sekmedi kısa olduğu için mi yerleşme adet gününü geçer acaba diye şüphelendim
Oy kıyamammmm zaten ben kanda öğrendikten sonra doktora bayramdan sonra gitcem net yani izine gitcez çünküSabır hayatım sabır erken öğrenince eline hiç bir şey geçmiyor emin ol daha çok sıkıntı stres yükleniyor keseyi görene kdr bir sıkıntı kalp atışını duymayı beklemek sıkıntı yani geç öğren hiç bisey olmaz 7 haftalık olduk biz bugün haftaya iki aylık olucak ve kalp atışını daha haftaya duyuxam şu son bir ay 1 sene gibi geçti resmen 6 aydır gebelik bekliyorum bu son 1 ay kdr zorlamadi dkebskshshs
Ay inşAllahhh ama çok erken kuzu 9 gün varrBen de belirti olarak sadece gazdan anladım diyebilirim
Oy kıyamammmm zaten ben kanda öğrendikten sonra doktora bayramdan sonra gitcem net yani izine gitcez çünkü
Yok yok bayramdan hemen sonraya alcam randevu normal ya 6 haftalık falan olur o zamana ideal benceAnladım hayatım ama cokda geciktirme Allah etmesin düşük riski falan olur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?