Sen de yaptın mı kız o gerçekten çok fayda ediyo bana yanii iki defa denedim ikisi de tuttu hahahaAyyy 27 yaşındayım yani daha ilk kez böyle bir şey yaşadımyaptığımız kür nasıl bir şeyse gercektej yumurtaladim yani
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Sen de yaptın mı kız o gerçekten çok fayda ediyo bana yanii iki defa denedim ikisi de tuttu hahahaAyyy 27 yaşındayım yani daha ilk kez böyle bir şey yaşadımyaptığımız kür nasıl bir şeyse gercektej yumurtaladim yani
Evet evet yaptım tabiSen de yaptın mı kız o gerçekten çok fayda ediyo bana yanii iki defa denedim ikisi de tuttu hahaha
İnşAllahhh bikaç günü mutlaka güzel değerlendir hatta bi tavsiye daha varsa çörek otu yağı kasıklarına sür bi kaç günEvet evet yaptım tabiçok süper bir şey cidden herkes denemeli inşallah benim de tutar
![]()
Onu alayim akşam çıkıp markette var mı a101 falan var yakınımda da . Kocam iki güne il dışına gidecek o gitmeden ne kadar olursa artıkİnşAllahhh bikaç günü mutlaka güzel değerlendir hatta bi tavsiye daha varsa çörek otu yağı kasıklarına sür bi kaç gün
Sanırım a101 de var aktarda da varOnu alayim akşam çıkıp markette var mı a101 falan var yakınımda da . Kocam iki güne il dışına gidecek o gitmeden ne kadar olursa artık![]()
Mutlaka deneyeceğim senin tavsiyelerin işe yarıyorSanırım a101 de var aktarda da var
Valla o tarz bişi ben de duydum okudum yaptım yani baksana işe yarıyor sanırım öyle bikaç gün sür yeterMutlaka deneyeceğim senin tavsiyelerin işe yarıyorkaç gün süreyim tutunmayı mi sağlıyor bu
Tamam canım denicemValla o tarz bişi ben de duydum okudum yaptım yani baksana işe yarıyor sanırım öyle bikaç gün sür yeter
Ben hiç yaşamadım aşkımmmYumurtlama lekelenmesi mi
Canım gebelikte lekelenmeler normal olmayabiliyor istersen bir doktora git yarın
Aşkımmmm kahverengi leke gibi bir şey mi
Bilmem mi geçenkinde ben iki ay lekeli gezdin resmen sinirim psikolojim bozuldu ama bu lekedenok kalıntı gibi hatta doktor alttan muayene ederken o şeyin ucunda da vardı dedi belki yerleşmedir bi sıkıntı görünmüyor herşey gayet güzel yatağını yapmış yeni oluşuyo dediCanım gebelikte lekelenmeler normal olmayabiliyor istersen bir doktora git yarın
Evet kahve kalıntı gibi yani leke sulu kırmızı değil çamur ama kuru gibi böyle akıntı değilAşkımmmm kahverengi leke gibi bir şey mi
Bence git bı yinede en azından progestan başlar belki yerleşme olsa bile bende leke kanama ağrı hiç bişey yoktu progestan iğne ve hap vermişti düşük dozdu tabi ama yinede faydası var kramplarimida hafiflettiBilmem mi geçenkinde ben iki ay lekeli gezdin resmen sinirim psikolojim bozuldu ama bu lekedenok kalıntı gibi hatta doktor alttan muayene ederken o şeyin ucunda da vardı dedi belki yerleşmedir bi sıkıntı görünmüyor herşey gayet güzel yatağını yapmış yeni oluşuyo dedi
AminnnnnnnnHAYIRLIİİİ OLSUNN İNŞALLAH SAGLİKLA KUCAGİNA ALMAK NASİP OLSUNNNN![]()
Sabah gittim ama bilmiyorum krampları iyi şükür bugün baya yok gibi arada batıyor o kadar leke de peçeteye bazen 3 kere falan geldi ama doktor da bişe olmaz dedi sadece değer düşük diye kimyasal olmasın riski var dedi o kadarBence git bı yinede en azından progestan başlar belki yerleşme olsa bile bende leke kanama ağrı hiç bişey yoktu progestan iğne ve hap vermişti düşük dozdu tabi ama yinede faydası var kramplarimida hafifletti
Canım benim senin zamanında lekelenmem olmadı da 5.5 6 haftalarda oldu büyük ihtimalle yerleşme lekesi olabilir dert etmeEvet kahve kalıntı gibi yani leke sulu kırmızı değil çamur ama kuru gibi böyle akıntı değil
Anladım canım inşallah kimyasalda değildir bebeğin seninle kalır umarimSabah gittim ama bilmiyorum krampları iyi şükür bugün baya yok gibi arada batıyor o kadar leke de peçeteye bazen 3 kere falan geldi ama doktor da bişe olmaz dedi sadece değer düşük diye kimyasal olmasın riski var dedi o kadar