İnşAllahhh canımAnladım canım inşallah kimyasalda değildir bebeğin seninle kalır umarim
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
İnşAllahhh canımAnladım canım inşallah kimyasalda değildir bebeğin seninle kalır umarim
İnşAllahhh ya beklicez pazartesi kan vercem gece sonuç çıkar görcez bakalımCanım benim senin zamanında lekelenmem olmadı da 5.5 6 haftalarda oldu büyük ihtimalle yerleşme lekesi olabilir dert etme
Ben vifolic kullanıyorum aşkım inofolic de iyi baya diye duydum kullan benceKızlar elimde inofolic combi var folik asit olarak eşim inositol var diye ccosa iyi geliyo diye almıştı onu bitireyim mi yoksa normal alayım mıı
İyi olduğunu duydum ama gebelikte içileblir dimi sıkıntı olmaz onu bilmiyorum kuzuBen vifolic kullanıyorum aşkım inofolic de iyi baya diye duydum kullan bence
İçebilirsin aşkım hiçbir sıkıntı olmazİyi olduğunu duydum ama gebelikte içileblir dimi sıkıntı olmaz onu bilmiyorum kuzu
Folik asit takviyesi zaten bunlar gebelik öncesi ve gebeliğin 12 haftasına kadar devam ediyor diye biliyorumİyi olduğunu duydum ama gebelikte içileblir dimi sıkıntı olmaz onu bilmiyorum kuzu
Tamam canım çok sağol yaİçebilirsin aşkım hiçbir sıkıntı olmaz
Evet de içeriğinde başka şeyler var ya tedirgin oldum ben yine de ne bileyimFolik asit takviyesi zaten bunlar gebelik öncesi ve gebeliğin 12 haftasına kadar devam ediyor diye biliyorum
Rica ederim canım kahverengi lekelenmen devam ediyor muTamam canım çok sağol ya
Yok yok önceki gece geldi dün öğlen geldi bitti şükür takip ettim yok gelen giden çok şükür yaRica ederim canım kahverengi lekelenmen devam ediyor mu
İçerisinde multivitamin oluyor genellikle , gebelikte de kullanıma uygun bunlar (sağlık okudum biraz bir şeyler biliyorum )Evet de içeriğinde başka şeyler var ya tedirgin oldum ben yine de ne bileyim
Çörek otu yağı hemen aldım dün bu arada 3 gün kullanayım dedimEvet de içeriğinde başka şeyler var ya tedirgin oldum ben yine de ne bileyim
Sen nasılsın güzelimRica ederim canım kahverengi lekelenmen devam ediyor mu
Kuzuuu hayırlı olsunnn insallah sağlıkla kucağına alırsın çok sevindim senin adinaaaAminnnnnnnn![]()
İyi bak ne güzellllİçerisinde multivitamin oluyor genellikle , gebelikte de kullanıma uygun bunlar (sağlık okudum biraz bir şeyler biliyorum )![]()
Teşekkür ederim darısı başına işte ya çok yeni ya kimyasal ihtimali var bakalım nolcakk inşAllah sen de sağlıkla bebişini kucağına alırsınızKuzuuu hayırlı olsunnn insallah sağlıkla kucağına alırsın çok sevindim senin adinaaa![]()
Zaten yakında yine doktora gideceksin , kese için falan o zaman yine sor sen aklında kalmasınİyi bak ne güzelllltamam canım kullanayım o zaman
İyi yaptın yeter 3 gün zatennÇörek otu yağı hemen aldım dün bu arada 3 gün kullanayım dedim![]()
Dün soracaktım işte kimyasal bilmem ne ihtimali deyince benim kafa gittiZaten yakında yine doktora gideceksin , kese için falan o zaman yine sor sen aklında kalmasın