Esref rüya güzel biz eşimle izliyoruz sarıyor baya , kızılcık şerbetini nasıl izlemezsin yaEşref rüyaya başlamak istiyorum ama baya görüyorum editlerini güzel mi ki acaba kızılcık şerbo hiç izlemedim ama yasak elmaya benziyor diyorlsr eueuey
artık sağlığı için harcamamız lazım ya rabbim yardım eder :) devlette de mi paralıFetal birazcık pahalı 11 12 bin civarı
Bende mi başlasam acaba eheheheh valla bilmiyorum ki hiç dikkatimi çekmedi kızılcık şerbo eheheh yaaa sol kasığın mı batıyorEsref rüya güzel biz eşimle izliyoruz sarıyor baya , kızılcık şerbetini nasıl izlemezsin yabu arada psikolojik midir nedir sol kasigim batıyor
Sen bana baya umut oldun salı gününe kadar regl olmazsam test yaparım bakalımHep çıkıyor aşkım genelde
Ya öyle gibi ama umudum da yokBende mi başlasam acaba eheheheh valla bilmiyorum ki hiç dikkatimi çekmedi kızılcık şerbo eheheh yaaa sol kasığın mı batıyor
Devlet de yok diye biliyorum canım benim çünkü yurt dışına gidip geliyor, ikili üçlü tarama devlette ücretsiz canım benimartık sağlığı için harcamamız lazım ya rabbim yardım eder :) devlette de mi paralı
Kaç gün kaldı kızzz bataSen bana baya umut oldun salı gününe kadar regl olmazsam test yaparım bakalım
anladım canım teşekkür ederimDevlet de yok diye biliyorum canım benim çünkü yurt dışına gidip geliyor, ikili üçlü tarama devlette ücretsiz canım benim
Yaptıracaksan devlette şu zamanlar sıra al 1 ay da anca geliyormuş canım benimanladım canım teşekkür ederim
kaç haftalıkken yapılması gerekiyomuş canım daha 7 haftalıgımYaptıracaksan devlette şu zamanlar sıra al 1 ay da anca geliyormuş canım benim
Ptesi salı olmam gerekiyor herhaldeKaç gün kaldı kızzz bata
11 de başlıyor benim devlette ki doktorum istersen şimdi sıra al dedi 1 ay da anca geliyor dedikaç haftalıkken yapılması gerekiyomuş canım daha 7 haftalıgım
Ayyy az kalmış yaaa inşallah ama inşallah pozitiftirPtesi salı olmam gerekiyor herhalde
İnşallah pozitiftir de bende tık yok hatta hic bir belirti yok şuan göguslerim hafif şişmişti onlar bile gitti diyebilirimAyyy az kalmış yaaa inşallah ama inşallah pozitiftir
anladım canım ayın 29unda doktora gitmiştim , fakat eşim askere gideceği için bayramdan sonrada gitmeyi düşünüyorum doktora 10-15 günlük süre içerisinde ultrasona girmek zararlı sence11 de başlıyor benim devlette ki doktorum istersen şimdi sıra al dedi 1 ay da anca geliyor dedi
Bir şey olmaz bebeğim benim hem senin içinde rahat eder zararlı diye düşünme sakın benim de biraz düşük riskim var her hafta görüşelim dedi ehehehanladım canım ayın 29unda doktora gitmiştim , fakat eşim askere gideceği için bayramdan sonrada gitmeyi düşünüyorum doktora 10-15 günlük süre içerisinde ultrasona girmek zararlı sence
Kasıkların ve belin ağrıyor mu canımİnşallah pozitiftir de bende tık yok hatta hic bir belirti yok şuan göguslerim hafif şişmişti onlar bile gitti diyebilirim
sağol canım. Bol bol dinlen hep yat hepimiz sağlıkla alalım kucagımızaBir şey olmaz bebeğim benim hem senin içinde rahat eder zararlı diye düşünme sakın benim de biraz düşük riskim var her hafta görüşelim dedi eheheh
Hafif kaşık var ara ara canımKasıkların ve belin ağrıyor mu canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?