Canım göbek degili ve kaşıklar arasındaki bölgeye bol bol masaj yapa yapa uyguladım ve üstüne havlu serip sıcak tuttum bide ben suya katılan takviye kullanıyordum onunda içine 9-10 damla damlatiyordum catlamadan bı kaç gün sonrada bıraktım çörek otu hamilelikte kasılma yapıyormuşÇörek otu yağını kasıklarına mı sürdün hangi günlerde sürdün
Heheheehehee olsun geç olsun güç olmasınEn güzeli genç annelik ben hep 30da anne olayım fazla geçe kalmayın diyordum bu gidişle 30dan sonra djsjsjsjd
2 gün ara bile iyi bebeğim benimde kürtajım olmasaydı 24 haftalık olacaktı bebeğim
Ben ilk aydan hamile kaldım kürtaj sonrası ilk ilişkimde gebeliğim oluştu çok şükürBenim de öyle evlendik iki regl sonra gebe oldugumu öğrendim sımdı de saldım işte
Hep diyorum çıtır genç bir anne olucam diye kimisi diyor cocugunla birlikte büyürsun aslında o kdr kucukte degilimEn güzeli genç annelik ben hep 30da anne olayım fazla geçe kalmayın diyordum bu gidişle 30dan sonra djsjsjsjd
Anladım aşkım bende e regl olursam regl zamanı başlarım o zaman çatlama ya kadar yaparımCanım göbek degili ve kaşıklar arasındaki bölgeye bol bol masaj yapa yapa uyguladım ve üstüne havlu serip sıcak tuttum bide ben suya katılan takviye kullanıyordum onunda içine 9-10 damla damlatiyordum catlamadan bı kaç gün sonrada bıraktım çörek otu hamilelikte kasılma yapıyormuş
Kız ne kdrlik evlisin senBen ilk aydan hamile kaldım kürtaj sonrası ilk ilişkimde gebeliğim oluştu çok şükür
Kaç yaşındasın aşko 25-26 falan mıHep diyorum çıtır genç bir anne olucam diye kimisi diyor cocugunla birlikte büyürsun aslında o kdr kucukte degilim
1.5 aşkım yaşın kaçKız ne kdrlik evlisin sen
Yok yaa biraz daha in 23 olucam Haziran'daKaç yaşındasın aşko 25-26 falan mı
Allah şimdikini sağlıkla kucağına almayı nasip etsin bitanem bi daha kayıp yaşatmasınBen ilk aydan hamile kaldım kürtaj sonrası ilk ilişkimde gebeliğim oluştu çok şükür
Amin bebeğim inşallah rabbim herkese nasip etsinAllah şimdikini sağlıkla kucağına almayı nasip etsin bitanem bi daha kayıp yaşatmasın
Ay cok gençsiiiiiinYok yaa biraz daha in 23 olucam Haziran'da
Eveeettt ama hep istiyordum yaşım çok geçmeden olsun diyeAy cok gençsiiiiiin
Aranızda çok fark yokmuş ne guzel sen çocuk eşin hepiniz birlikte büyürsunuz
Evettt ehehehehehe yaaaAranızda çok fark yokmuş ne guzel sen çocuk eşin hepiniz birlikte büyürsunuz
Evettt ehehehehehe yaaa
Eşinin yaşı kaç ki kızBana çoğu kişi bı kaç sene bekle diyoedu hep kayınvalidem bile ama ben eşimin yaşından dolayı erken olmasını istedim hep rabbim kabul etti çok şükür
29 canımEşinin yaşı kaç ki kız
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?