- 18 Temmuz 2023
- 478
- 304
- 33
Yok ya öyle düşünme benim geleneksellesmiş olduğu için öyle söyledimBenim de sivilcelerim çıktı normalde çıkmaz kız
Ya regl olcak gibi hissediyorum kendimi
Ama burda gordugum kadarıyla gebelik ve regl belirtisi neredeyse aynı lekelenme de yerleşmeden kaynaklı olabilir eğer çok kafan takiliyorsa acile git gebeyim ama kanamam var de hemen bir kan alırlar değere de bakmış olursun hemBi kere boş gebelik yaşayınca şimdi herşeyden korkar oldum ama haklısın canım bi de regl olcak hissi beni etkiliyor araada kahvemsi leke
Canım benimSen bana umut oluyorsun yaaaa
Zaten ptesiye atmaları çok uzun bir süreç bencede git kan ver yükseldiğini görünce zaten için rahat ederAma burda gordugum kadarıyla gebelik ve regl belirtisi neredeyse aynı lekelenme de yerleşmeden kaynaklı olabilir eğer çok kafan takiliyorsa acile git gebeyim ama kanamam var de hemen bir kan alırlar değere de bakmış olursun hem
Yok canım benim çıkmaz muhtemelen hormonlar beta yükseldi ya ondan çıktı diye düşündüm ya da stressYok ya öyle düşünme benim geleneksellesmiş olduğu için öyle söyledim
Yaparlar mı kız acabaaa akşam gitsem miiiAma burda gordugum kadarıyla gebelik ve regl belirtisi neredeyse aynı lekelenme de yerleşmeden kaynaklı olabilir eğer çok kafan takiliyorsa acile git gebeyim ama kanamam var de hemen bir kan alırlar değere de bakmış olursun hem
Bence de öyledir de inşallah hayra yor sen canım herseyi kafa dağıtmaya uğraş.Yok canım benim çıkmaz muhtemelen hormonlar beta yükseldi ya ondan çıktı diye düşündüm ya da stress
Canım bende adet olacakmışım gibi hissediyordum kan verip 18 çıkınca habire lavaboya gidiyordum kontrol ediyordum acaba regl mi oldum diye ama olmadı, benim kahverengi lekem bebek yerleşince 5.5 6. Haftalarda geldi şuan 8+3 ün geçti gitti yok lekelenmemBilmiyorum ya ben geçen böyle yoğun enfeksiyonlu ateşli kurmalı hasta oldum o da geçmedi iyi hissetmiyorum hiçç
Git git kanamam var de kasıklarım ağrıyor de birazcık yalancık söyle alırlar kanYaparlar mı kız acabaaa akşam gitsem miii
Çok şükür aman yaa kız bikaç gündür geliyo arada hafif pembe karışık korktum yaCanım bende adet olacakmışım gibi hissediyordum kan verip 18 çıkınca habire lavaboya gidiyordum kontrol ediyordum acaba regl mi oldum diye ama olmadı, benim kahverengi lekem bebek yerleşince 5.5 6. Haftalarda geldi şuan 8+3 ün geçti gitti yok lekelenmem
Tamam canım bu gece bunu yapayımGit git kanamam var de kasıklarım ağrıyor de birazcık yalancık söyle alırlar kan
Tabiki yaparlar, acilde sonuç da hemen çıkıyor hem git için rahatlasınYaparlar mı kız acabaaa akşam gitsem miii
Tamam canım çok sağolun yaTabiki yaparlar, acilde sonuç da hemen çıkıyor hem git için rahatlasın
Naber kızzzTabiki yaparlar, acilde sonuç da hemen çıkıyor hem git için rahatlasın
Ay profilin çok tatlı heNaber kızzz
Heeheheh canım benim iyi kız benden de yaprak dökümü izliyorum ve tarhana çorbası içiyorum içine ekmek doğradım biraz heehehAy profilin çok tatlı heiyidir kuşum senden
Ben kızılcık şerbetini izledim şimdiHeeheheh canım benim iyi kız benden de yaprak dökümü izliyorum ve tarhana çorbası içiyorum içine ekmek doğradım biraz heeheh
Yani dikkat ettin mi önceki aylarda da regl oncesi çıkar mı sivilcenCanım benim
Hep çıkıyor aşkım geneldeYani dikkat ettin mi önceki aylarda da regl oncesi çıkar mı sivilcen
Eşref rüyaya başlamak istiyorum ama baya görüyorum editlerini güzel mi ki acaba kızılcık şerbo hiç izlemedim ama yasak elmaya benziyor diyorlsr eueueyBen kızılcık şerbetini izledim şimdiafiyet olsun bebise şifa olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?