- 25 Eylül 2024
- 1.329
- 666
- 38
- 28
Hepinizin ablasıyım
Hiiiii erkeklerin yaşında sorun olmıyor genelde 60 a kadar baba oluyorlar ondan maşallah djsjekdks kadınların 30 dan sonrası doğurganlık azalıyor diyorlar fksdkekfkxs29 canım
Ablacımmmmm eheheheHepinizin ablasıyım
Ondan değil hayatım ya açıkçası şey düşündüm her ihtimal var yaşı 30 a dayanmış Allah korusun olmasaydı senelerce geç kalabilirdik bazı şeylere en azından 1 tane olsun dedim baba olmayi zaten çok istiyorduHiiiii erkeklerin yaşında sorun olmıyor genelde 60 a kadar baba oluyorlar ondan maşallah djsjekdks kadınların 30 dan sonrası doğurganlık azalıyor diyorlar fksdkekfkxs
Anladım aşkım en iyisi yaaaOndan değil hayatım ya açıkçası şey düşündüm her ihtimal var yaşı 30 a dayanmış Allah korusun olmasaydı senelerce geç kalabilirdik bazı şeylere en azından 1 tane olsun dedim baba olmayi zaten çok istiyordu
Benim koca 36 yaşındaOndan değil hayatım ya açıkçası şey düşündüm her ihtimal var yaşı 30 a dayanmış Allah korusun olmasaydı senelerce geç kalabilirdik bazı şeylere en azından 1 tane olsun dedim baba olmayi zaten çok istiyordu
Nasip olur inşallah yaa bir an önceBenim koca 36 yaşında
İnşAllah amaaan olana kadar gezip tozcamNasip olur inşallah yaa bir an önce
İnşAllah amaaan olana kadar gezip tozcam
Hahahaha en iyisi hep gezip tozmak her yeri gezelim deniz aşırı yerler görelimValla en iyisi benim güvencem var olsa bile gezip tozarim kafasındayim
Dimi yaa aklımızı kullanmak gerek çocuğum.olsa bile onunla birlikte gezerim kim ne diyebilir ki yaniiHahahaha en iyisi hep gezip tozmak her yeri gezelim deniz aşırı yerler görelim
Aynen bence de yani tamam ilk 3-5ay zor oluyor kabul ediyorum ama 6 aylıktan itibaren cocukla gezmek daha kolayDimi yaa aklımızı kullanmak gerek çocuğum.olsa bile onunla birlikte gezerim kim ne diyebilir ki yanii
Aynen öyle eşime geçen diyordum beni önce gratisten topluyordun artık e bebekten toplarsın diye maddiyata zararsin diyoe zksnsjhekssAynen bence de yani tamam ilk 3-5ay zor oluyor kabul ediyorum ama 6 aylıktan itibaren cocukla gezmek daha kolay
Hahahahahahahah erkekler niye var. Bize bakmak için devam böyleAynen öyle eşime geçen diyordum beni önce gratisten topluyordun artık e bebekten toplarsın diye maddiyata zararsin diyoe zksnsjhekss
TabikiiiiHahahahahahahah erkekler niye var. Bize bakmak için devam böyle
Progesteron kac cikti ve gebelik oldu mu acaba?Bende yumurtlamadan beri devam eden bir akıntı söz konusu rahmim de hala yumuşak elle muayene ediyorum ovulasyon döneminde de. Pzt de progesteron baktırıcam çatlama oldu ama teyit etmek için işte. Regl ye 7 gün kaldı bilmiyorum tuttu mubir kürtajım var 9 haftalıkken gelişimi durmuştu
Merhaba, çatlama olmuştu 10.6 cıkmıştı ama gebelik olmadı maalesefProgesteron kac cikti ve gebelik oldu mu acaba?
Hayırlısı olsun canım inşallah tez zamanda kavusursunMerhaba, çatlama olmuştu 10.6 cıkmıştı ama gebelik olmadı maalesef
Ayyy seni de çok merak ediyorum pozitiflerle gel sağlıklı olsunnnİnşallah pozitiftir de bende tık yok hatta hic bir belirti yok şuan göguslerim hafif şişmişti onlar bile gitti diyebilirim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?