İnşAllahhh hayır hayır boşver regl belirtisini hamişlik belirtileri güzel düşünelimmmm ay heyecanlandımmmKızlar hiç belirti yok dedim ama yemek sonrası bi bulantı oldu üzerine bel ağrısı yaşıyorum şuan kasıklarım ara ara ağrıyor goguslerim ise büyüdü ama uçları ağırmiyor. Salı bat muhtemelen biliyorum bunlar regl belirtisi aynı zamanda ama bir umut oldu ya gebelik varsaaa dua edinnn lütfenn çifte bayram yaşayayım inşallah.
Ya kendime istedim dua ama inşallah bekleyen herkes bu ay mutlu haberi alır inşallah.
Kesinlikle ben de öyle ya 1 sene olmadı iki kere kullandım ikisinde de kaldım yani bi faydası var benceeBilmem bana mantıkli geliyor ben ovulasyon kullandım ilk defa o ay da hamile kaldım
Yaniii ben 6 ay hiç hamilelik olmadı ama kullandığım ay olduKesinlikle ben de öyle ya 1 sene olmadı iki kere kullandım ikisinde de kaldım yani bi faydası var bencee
Gittin mi acileeeKesinlikle ben de öyle ya 1 sene olmadı iki kere kullandım ikisinde de kaldım yani bi faydası var bencee
Ay evett 22 çıktı 2 güne neredeyse 2 katı 13 tü 22 olmuş inşAllahhh bu peçeteye gelen kahve leke de tamamen bitseGittin mi acileee
Aminn inşallah canimAyyy seni de çok merak ediyorum pozitiflerle gel sağlıklı olsunnn
çok sevindimAy evett 22 çıktı 2 güne neredeyse 2 katı 13 tü 22 olmuş inşAllahhh bu peçeteye gelen kahve leke de tamamen bitse
İnşAllah kuzu ya bi kere o stresi o üzüntüyü yaşayınca fazla diken üstünde oluyo insançok sevindimburda bazı hamişlerde de vardı yerleşmeden oluyor demek ki
Çok iyi ben inanıyorum sağlıkla alacaksın bebeğini kucağına inslalahAy evett 22 çıktı 2 güne neredeyse 2 katı 13 tü 22 olmuş inşAllahhh bu peçeteye gelen kahve leke de tamamen bitse
Seni çok iyi anlıyorum çok normal böyle hissetmenİnşAllah kuzu ya bi kere o stresi o üzüntüyü yaşayınca fazla diken üstünde oluyo insan
İnşAllah canım artık rahatladım epey yaaÇok iyi ben inanıyorum sağlıkla alacaksın bebeğini kucağına inslalah
İnşAllah canım teşekkür ederim yaa kızlar herkese olumlu düşünüp kendime gelince karaları bağlıyorum resmennSeni çok iyi anlıyorum çok normal böyle hissetmenher şey yolunda ama güzel düşün
Ben de öyleyim bu ay mesela umudum gittiİnşAllah canım artık rahatladım epey yaa
İnşAllah canım teşekkür ederim yaa kızlar herkese olumlu düşünüp kendime gelince karaları bağlıyorum resmenn
Sen bat ne zamandı kiiiBen de öyleyim bu ay mesela umudum gitti
12 HaziranSen bat ne zamandı kiii
Daha bismillah kız niye umutsuz oldun daha zaman var yumurtlama oldu mu değerlendirdin mi ayyy inşallah güzel haber alırız ya hepimiz musmutlu oluruz bu ayyy12 Haziran
Evet yumurtlama oldu bittiDaha bismillah kız niye umutsuz oldun daha zaman var yumurtlama oldu mu değerlendirdin mi ayyy inşallah güzel haber alırız ya hepimiz musmutlu oluruz bu ayyy
Canımsın inşAllahhh bebişin seninle olur güzel düşünelimmm takip ettin mi bilmem ben yumurtlamadan iki gün sonra hamilr olduğuma o kadar inanıyodum ki kasık batmam çok erken başlamıştı sen de güzel düşün heppEvet yumurtlama oldu bittibeklemeye geçiyoruz artık 10 haziranda test yapıcam dua et nolur hamile duası kabul olur
Ahahhaha inan hepimizde oluyor bu ve benzeri şeyler kendi yaptığım ovulasyon testini yorumlamakta zorlanıyorum ama buraya başkası atınca a pik yada yakın diyebiliyorum. Hajsjajja kafayı yemesem iyidir:)İnşAllah canım artık rahatladım epey yaa
İnşAllah canım teşekkür ederim yaa kızlar herkese olumlu düşünüp kendime gelince karaları bağlıyorum resmenn
Kesinlikle ben de bugün serum takılıydı 22 yine gördüm ayy az artmış dedim sonra bir arkadaş var dedi iki katı neresi az hahahh yani kafam gitti hemen gerçekten zor süreç yaaa kolaylıkla bebişlerimiz bizimle olsunAhahhaha inan hepimizde oluyor bu ve benzeri şeyler kendi yaptığım ovulasyon testini yorumlamakta zorlanıyorum ama buraya başkası atınca a pik yada yakın diyebiliyorum. Hajsjajja kafayı yemesem iyidir:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?