Sat 1 NİSAN OLANLAR BERABER BEKLEYELİM🌸🎀💝🧚‍♂️

İnşAllahhh hayır hayır boşver regl belirtisini hamişlik belirtileri güzel düşünelimmmm ay heyecanlandımmm

Çok iyi ben inanıyorum sağlıkla alacaksın bebeğini kucağına inslalah
İnşAllah canım artık rahatladım epey yaa
Seni çok iyi anlıyorum çok normal böyle hissetmen her şey yolunda ama güzel düşün
İnşAllah canım teşekkür ederim yaa kızlar herkese olumlu düşünüp kendime gelince karaları bağlıyorum resmenn

Daha bismillah kız niye umutsuz oldun daha zaman var yumurtlama oldu mu değerlendirdin mi ayyy inşallah güzel haber alırız ya hepimiz musmutlu oluruz bu ayyy
Evet yumurtlama oldu bitti beklemeye geçiyoruz artık 10 haziranda test yapıcam dua et nolur hamile duası kabul olur

Evet yumurtlama oldu bitti beklemeye geçiyoruz artık 10 haziranda test yapıcam dua et nolur hamile duası kabul olur
Canımsın inşAllahhh bebişin seninle olur güzel düşünelimmm takip ettin mi bilmem ben yumurtlamadan iki gün sonra hamilr olduğuma o kadar inanıyodum ki kasık batmam çok erken başlamıştı sen de güzel düşün hepp

İnşAllah canım artık rahatladım epey yaa

İnşAllah canım teşekkür ederim yaa kızlar herkese olumlu düşünüp kendime gelince karaları bağlıyorum resmenn
Ahahhaha inan hepimizde oluyor bu ve benzeri şeyler kendi yaptığım ovulasyon testini yorumlamakta zorlanıyorum ama buraya başkası atınca a pik yada yakın diyebiliyorum. Hajsjajja kafayı yemesem iyidir:)

Ahahhaha inan hepimizde oluyor bu ve benzeri şeyler kendi yaptığım ovulasyon testini yorumlamakta zorlanıyorum ama buraya başkası atınca a pik yada yakın diyebiliyorum. Hajsjajja kafayı yemesem iyidir:)
Kesinlikle ben de bugün serum takılıydı 22 yine gördüm ayy az artmış dedim sonra bir arkadaş var dedi iki katı neresi az hahahh yani kafam gitti hemen gerçekten zor süreç yaaa kolaylıkla bebişlerimiz bizimle olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…