22 çıktııı benim sonucum 2 gün önce 13 tü sanırım kimyasal değil çok mutlu oldum kahve çamurumsu peçeteye gelen leke yerleşme diye adlandırsam da içimi kemiriyor ama mutluyum yaniiKızlar nabersiniz keyifler nasıl E esrarengizl @Susluprenses2473nryyy ebraarrr soguknevalee D Dua ile
Ayy çok güzel yaaaa kimyasal değildir balım22 çıktııı benim sonucum 2 gün önce 13 tü sanırım kimyasal değil çok mutlu oldum kahve çamurumsu peçeteye gelen leke yerleşme diye adlandırsam da içimi kemiriyor ama mutluyum yanii
İnşAllahhh canım sağlıcakla ilerler umarım ya geç döllenmedir muhtemelen yine de düşük bir değerAyy çok güzel yaaaa kimyasal değildir balım
İnşallah canım benim teşekkür ederimCanımsın inşAllahhh bebişin seninle olur güzel düşünelimmm takip ettin mi bilmem ben yumurtlamadan iki gün sonra hamilr olduğuma o kadar inanıyodum ki kasık batmam çok erken başlamıştı sen de güzel düşün hepp
Uyumaya çalışıyorummmKızlar nabersiniz keyifler nasıl E esrarengizl @Susluprenses2473nryyy ebraarrr soguknevalee D Dua ile
Günaydın kuzu bel ağrısı çekiyorum yaaaaKızlar nabersiniz keyifler nasıl E esrarengizl @Susluprenses2473nryyy ebraarrr soguknevalee D Dua ile
İyiyim aşko sen nasılsın günaydınnnKızlar nabersiniz keyifler nasıl E esrarengizl @Susluprenses2473nryyy ebraarrr soguknevalee D Dua ile
Bende dışardayım havalar bi öyle bi böyle vallaGünaydın kuzu bel ağrısı çekiyorum yaaaa
İdare eder bebeğimİyiyim aşko sen nasılsın günaydınnn
Napıyorsun kızzzUyumaya çalışıyorummm
geziyorummmNapıyorsun kızzz
İyiyim canımsu bende gezmelerdeyimm bebişsu da iyigeziyorummmsen napıyosun çiçeğim bebiş nasıl
Nasılsınnnnnnİyiyim canımsu bende gezmelerdeyimm bebişsu da iyi
Nasilsinn kiiizzz nasıl gidiyorİnşAllahhh canım sağlıcakla ilerler umarım ya geç döllenmedir muhtemelen yine de düşük bir değer
Kimyasal oldu kuzu dün regl oldumNasilsinn kiiizzz nasıl gidiyor
Geçmiş olsunnnn hayatimmm üzülme umarım bidahaki sefere olucak inşallah en azından tedavisiz hamile kalabiliyorsun benim yumurtalar kendiliğinden buyumuyordu bileKimyasal oldu kuzu dün regl oldum
2 ay üst üste kaldım biri boş biri kimyasal gebelik oldu vardır Rabbimin bildiği inşAllahh sağlıcakla nasip olsun hepimizeGeçmiş olsunnnn hayatimmm üzülme umarım bidahaki sefere olucak inşallah en azından tedavisiz hamile kalabiliyorsun benim yumurtalar kendiliğinden buyumuyordu bile
Aynen öyle ben hep hayırlısını sagliklisini ver diye dua ettim eminim ki rabbim senin için en hayırlı vakti bekliyordur umudunu yitirme2 ay üst üste kaldım biri boş biri kimyasal gebelik oldu vardır Rabbimin bildiği inşAllahh sağlıcakla nasip olsun hepimize
2 ay üst üste kaldım biri boş biri kimyasal gebelik oldu vardır Rabbimin bildiği inşAllahh sağlıcakla nasip olsunUzme kendini güzelim inşallah sağlıkla bebeğine kavuşursun. Vardır bunda da bir hayır
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?